ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥ

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 03 Δεκ 2012, 13:09

Μα, να μην μένω στην Αθήνα.... μαμώτο μου. :(

Θανάση και εθελοντές αυτής δράσης εύχομαι ξεκούραστη δουλειά και όλα να πάνε καλά.
здравствуйте

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 03 Δεκ 2012, 15:05

Λυπάμαι που θα σας χαλάσω το συννεφάκι, αλλά εφόσον είναι δράση του Κόμματος Πειρατών Ελλάδος που ακριβώς αναφέρεται το όνομα του κόμματος στην όμορφη κατά τα άλλα εικαστικά αφίσα;;;;;;;

Γιατί αν δεν αναφέρεται το όνομα, γιατί σπαταλάμε πόρους του κόμματος;;;

Ας το οργανώνατε σαν παρέα.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 03 Δεκ 2012, 15:13

γιατί σπαταλάμε πόρους του κόμματος;;;

Ποιους πόρους ρε Κώτσο; Όποιος θέλει πάει και για όποιον ρωτήσει θα πούμε πως παρόντες είναι και οι Πειρατές. Δεν είναι ότι χαλάσαμε χιλιάδες ευρώ σε διαφήμιση και κατεβάσαμε κόσμο από τα βουνά.

Μερικοί φωνάζετε απλά για να φωνάζετε και θα την πατήσετε σαν τον ψεύτη βοσκό. Όταν θα φωνάζετε για κάτι σημαντικό δεν θα σας δίνει κανείς σημασία.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 03 Δεκ 2012, 15:27

Αν δεν θεωρείς σημαντικό κάποιος να καλεί τα μέλη του κόμματος σε μία εκδήλωση που την οργανώνει προσωπικά, ονομάζοντας την δράση του κόμματος και να μην έχει κανονίσει να αναφέρεται το όνομα του κόμματος τότε απορώ με το τί θεωρείς σημαντικό για την λειτουργία ενός κόμματος.

Ας έλεγε βάφω ένα σχολείο και όποιος θέλει να με βοηθήσει.
Το θεωρώ πιο έντιμο από τις σάλτσες να κάνουμε δράση οι πειρατές και οι πειρατές να είναι άφαντοι στα ΜΜΕ ενώ ο μόνος που έχει όφελος είναι η προσωπική του συνδικαλιστική καριέρα.

Αν δεν αισθάνεσαι βλάκας που με ξένα κόλυβα κάποιοι κάνουν κηδεία, μου αρέσει ο αλτρουισμός σου.
Εγώ δεν έχω μάθει να δουλεύω έτσι, και αν στερήσω ένα μέλος του κόμματος από την οικογένεια του έστω και για λίγες ώρες, κάτι που ίσως δεν το καταλαβαίνεις, θα πρέπει να εξασφαλίσω ότι η θυσία του ( οι πόροι του κόμματος) θα έχει το μέγιστο αποτέλεσμα για το κόμμα.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 03 Δεκ 2012, 15:31

Ντάξει συνέχισε, εσύ είσαι ο hardcore και μεις οι βλάκες.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 03 Δεκ 2012, 15:31

Kotsos έγραψε:Αν δεν θεωρείς σημαντικό κάποιος να καλεί τα μέλη του κόμματος σε μία εκδήλωση που την οργανώνει προσωπικά, ονομάζοντας την δράση του κόμματος και να μην έχει κανονίσει να αναφέρεται το όνομα του κόμματος τότε απορώ με το τί θεωρείς σημαντικό για την λειτουργία ενός κόμματος.

Το θεωρώ πιο έντιμο από τις σάλτσες να κάνουμε δράση οι πειρατές και οι πειρατές να είναι άφαντοι στα ΜΜΕ ενώ ο μόνος που έχει όφελος είναι η προσωπική του συνδικαλιστική καριέρα.

Αν δεν αισθάνεσαι βλάκας που με ξένα κόλυβα κάποιοι κάνουν κηδεία, μου αρέσει ο αλτρουισμός σου.
Εγώ δεν έχω μάθει να δουλεύω έτσι, και αν στερήσω ένα μέλος του κόμματος από την οικογένεια του έστω και για λίγες ώρες, κάτι που ίσως δεν το καταλαβαίνεις, θα πρέπει να εξασφαλίσω ότι η θυσία του ( οι πόροι του κόμματος) θα έχει το μέγιστο αποτέλεσμα για το κόμμα.

Kotsos, αντί να είσαι αρνητικός σχεδόν στα πάντα, δεν οργανώνεις εσύ μία δράση όπως νομίζεις; Η την επόμενη φορά, μάζεψε όλες τις προτάσεις σου και βάλε υποψηφιότητα για την ΔΕ.

Έχει διαφορά να είσαι κριτικός και διαφορά να είσαι αρνητικός.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 03 Δεκ 2012, 15:48

Vassilis Perantzakis έγραψε:
Kotsos έγραψε:Αν δεν θεωρείς σημαντικό κάποιος να καλεί τα μέλη του κόμματος σε μία εκδήλωση που την οργανώνει προσωπικά, ονομάζοντας την δράση του κόμματος και να μην έχει κανονίσει να αναφέρεται το όνομα του κόμματος τότε απορώ με το τί θεωρείς σημαντικό για την λειτουργία ενός κόμματος.

Kotsos, αντί να είσαι αρνητικός σχεδόν στα πάντα, δεν οργανώνεις εσύ μία δράση όπως νομίζεις; Η την επόμενη φορά, μάζεψε όλες τις προτάσεις σου και βάλε υποψηφιότητα για την ΔΕ.

Έχει διαφορά να είσαι κριτικός και διαφορά να είσαι αρνητικός.

Βασίλη αν εσυ την προσπάθειά μου να μην πέσουμε σαν κόμμα σε λούμπες την εκ λαμβάνεις σαν αρνητισμό πρόβλημά σου.
Απλά βαρέθηκα να ακούω το δεν έχουμε ακούσει για τους πειρατές και όταν τους λέω για τις δράσεις μας να λένε ότι αυτά τα κάναν άλλοι.

Το θέμα είναι ότι το flyer που θα πάει στους δημοσιογράφους και από αυτό θα γράψουν ότι γράψουν στο ρεπορτάζ τους δεν αναφέρονται οι Πειρατές.
Αντί να φαντάζεσαι επιθέσεις, διόρθωσε το flyer και να μοιραστεί το διορθωμένο.

Αν ούτε αυτό μπορείτε να κάνετε και θέλετε να το γράψω εγώ πάλι κανένα πρόβλημα. Να γίνω ο άνθρωπος ορχήστρα του κόμματος.

Αλλαξε το δάσκαλοι και γονείς σε δάσκαλοι, γονείς και φίλοι από το κόμμα πειρατών και είσαι έτοιμος.

Αλλά είναι πιο δύσκολο να ξεκολήσει ο μέσος άνθρωπος την μπουγάτσα από τον εγκέφαλο από το να αφουγκραστεί τι του λένε και να προσπαθήσει να κάνει πράξη από το να περιχαρακώνεται στην ιδέα του και να την υποστηρίζει.

Δυστυχώς για εσάς, είμαι γκατζόλι στην καταγωγή.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 03 Δεκ 2012, 16:00

Αν ούτε αυτό μπορείτε να κάνετε και θέλετε να το γράψω εγώ πάλι κανένα πρόβλημα. Να γίνω ο άνθρωπος ορχήστρα του κόμματος.

Δεν θυμάμαι να στο πρότεινε κανείς, και ούτε πιστεύω πως το έχεις. Και γενικά υπάρχει μια καχυποψία εκ μέρους μου προς τους αυτόκλητους σωτήρες, γιατί είναι είτε αυταρχικοί είτε υποφέρουν από Dunning–Kruger.

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 03 Δεκ 2012, 16:05

zio_donnie έγραψε:

Δεν θυμάμαι να στο πρότεινε κανείς, και ούτε πιστεύω πως το έχεις. Και γενικά υπάρχει μια καχυποψία εκ μέρους μου προς τους αυτόκλητους σωτήρες, γιατί είναι είτε αυταρχικοί είτε υποφέρουν από Dunning–Kruger.

Whatever bro.

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 03 Δεκ 2012, 17:43

Kotsos έγραψε:Λυπάμαι που θα σας χαλάσω το συννεφάκι, αλλά εφόσον είναι δράση του Κόμματος Πειρατών Ελλάδος που ακριβώς αναφέρεται το όνομα του κόμματος στην όμορφη κατά τα άλλα εικαστικά αφίσα;;;;;;;

Γιατί αν δεν αναφέρεται το όνομα, γιατί σπαταλάμε πόρους του κόμματος;;;

Ας το οργανώνατε σαν παρέα.

κοτσος σιγα τους πορους .....

σε Δημοσιο σχολειο το σεναριο εχει ετσι.........
στα πλαισια της παγκ. ημερας εθελοντισμου το σχολειο διοργανωνει και καλει ........ οι πειρατες ανταποκρινονται και συμμετεχουν ........ τα ΜΜΕ ερχονται ? και οι πειρατες διαφημιζονται .
οτιδηποτε αλλο θελει αδειες απο αρχες κλπ
οι πειρατες ειναι πολιτικο κομμα δεν ειναι λεσχη ποιητικου στοχασμου
ασε που ηδη ειμαι στοχος απο διοικηση και συνδικαλιστικο κινημαα για τη ζημιαα που τους προξενησα - με
πρεπει να ξεραις οτι εξαιτιας των πειρατων η ΔΑΚΕ ΕΧΑΣΕ ΕΔΡΑ .....
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες