ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
drafte

Re: ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥ

Δημοσίευσηαπό drafte » 04 Δεκ 2012, 17:21

gounara έγραψε:ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ

Εμ θα ξαναγράψω, γιατί είναι και κάτι ακόμα που δεν είπα σχετικά με αυτές τις δωρεές διαφόρων εταιριών.

ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (όχι όλες βέβαια) ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΟΥΝ, ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΝ ΔΩΡΕΑ, ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!!! ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ;

Ας το έχεις και αυτό υπόψη σου ότι μπορεί να συμβεί (πιστεύω όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως), και ας μην είμαστε απλά χαζοχαρούμενοι πειρατές, αλλά ας κοιτάμε καμιά φορά και πίσω από την κουρτίνα αυτών των εταιρικών δωρεών.

Η παραπάνω πληροφορία μόλις πόνεσε τον λογοκριτή, και μου έστειλε μια ακόμα προεΙδοποίηση.

koslibpro

Δημοσίευσηαπό koslibpro » 04 Δεκ 2012, 17:35

drafte έγραψε:
gounara έγραψε:ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ

Εμ θα ξαναγράψω, γιατί είναι και κάτι ακόμα που δεν είπα σχετικά με αυτές τις δωρεές διαφόρων εταιριών.

ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (όχι όλες βέβαια) ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΟΥΝ, ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΝ ΔΩΡΕΑ, ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!!! ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ;

Ας το έχεις και αυτό υπόψη σου ότι μπορεί να συμβεί (πιστεύω όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως), και ας μην είμαστε απλά χαζοχαρούμενοι πειρατές, αλλά ας κοιτάμε καμιά φορά και πίσω από την κουρτίνα αυτών των εταιρικών δωρεών.

εμεις εδω περα εχουμε τα @@ να κανουμε πολλα.ο Θανασης με αυτη την δραση του προσφερει και αυτος το μικρο του λιθαρακι σε αυτη την προσπαθεια. Και επειδη εμεις τα εχουμε,θα τσακωνομαστε θα σκιζομαστε (επωνυμα μαλιστα) θα κανουμε οτι γουσταρουμε και στο τελος θα τα βρουμε!
Εσυ λοιπον συνεχισε να κρυβεσαι,να πετας λασπη εδω μεσα,να λες τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου ασταματητα, γιατι ΔΕΝ ΤΑ'ΧΕΙΣ ρε!

ας γινει οτι ναναι με την εταιρια που δωριζει τα χρωματα,στην επομενη χοντρη μαλακια που θα πεταξεις θα φυγεις σφαιρατος(κι εγω μαζι σου λογω ΕΔ που θα με κρινει για καταπατηση 5-6 αρθρων του καταστατικου περι ελευθεριας λογου).

Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 04 Δεκ 2012, 17:37

drafte έγραψε:

Η παραπάνω πληροφορία μόλις πόνεσε τον λογοκριτή, και μου έστειλε μια ακόμα προεΙδοποίηση.

Το λόγο που υπάρχουν αυτές οι απαλλαγές τους ξέρεις; Μήπως είναι για να γίνονται δωρεές; Τώρα η διαφθορά και σε αυτόν τον τομέα δεν διαφέρει από οπουδήποτε αλλού. Η λάθος ανάγνωση αυτού που γράφεις από κάποιους, οδηγεί σε λύσεις "πονάει χέρι, κόψει χέρι". Αυτό που εμείς μπορούμε να κάνουμε είναι να μειώσουμε αυτή την διαφθορά με παράδειγμα.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 04 Δεκ 2012, 18:01

Ρε παιδιά μην το ταΐζετε, έχει ξεσαλώσει.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 04 Δεκ 2012, 18:02

ekfrasi έγραψε:kailor +1
Θανάση δες το είναι καλό :)

+1 και απο εμενα
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 04 Δεκ 2012, 18:10

Vassilis Perantzakis έγραψε:
drafte έγραψε:

Το λόγο που υπάρχουν αυτές οι απαλλαγές τους ξέρεις; Μήπως είναι για να γίνονται δωρεές; Τώρα η διαφθορά και σε αυτόν τον τομέα δεν διαφέρει από οπουδήποτε αλλού. Η λάθος ανάγνωση αυτού που γράφεις από κάποιους, οδηγεί σε λύσεις "πονάει χέρι, κόψει χέρι". Αυτό που εμείς μπορούμε να κάνουμε είναι να μειώσουμε αυτή την διαφθορά με παράδειγμα.

Δεν είναι έτσι .
Ο ΤΙΜΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΔΩΡΕΕΣ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ!

αλλου αυτά τα επιχειρήματα της πάπιας. σε μένα αυτά δεν παιρνούν!

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 04 Δεκ 2012, 18:11

ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!!! ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ,

Ρε Χλιμίντζουρα, υπερτιμολόγησε η "Τάδε" εταιρεία 250 κιλά χρώμα και;;;;; Χέστηκε η φοράδα στ` αλώνι!!!
Αλλά........ Έχεις "δίκιο"! Όσο είναι "μικρά" τα "παλεύεις"! Διότι αν γίνουν φαρμακοβιομηχανίες/εταιρείες όπλων/λογισμικού/ψυχαγωγίας....... δεν μπορείς να τις πολεμήσεις με τίποτα!!! Άρα; Σωστά το θέτεις:........ Η αντιπαράθεση ξεκινά από την "Α" εταιρεία χρωμάτων!!!! :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 04 Δεκ 2012, 18:12

Εικόνα

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 04 Δεκ 2012, 18:15

laskaris_vasilis έγραψε:
ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!!! ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ,

Ρε Χλιμίντζουρα, υπερτιμολόγησε η "Τάδε" εταιρεία 250 κιλά χρώμα και;;;;; Χέστηκε η φοράδα στ` αλώνι!!!
Αλλά........ Έχεις δίκιο! Όσο είναι "μικρά" τα "παλεύεις"! Διότι αν γίνουν φαρμακοβιομηχανίες/εταιρείες όπλων/λογισμικού/ψυχαγωγίας....... δεν μπορείς να τις πολεμήσεις με τίποτα!!! Άρα; Σωστά το θέτεις:........ Η αντιπαράθεση ξεκινά από την "Α" εταιρεία χρωμάτων!!!! :lol: :lol: :lol:

Δεν με ενδιαφέρει το χρώμα σας και που ή πως το βρήκατε.
Μιλάω ΓΕΝΙΚΑ για το καθεστώς των Δωρεών, το οποίο ΠΟΛΙΤΙΚΑ πρέπει να στιγματίσουν επίσης οι πειρατές, την ώρα που βάφουν.
Για την ακρίβεια να πουν αυτό ακριβώς, ότι Ο ΤΙΜΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και drafte, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 04 Δεκ 2012, 18:16

Εικόνα

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες