baskin έγραψε:Αν θέλεις μπορείς να ενημερώσεις και να παίξουμε και σφαλιάρες. Άσε που έχω μία αμυδρή εντύπωση ότι δεν είσαι τόσο μακριά όσο λες...
Πρίν δώδεκα ώρες ήμουν από πάνω σου.
Σου κουνούσα και το μαντίλι.
Από το παράθυρο του αεροπλάνου.
baskin έγραψε:Αν θέλεις μπορείς να ενημερώσεις και να παίξουμε και σφαλιάρες. Άσε που έχω μία αμυδρή εντύπωση ότι δεν είσαι τόσο μακριά όσο λες...
Rainmaker έγραψε:Θα κάνω και γω μια δήλωση ιδιωτικής συνομιλίας που είχα στον ύπνο μου με ένα άσπρο φως![]()
... άστους να μείνουν όλοι εδώ μόνοι τους να αλληλοκατηγορούνται είναι το όνειρο της ζωής τους ευτυχώς από εγωισμό έχουν μπόλικο και δεν θα σταματήσουν να πατάνε το κουμπί κάθε 108 λεπτά...
![]()
![]()
Rainmaker έγραψε:Θα κάνω και γω μια δήλωση ιδιωτικής συνομιλίας που είχα στον ύπνο μου με ένα άσπρο φως![]()
... άστους να μείνουν όλοι εδώ μόνοι τους να αλληλοκατηγορούνται είναι το όνειρο της ζωής τους ευτυχώς από εγωισμό έχουν μπόλικο και δεν θα σταματήσουν να πατάνε το κουμπί κάθε 108 λεπτά...
![]()
![]()
baskin έγραψε:Δεν είπες τίποτα, έχω ένα αντιαεροπορικό στην αυλή και έχει βαρεθεί από την αχρηστία.
Kotsos έγραψε:Το κακό είναι ότι με τόσες αντιπαραθέσεις που έχεις ξεκινήσει και δεν έχεις καμία διάθεση για συμβιβασμό πρέπει επειγόντως να ξεκινήσεις καράτε ή άλλη πολεμική τέχνη, γιατί αν δεν είσαι ο ΙΡ man δεν σε βλέπω να τα βγάζεις πέρα στο λάκκο.
baskin έγραψε:Υ.Γ. Έχω 1 dan σε judo και κοντεύω και στο kendo...
Rainmaker έγραψε:baskin έγραψε:Υ.Γ. Έχω 1 dan σε judo και κοντεύω και στο kendo...
εντάξει δεν είσαι και ο ράμπο![]()
![]()
Rainmaker έγραψε:baskin έγραψε:Υ.Γ. Έχω 1 dan σε judo και κοντεύω και στο kendo...
![]()
baskin έγραψε:Rainmaker έγραψε:baskin έγραψε:Υ.Γ. Έχω 1 dan σε judo και κοντεύω και στο kendo...
![]()
Ok αλλά έχω ελπίδες με τον λάκκο του kotsos!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες