zio_donnie έγραψε:mankasp έγραψε:Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, απεργώ σαν τους γιαπωνέζους, μόνο με ταμπελάκι....
Μου έφαγες την ατάκα και δεν έβαλες credit. Say hello στην ΕΔ.
Ποτέ δεν είναι αργά. Την ατάκα την έφαγα από τον Διονύση.
zio_donnie έγραψε:mankasp έγραψε:Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, απεργώ σαν τους γιαπωνέζους, μόνο με ταμπελάκι....
mankasp έγραψε:zio_donnie έγραψε:mankasp έγραψε:Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, απεργώ σαν τους γιαπωνέζους, μόνο με ταμπελάκι....
Ποτέ δεν είναι αργά. Την ατάκα την έφαγα από τον Διονύση.
headofthebored έγραψε:Πρέπει να γίνει ότι πρέπει γίνει σήμερα, και αύριο να ξεκινήσουμε πάλι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Αυτό προϋποθέτει μια απόφαση καθαρή και ικανή να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη ανάμεσα στα μέλη.
Αν αυτό δεν γίνει η απάντηση δεν είναι η απεργία αλλά ότι χρειαστεί.
Μετά τις εξελίξεις που όλοι παρακολουθείτε (φαντάζομαι), τις προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι αντί να λαμβάνω απαντήσεις (είτε ως πρόσωπο είτε ως θεσμικά εκλεγμένος της Ε.Δ.), την προσπάθεια φίμωσης από κάποιους, τις πρακτικές κωλυσιεργίας και τον εμπαιγμό από εκλεγμένα μέλη της Δ.Ε.
ανακοινώνω ότι κατεβαίνω σε απεργία από τα εθελοντικά μου καθήκοντα. Θα εκτελώ μόνο εργασίες που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των συστημάτων.
Αισιοδοξώ για την κατανόηση σας και για την θετική εξέλιξη όλου αυτού για το κόμμα Πειρατών Ελλάδας στο οποίο συνεχίζω να θέλω να προσφέρω.
Στράτος Ζολώτας.
mankasp έγραψε:1 ημέρα και 3 ώρες χωρίς απάντηση
drafte έγραψε:mankasp έγραψε:1 ημέρα και 3 ώρες χωρίς απάντηση
1 ημέρα και 3 ώρες το σώμα βαράει μαλακία.
drafte έγραψε:ρε φίλε έκαναν συνεδρίαση και αποφάσισαν εν κρυπτώ.
τι άλλο περιμένετε;
γελοίοι είσαστε!
drafte έγραψε:ρε φίλε έκαναν συνεδρίαση και αποφάσισαν εν κρυπτώ;
Αν ναι, τι άλλο περιμένετε;
γελοίοι είσαστε!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες