chprokop έγραψε:Θα συμφωνησω με τον Στρατο.
Το θεμα ειναι απλο: ονοματιστε το εργαλειο που θα χρησιμοποιησουμε και τον κανονισμο
που θα εφαρμοζεται.
ΠΑΚΕΤΟ.
Έτσι ωστε να ειναι αμεσα εφαρμοσιμο και να μην κωλυσιεργουμε.
Εδώ ακριβώς, Χριστόφορε, είναι το "σημείο τριβής"!!!
Εγώ λέω (ξανά) και απλά (blond proof):
Δεν πάει πακέτο. Καθορίζεις την διαδικασία ψηφοφορίας, τον νόμο, τον κανονισμό και μετά φτιάχνεις, βρίσκεις την "υπηρεσία"/το "εργαλείο" για την εφαρμογή αυτού που ήδη έχεις καθορίσει, αποσαφηνίσει, καταγράψει...
Πρώτα θα συμφωνήσουμε, βάση καταστατικού και αποδεκτό από όλους εμάς, αυτό που θέλουμε και μετά θα σπάσουμε το κεφάλι μας να δούμε πως θα το κάνουμε πράξη.
Δηλαδή, πόσο πιο απλά να το πω;
Δεν περνάς σε κάποιον χειροπέδες κατά την σύλληψη γιατί έτσι νομίζεις ή θέλεις ή γιατί τις είχες πρόχειρες και μαζί σου, το κάνεις γιατί το λέει ο νόμος.
Αν ο νόμος έλεγε να τον δέσεις χειροπόδαρα με 3μ σκοινί και με 10 κόμπους και 2,5 γυροβολιές από καρπούς και αστραγάλους, θα πρέπει να βρεις 3μ σκοινί, να μάθεις να κάνεις 10 κόμπους και να μετράς τις 2,5 γυροβολιές όταν θα τον δένεις χειροπόδαρα στους καρπούς και στους αστραγάλους και όχι να πεις, εγώ έχω μόνο χειροπέδες και αυτές θα βάλω και ας λέει ο νόμος ότι θέλει, ούτως ή άλλως την σύλληψη την έκανα!!!!
Αν έχουμε ένα εργαλείο που κάνει "περίπου" αυτό που θέλουμε, θα αλλάξουμε αυτό που θέλουμε για να "ταιριάζει" στο εργαλείο;
Έλεος πια, εγώ ΔΕΝ καταλαβαίνω;
Μα, τόσο
blond είμαι πια;
(Οι άσπρες τρίχες, λογίζονται ως "
πλατινέ" απόχρωση; Αν ναι, ε, τότε είμαι ένας "πλατινέ" blond!!!

)