Πρόσκληση στο συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων

Δράσεις, συναντήσεις και εκδηλώσεις που μας ενδιαφέρουν.
Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Πρόσκληση στο συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 30 Νοέμ 2012, 15:56

pav έγραψε:Αν αντί για Χ.Α. έλεγε ΠΑΣΟΚ θα στέλναμε αντιπρόσωπο;

Θα πήγαινα εγώ εθελοντικά και ας μην θέλατε... :D Πάντα ήθελα να βρεθώ ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους των οποίων το συνδυαστικό IQ πλησιάζει το προσωπικό δικό μας!!! :twisted: Υ.Γ. Μιλάω για του ΠΑΣΟΚ βέβαια. Τα αρνητικά IQ της ΧΑ δεν τα μετράω.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 30 Νοέμ 2012, 15:58

mankasp έγραψε:
pav έγραψε:
Kotsos έγραψε:δεν θα διανοούσουνα να στείλεις επίσημη εκπροσώπηση σε συνέδριο της χρυσής αυγής παρόλο που θα τους μόλυνες με το μικρόβιο του πειρατισμού.

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτό.

Τα σχόλια για όνειρα μεταγραφών ξεφεύγουν και αδικούν την κατά τ' άλλα σεβαστή άποψη.

Άλλο ένα Κόμμα με το οποίο έχουμε τουλάχιστον κάποιες βασικές αρχές ίδιες και άλλο ένα κόμμα με το οποίο έχουμε κάποιες βασικές αρχές αντίθετες.

Βλέπεις ότι έρχεσαι στα λόγια μου, ότι η αποστολή αντιπροσώπου σημαίνει ότι συντάσσεσαι με ένα κόμμα και αυτό σε χαρακτηρίζει πολιτικά και όχι οι μπούρδες περί διάδοσης της Πειρατικής ιδέας;;;;

Αυτή η σύνταξη είναι κάτι που υπερβαίνει τις αρμοδιότητες διαχείρισης και συντονισμού της ΔΕ και είναι αρμοδιότητα του σώματος των μελών.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 30 Νοέμ 2012, 15:58

Διονύση πιστεύω οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν μαζί σου.

Δεν πρέπει ωστόσο να ερωτηθούμε, ή έστω να επικυρώσουμε την πράξη εκ των υστέρων;

Εγώ μπορεί να συμφωνώ ότι οι οικολόγοι σε κάποιες περιπτώσεις συμβαδίζουν με τους δικούς μας στόχους αλλά ποιος θα το κρίνει;

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 30 Νοέμ 2012, 15:59

Kotsos έγραψε:Δυστυχώς εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι εξαφανιστήκαμε ( από 1200 μείναμε 200 με μειωτικές τάσεις)

Και όταν φύγουν και οι τελευταίοι αρνητικοί θα μπορέσουμε να δουλέψουμε επιτέλους!!! (no pan intended) :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Vassilis Perantzakis, έχει επεξεργασθεί 30 φορά/ες συνολικά

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 30 Νοέμ 2012, 16:00

pav έγραψε:Διονύση πιστεύω οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν μαζί σου.

Δεν πρέπει ωστόσο να ερωτηθούμε, ή έστω να επικυρώσουμε την πράξη εκ των υστέρων;

Εγώ μπορεί να συμφωνώ ότι οι οικολόγοι σε κάποιες περιπτώσεις συμβαδίζουν με τους δικούς μας στόχους αλλά ποιος θα το κρίνει;

Δεν μιλάμε για συνεργασία. Για μια παρουσία που θα πούμε δύο λογάκια. Σύμφωνα με το καταστατικό μπορεί ΑΝΕΤΑ να γίνει.

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 30 Νοέμ 2012, 16:03

Vassilis Perantzakis έγραψε:Δεν μιλάμε για συνεργασία. Για μια παρουσία που θα πούμε δύο λογάκια.

Σωστά, αν είναι "λογάκια" και όχι "λόγια" δεν υπάρχει πρόβλημα. :mrgreen:

Vassilis Perantzakis έγραψε:Σύμφωνα με το καταστατικό μπορεί ΑΝΕΤΑ να γίνει.

Αυτό λέω κι εγώ. Και μετά, όταν υπάρχει χρόνος, πρέπει να επικυρώσουμε ότι θέλουμε τέτοιες συνδιαλλαγές με τους Οικολόγους.

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 30 Νοέμ 2012, 16:06

zio_donnie έγραψε:
Μπορείς να μου πείς η περσινή σας παρουσία ως εκπροσώπους στο συνέδριο των Οικολόγων τι αποτελέσματα είχε στο να υιοθετήσουν τις Πειρατικές αρχές καθώς όπως τι οφέλη είχε για το κόμμα;

Έχω αρχίσει να πιστεύω πως είσαι 12 χρονών. Αν νομίζεις πως εμφανίζεσαι και προσκυνάνε όλοι, έλα να το κάνεις. Μέσα βέβαια στην παντελή σου άγνοια και την ακατάσχετη φιλολογία όπου υποστηρίζεις τα πάντα και τα αντίθετα των πάντων, σου διαφεύγει

1) Πως οι Σουηδοί πειρατές Ευρωβουλευτές (δηλαδή αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε) είναι στην ομάδα των οικολόγων. Προφανώς εσύ έχεις περισσότερα πειρατοπαράσημα από αυτούς που το ιδρύσανε και τους κρίνεις από το ύψος της επιτυχίας σου.

2) Την ευρωβουλευτή των Σουηδών την έφεραν οι οικολόγοι στην Αθήνα. Και όχι οι Πειρατές (3 πήγαμε να την δούμε όταν
μας κανόνισε συνάντηση κατ' ιδίαν ο orlandir. Και ο ένας πειρατής την έβριζε κιόλας). Και την άφησαν να μιλήσει ελεύθερα και ισότιμα.

3) Μόλις ιδρυθήκαμε ήταν φυσιολογικό να επικοινωνήσουν μαζί μας. Φυσιολογικό για όλους πέρα από τους πειρατές της φακής.

Τώρα το ότι εσύ βγάζεις εδώ τα κόμπλεξ σου, δεν σημαίνει ότι έχεις και τίποτα να πεις.

Στο χωριό μου λένε θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

Σου επαναλαμβάνω.
Ποιά πολιτική τοποθέτηση υπέρ της πειρατίας έκαναν οι οικολόγοι; Αντίθετα με εμάς που η πρόσφατη αλλαγή στο καταστατικό των αρχών μας δείχνει ότι πήραμε πολιτική θέση υπέρ των θέσεων των Οικολόγων.

Το πρόβλημά μου δεν είναι οι οικολόγοι. Ποσώς με ενδιαφέρει με ποιούς θα συμπράξουμε.
Αντίθετα με πειράζει αφάνταστα η πολιτική στρατηγική να καθορίζεται από την ΔΕ όπως σε όλα τα παραδοσιακά κόμματα και όχι από το σώμα των μελών όπως σε ένα διαφορετικό κόμμα που ευαγγελιζόμαστε ότι είμαστε.

Είμαι σίγουρος ότι οι Σουηδοί πειρατές έχουν αποτελέσματα ψηφοφορίας να σου δείξουν για τη απόφασή τους να συμπράξουν για λόγους πολιτικής στρατηγικής με τους οικολόγους. Εμείς τι έχουμε;;;;;;

Τέλος από την μέρα που ιδρυθήκαμε έχουν επικοινωνήσει μαζί μας άλλα τρία κόμματα τουλάχιστο. Εκεί γιατί δεν στείλαμε αντιπροσωπία για να απευθύνει χαιρετισμούς και τους το κόψαμε ότι δεν επιθυμούμε να θεωρηθεί ότι συμπράτουμε μαζί σας γιατί έχετε νεοφιλελεύθερους στο κόμμα σας;;;;
Τελευταία επεξεργασία από 3 και Kotsos, έχει επεξεργασθεί 30 φορά/ες συνολικά
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 30 Νοέμ 2012, 16:07

pav έγραψε:Διονύση πιστεύω οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν μαζί σου.

Δεν πας για να συμφωνήσεις. Πας για να μιλήσεις. Και ναι ακόμα αν είναι παρόντες ΧΑ, Πασοκ και δεν ξέρω γω ποιος άλλος. Πας για να σε ακούσουν. Δεν πας για να "κερδίσεις". Τι νόημα έχει να τα λέμε εδώ μέσα? Εγώ τα ξέρω, οι άσχετοι πρέπει να σε ακούσουν.

Δεν έχει τίποτα να επικυρώσεις και βλέπεις πόσο σπαστικός είμαι με το να μην λέει ο καθένας ότι θέλει. Αποφασίζουμε από κοινού τι θέλουμε να πούμε και βγαίνουμε έξω να το φωνάξουμε. Αυτή είναι η πολιτική.

Και δεν μας μειώνει το να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με κόσμο που διαφωνεί μαζί μας. Αυτός είναι ο ορισμός του διαλόγου. Δεν γίνεται και δεν έχει νόημα να μιλάμε μόνο με κόσμο που συμφωνεί εκ των προτέρων.

Δεν μιλάμε για εκλογική συνεργασία. Ένα ανοιχτό συνέδριο είναι. Διάλογος. Τι φοβάστε?

EDIT: Η Δ.Ε είναι ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Να μας εκπροσωπεί επίσημα και να εκφράζει την γνώμη του σώματος. ΔΕΝ αποφασίζει ΤΙ θα πει. Απλώς βγαίνει έξω και μεταφέρει την συλλογική μας άποψη. Είμαι ΚΑΤΑ της ΔΕ ως είδος "κυβέρνησης" αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο λόγος ύπαρξής της.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και zio_donnie, έχει επεξεργασθεί 30 φορά/ες συνολικά
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 30 Νοέμ 2012, 16:12

Kotsos έγραψε:Το πρόβλημά μου δεν είναι οι οικολόγοι. Ποσώς με ενδιαφέρει με ποιούς θα συνπράξουμε.

Δεν συμπράττουμε. Τέρμα, τελείωσε και finito. Δεν μιλάμε για πολιτική συμφωνία. Για παρουσία σε ένα συνέδριο και μία τρίλεπτη τοποθέτηση. Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις; Στο κάτω, κάτω αν θέλαμε να καθόμαστε στο καβούκι μας, υπάρχει το ΚΚΕ!!!

zio_donnie έγραψε:Δεν μιλάμε για εκλογική συνεργασία. Ένα ανοιχτό συνέδριο είναι. Διάλογος. Τι φοβάστε?
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Vassilis Perantzakis, έχει επεξεργασθεί 30 φορά/ες συνολικά

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 30 Νοέμ 2012, 16:13

zio_donnie έγραψε:Δεν πας για να συμφωνήσεις. Πας για να μιλήσεις. Και ναι ακόμα αν είναι παρόντες ΧΑ, Πασοκ και δεν ξέρω γω ποιος άλλος. Πας για να σε ακούσουν. Δεν πας για να "κερδίσεις". Τι νόημα έχει να τα λέμε εδώ μέσα? Εγώ τα ξέρω, οι άσχετοι πρέπει να σε ακούσουν.

Δεν έχει τίποτα να επικυρώσεις και βλέπεις πόσο σπαστικός είμαι με το να μην λέει ο καθένας ότι θέλει. Αποφασίζουμε από κοινού τι θέλουμε να πούμε και βγαίνουμε έξω να το φωνάξουμε. Αυτή είναι η πολιτική.

Και δεν μας μειώνει το να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με κόσμο που διαφωνεί μαζί μας. Αυτός είναι ο ορισμός του διαλόγου. Δεν γίνεται και δεν έχει νόημα να μιλάμε μόνο με κόσμο που συμφωνεί εκ των προτέρων.

Δεν μιλάμε για εκλογική συνεργασία. Ένα ανοιχτό συνέδριο είναι. Διάλογος. Τι φοβάστε?

Αν ήταν η Χ.Α. θα φοβόμουν πολλά. Με οποιονδήποτε άλλο, τίποτα.

Τεσπά, υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος για να ξεπερνάμε τέτοια κωλύματα. Ούτε να φωνάζουμε, ούτε να συγχυζόμαστε. Εν καιρώ θα εμπιστευόμαστε την Δ.Ε. μας και δεν θα αμφισβητούμε το κάθε τι.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες