Οκ μεγαλε πειρατη.οτι πεις.παρτα τωρα.drafte έγραψε:Ήμουν πάντα κακοπροαίρετος προς την παλιά ΔΕ και εξακολουθώ να είμαι και προς την καινούργια. Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι σε αυτό.Rainmaker έγραψε: Μάλλον έχασε την καλοπροαίρετη διάθεση
Δεν είναι μόνο ότι λειτουργούν σαν τα τρωκτικά-τυφλοπόντικες, αλλά και το ότι θεωρούν ότι η ψήφος τους έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την ψήφου του κάθε πειρατή.
Αυτή την αλαζονία τους, είμαι ΔΕ ή ΕΔ, ψηφίζω και αποφασίζω, ενώ εσύ δεν είσαι και δεν ψηφίζεις και δεν αποφασίζεις, είναι που σιχαίνομαι όσο τίποτε άλλο.
Το μόνο που σιχαίνομαι περισσότερο, είναι τους "πειρατές" τύπου koslibpro ή zio_donnie που αποδέχονται ως θέσφατο την ακριβώς παραπάνω πρόταση και σκύβουν το κεφάλι στο ιερατείο.
PirateLeaks - μια επώνυμη προσέγγιση
-
koslibpro
Re: PirateLeaks - μια επώνυμη προσέγγιση
koslibpro έγραψε: Οκ μεγαλε πειρατη.οτι πεις.παρτα τωρα.
-
koslibpro
Εχε χαρη που θελω να κραταω το φορουμ και σε ενα Α επιπεδο.drafte έγραψε:koslibpro έγραψε: Οκ μεγαλε πειρατη.οτι πεις.παρτα τωρα.να πάρω τι;
-
adrian
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
ο φιλος Engels συνεδριαζει αυτην την ωρα με το PPI, στο mumble
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
baskin
Είναι μούρη τελικά ο "με το έτσι θέλω" κουβαλητής των ψήφων μας. Επαγγελματίας. Απορώ γιατί κάνουμε συνεδριάσεις για το θέμα του (εντάξει όχι όλοι...).pappasadrian έγραψε:ο φιλος Engels συνεδριαζει αυτην την ωρα με το PPI, στο mumble
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
ο engels εδώ και ώρα είναι στο mumble στο ppgr, όποιος ενδιαφέρεται ας μπει να τον ρωτήσει.!!!baskin έγραψε:Είναι μούρη τελικά ο "με το έτσι θέλω" κουβαλητής των ψήφων μας. Επαγγελματίας. Απορώ γιατί κάνουμε συνεδριάσεις για το θέμα του (εντάξει όχι όλοι...).pappasadrian έγραψε:ο φιλος Engels συνεδριαζει αυτην την ωρα με το PPI, στο mumble
Πιθανών είναι μέσα σε εμάς για την συνεδρίαση της Δ.Ε.
-
mankasp
Δηλαδή αν μπω εγώ με το όνομα Papandreou θα με ρωτήσετε για το Λεφτά Υπάρχουν;kailor έγραψε:ο engels εδώ και ώρα είναι στο mumble στο ppgr, όποιος ενδιαφέρεται ας μπει να τον ρωτήσει.!!!baskin έγραψε:Είναι μούρη τελικά ο "με το έτσι θέλω" κουβαλητής των ψήφων μας. Επαγγελματίας. Απορώ γιατί κάνουμε συνεδριάσεις για το θέμα του (εντάξει όχι όλοι...).pappasadrian έγραψε:ο φιλος Engels συνεδριαζει αυτην την ωρα με το PPI, στο mumble
Πιθανών είναι μέσα σε εμάς για την συνεδρίαση της Δ.Ε.
https://twitter.com/e_kastrinakis
Μπες εσύ με το όνομα Παπανδρέου, και θα σου πέσει δούλεμα μεγάλο, αλλά και κάτι ωραίες φωτογραφίες με κρεμάλες και γκιλοτίνες!mankasp έγραψε: Δηλαδή αν μπω εγώ με το όνομα Papandreou θα με ρωτήσετε για το Λεφτά Υπάρχουν;
-
baskin
Και ποιος είναι αυτός για να μας απαντήσει αρμοδίως;kailor έγραψε:ο engels εδώ και ώρα είναι στο mumble στο ppgr, όποιος ενδιαφέρεται ας μπει να τον ρωτήσει.!!!
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
adrian
ερωτηματα Μισουλη.
[22:53:45] (Channel) missman: ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Α).........ΠΡΟΣ ΤΗ Δ.Ε.
1. Για το ζητημα του εκπροσωπου στο Μαντσεστερ εγινε συνεδριαση ή οχι ;
2. Πως ακριβως οργανωθηκε το delegation Engels ; ποιος το προτεινε και γιατι ;
3. Πως ακριβως παρθηκε η αποφαση – εγκριση της προτασης Μαριοττι ;
4. Γιατι δεν ελεγχθηκε η αξιοπιστια / καταλληλοτητα του Engels ;
5. Γιατι δεν δημοσιοποιηθηκε καθολου αυτη η αποφαση ουτε στο φορουμ ουτε στο wiki ;
6. Γιατι κανεις δεν απαντησε στο ερωτημα που τεθηκε στο φορουμ για το ζητημα επι 3 ημερες ;
7. Γιατι υποτιμηθηκε τοσο πολυ η διασταση του ζητηματος ;
8. Γιατι προτιμηθηκε η επιλογη με αυτο τον τροπο και οχι με εγκριση απο τα μελη ;
9. Γιατι δεν θεωρηθηκε σκοπιμη η ενημερωση των μελων ; τωρα αλλα και γενικοτερα ;
10. Πως σκοπευετε να χειριστειτε το ζητημα αυτο ; και στο μελλον ;
Β).........ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ι.Τ.
1. Ποιος ειναι υπευθυνος για την τηρηση & δημοσιευση των πρακτικων ;
2. Γιατι δεν δημοσιευτηκαν πρακτικα για το συγκεκριμενο ζητημα ;
3. Ποιος ακριβως ειναι ο ρολος της Ι.Τ. σε σχεση με την υλοποιηση των αποφασεων της Δ.Ε. ;
4. Η ομαδα ΙΤ ειναι θεσμικο οργανο ; εχει το δικαιωμα να «αποφασιζει» αν θα υλοποιησει ή οχι μια αποφαση της ΔΕ με την οποια τυχον διαφωνει ; ή της ΕΔ ;
5. Γιατι η ΙΤ δεν τηρησε την προβλεπομενη διαδικασια ουτε στο ζητημα με το φορουμ ουτε στο ζητημα Engels ; (ατομικη ή συλλογικη προσφυγη στην ΕΔ)
6. Ποιον θεωρει η ομαδα ΙΤ υπερτατο κριτη της νομιμοτητας των αποφασεων των θεσμικων οργανων ; τον εαυτο της ή το σωμα των μελων ;
7. Τι θεση παιρνει η ΙΤ απεναντι στην αποψη «να φυγουν απο το κομμα οι >40» ;
8. Τι θεση παιρνει η ΙΤ απεναντι στη δημοσιοποιημενη συνομιλια Ανδριανου – Φλωρου ;
9. Η προνομιακη προσβαση της ομαδας ΙΤ στη λειτουργια των πεδιων ηλεκτρονικης εκφρασης του κομματος της δινει το δικαιωμα να λειτουργει δικην Φωτοπουλου και να «κατεβαζει τους διακοπτες» ;
10. Η ομαδα ΙΤ συμφωνει με την αποψη το κομμα να εξελιχθει σε κομμα «κομπιουτεραδων» και ολοι οι υπολοιποι να φυγουν ;
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes