Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

panos427 έγραψε:Να πάμε, να ενημερωθούμε, να συλλέξουμε υλικό... Πρέπει όμως να επεξεργαστούμε την διατύπωση και την τεκμηρίωση κάποιων θέσεων ως κόμμα!!! Και πρέπει να οργανώσουμε την διαρκή ενημέρωση και την διαρκή τεκμηρίωση των θέσεών μας.
Ο καθένας μας έχει σίγουρα την δική του άποψη, η οποία είναι παρόμοια των άλλων μελών - αλλιώς δεν θα ανήκαμε στο Κόμμα Πειρατών... Ωστόσο είμαστε εντελώς ανοργάνωτοι και πρόχειροι στον τομέα των επίσημων προτάσεών μας, είτε πρόκειται για προτάσεις νομοθετικής φύσεως (να ψηφιστούν ή να καταργηθούν ή να αντικατασταθούν κτλ νόμοι), είτε για προτάσεις εκτελεστικής φύσεως (ερμηνεία ή εφαρμογή ή ενεργοποίηση κτλ υφιστάμενων θεσμών).
Είναι αναγκαίο να δημιουργηθούν ομάδες επεξεργασίας θέσεων, σχεδίων δράσης, προτάσεων κτλ, προκειμένου αυτά μέσω της ΔΕ να τεθούν υπό την έγκριση των μελών και να δημοσιευτούν. Νομίζω ότι κωλυσιεργούμε - και αυτό δεν είναι οικονομικό ζήτημα.
James έγραψε:panos427 έγραψε:Να πάμε, να ενημερωθούμε, να συλλέξουμε υλικό... Πρέπει όμως να επεξεργαστούμε την διατύπωση και την τεκμηρίωση κάποιων θέσεων ως κόμμα!!! Και πρέπει να οργανώσουμε την διαρκή ενημέρωση και την διαρκή τεκμηρίωση των θέσεών μας.
Ο καθένας μας έχει σίγουρα την δική του άποψη, η οποία είναι παρόμοια των άλλων μελών - αλλιώς δεν θα ανήκαμε στο Κόμμα Πειρατών... Ωστόσο είμαστε εντελώς ανοργάνωτοι και πρόχειροι στον τομέα των επίσημων προτάσεών μας, είτε πρόκειται για προτάσεις νομοθετικής φύσεως (να ψηφιστούν ή να καταργηθούν ή να αντικατασταθούν κτλ νόμοι), είτε για προτάσεις εκτελεστικής φύσεως (ερμηνεία ή εφαρμογή ή ενεργοποίηση κτλ υφιστάμενων θεσμών).
Είναι αναγκαίο να δημιουργηθούν ομάδες επεξεργασίας θέσεων, σχεδίων δράσης, προτάσεων κτλ, προκειμένου αυτά μέσω της ΔΕ να τεθούν υπό την έγκριση των μελών και να δημοσιευτούν. Νομίζω ότι κωλυσιεργούμε - και αυτό δεν είναι οικονομικό ζήτημα.
Γιά το συγκεκριμένο θέμα και είχαμε θέσεις-αρχές, και επισημοποιήθηκαν(ψήφιση) κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
James έγραψε:panos427 έγραψε:Να πάμε, να ενημερωθούμε, να συλλέξουμε υλικό... Πρέπει όμως να επεξεργαστούμε την διατύπωση και την τεκμηρίωση κάποιων θέσεων ως κόμμα!!! Και πρέπει να οργανώσουμε την διαρκή ενημέρωση και την διαρκή τεκμηρίωση των θέσεών μας.
Γιά το συγκεκριμένο θέμα και είχαμε θέσεις-αρχές, και επισημοποιήθηκαν(ψήφιση) κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
Kotsos έγραψε:James έγραψε:panos427 έγραψε:Να πάμε, να ενημερωθούμε, να συλλέξουμε υλικό... Πρέπει όμως να επεξεργαστούμε την διατύπωση και την τεκμηρίωση κάποιων θέσεων ως κόμμα!!! Και πρέπει να οργανώσουμε την διαρκή ενημέρωση και την διαρκή τεκμηρίωση των θέσεών μας.
Δημήτρη έχουμε θέση, για αρχές δεν ξέρω γιατί γίνεται ένας αχταρμάς, αλλά ανεξάρτητα από αυτό στην ημερίδα συμμετέχουν διάφοροι άνθρωποι μεταξύ των οποίων ο εκπρόσωπος μίας φαρμακευτικής εταιρείας γενωσίμων που νομίζω ότι τους καίει το θέμα της πνευματικής ιδιοκτησίας, τουλάχιστο στον τομέα του φαρμάκου, για το οποίο αγωνίζονται και πετύχαν την μείωση του χρονικού ορίου ιδιοκτησίας μίας πατέντας.
Νομίζεις ότι δεν θα μας ενδιέφερε η άποψή του;;;;;;;
Νίκο βούρ , πήγαινε, θα ήθελα και εγώ να έρθω, αλλά έχω μάθημα, από 08.30 έως 20.30 .
Προχώρα, θα έχει πλάκα να ακούσουμε τις εταιρείες και τι πιστεύουν γιά προσαρμογή του χρόνου προστασίας, στη πραγματικότητα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες