Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Εν κρυπτώ νομοθετεί η κυβέρνηση, στα

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Εν κρυπτώ νομοθετεί η κυβέρνηση,

Δημοσίευσηαπό mankasp » 27 Νοέμ 2012, 19:43

zio_donnie έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:...... Και το προχωρώ:
Όποιος επιθυμεί το delegation, να το στηρίξει όχι μόνο στο θεωρητικό επίπεδο αλλά και στο πρακτικό!
Στις δράσεις!!
Δηλαδή: Επιθυμώ να συμμετάσχω στην "Α" δράση αλλά, επειδή αδυνατώ/δεν έχω χρόνο/βαριέμαι, ορίζω τον "μπιθικούκουρα" να λειτουργεί αντί εμού!
Ήτοι: Όποια εργασία μου αναλογεί, την επιμερίζεται ο "μπιθικούκουρας"!!!
Άρα, αντί 2 ωρών εργασίας που αντιστοιχεί στον κάθε ένα από εμάς, στον "μπιθικούκουρα", "χρεώνω" και τον δικό μου χρόνο, επομένως, 4 ώρες!!!!
...... Γουστάρω!!!!!
Ο αλτρουισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!!
.... Κουράγιο χρειάζεται!!!! Και φυσικά, καλή προαίρεση!!

Βασίλη είσαι εντελώς off topic. Άλλο ρωτάμε εδώ και συγκεκριμένα αν οι αόρατες οργανώσεις νίντζα είναι δημοκρατικές ή αν κάποιοι μας έχουν γραμμένους επιδή νομίζουν ότι δεν κοιτάμε ή δεν θα πούμε τίποτα.

Σας εχουν γραμμενους ακομα και αν κοιτατε και αν λέτε οτιδηποτε γιατι για καποιους η μονη υποχρέωση που νιωθουν πως εχουν ως μελη είναι να σώσουν την Ελλάδα από το μνημονιο.
https://twitter.com/e_kastrinakis

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 27 Νοέμ 2012, 20:01

zio_donnie έγραψε:
Όποιος επιθυμεί το delegation, να το στηρίξει όχι μόνο στο θεωρητικό επίπεδο αλλά και στο πρακτικό!
Στις δράσεις!!
Δηλαδή: Επιθυμώ να συμμετάσχω στην "Α" δράση αλλά, επειδή αδυνατώ/δεν έχω χρόνο/βαριέμαι, ορίζω τον "μπιθικούκουρα" να λειτουργεί αντί εμού!
Άρα, αντί 2 ωρών εργασίας που αντιστοιχεί στον κάθε ένα από εμάς, στον "μπιθικούκουρα", "χρεώνω" και τον δικό μου χρόνο, επομένως, 4 ώρες!!!!
...... Γουστάρω!!!!!

Βασίλη είσαι εντελώς off topic. Άλλο ρωτάμε εδώ και συγκεκριμένα αν οι αόρατες οργανώσεις νίντζα είναι δημοκρατικές ή αν κάποιοι μας έχουν γραμμένους επιδή νομίζουν ότι δεν κοιτάμε ή δεν θα πούμε τίποτα.

'Οντως!!!! Είμαι "εκτός"! Όντως μου "βγήκε" "μηχανικά", "πρωτόγονα".....
Αλλά, με κουράζει η "τυπολατρεία"!!
Δεν είναι άσχετο zio!
Από την μία θέλουμε "επαρκείς" διαβεβαιώσεις "νομιμοφροσύνης" (δεν θα κρίνω την αναγκαιότητά τους) και από την άλλη, ζητάμε, "εν λευκώ νομιμοποίηση"
Είμαι εκτός νήματος αλλά..........
Απορία επί της ουσίας!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 27 Νοέμ 2012, 20:06

laskaris_vasilis έγραψε:
zio_donnie έγραψε:
Στις δράσεις!!
...... Γουστάρω!!!!!

'Οντως!!!! Είμαι "εκτός"! Όντως μου "βγήκε" "μηχανικά", "πρωτόγονα".....
Αλλά, με κουράζει η "τυπολατρεία"!!
Δεν είναι άσχετο zio!
Από την μία θέλουμε "επαρκείς" διαβεβαιώσεις "νομιμοφροσύνης" (δεν θα κρίνω την αναγκαιότητά τους) και από την άλλη, ζητάμε, "εν λευκώ νομιμοποίηση"
Είμαι εκτός νήματος αλλά..........
Απορία επί της ουσίας!!!!

Βασίλη έχεις και δίκιο και άδικο συγχρόνως. Αν το βράδυ είσαι mumble θα σου πω.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 27 Νοέμ 2012, 20:17

zio_donnie έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Που είναι η συνεργασία από τον άγνωστο Χ? Είπε κανείς όχι? Ο άγνωστος Χ μας αγνοεί επιδεικτικά, και ποσώς τον απασχολεί η συνεργασία. Εκτός άμα με το "συνεργασία" είναι να λέμε ΟΚ σε όλα και αν κάποιος διαφωνεί κάνω ότι θέλω.

Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τον άγνωστο Χ.

Ασχολείται αυτός μαζί σου όμως και βγάζει και ανακοινώσεις. Την επόμενη φορά που θα διαφωνείς με αυτό που λέει θα το έχεις χάσει το τρένο.

Πες μου ποιος είναι να ασχοληθώ μαζί του. Θα του κάνω την σύσταση προσωπικά. Και αν το ξανακάνει θα το δούμε. Αλλά δεν μπορώ να διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου για κάτι τόσο γενικό.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 27 Νοέμ 2012, 20:18

Νομίζω οτι το κατάλαβα,
η Βάρκα της Αχαΐας δεν είναι πραγματική, είναι ο Ζορο μας. Κάνει ότι φοβούνται οι άλλοι να κάνουν. Δεν είναι συλλογικό όργανο ούτε ομάδα, είναι πρόσωπο υπεράνω υποψίας, άλλα το βράδυ βάζει την μάσκα του και ανακοινώνει κάτι. Και να τον βρούμε, κάποιος άλλος θα πάρει την θέση του. Άρα δεν έχει νόημα να τον ψάξουμε.
Την γλίτωσες Ανδριανέ. :P

Μήπως να το καθιερώσουμε και η βάρκα Αχαΐας να βγάζει ανακοινώσεις με το χαβά του καθενός για ψυχοθεραπεία?
Τελευταία επεξεργασία από 1 και hrsfpgyjrnptrd, έχει επεξεργασθεί 27 φορά/ες συνολικά

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 27 Νοέμ 2012, 20:23

Πες μου ποιος είναι να ασχοληθώ μαζί του. Θα του κάνω την σύσταση προσωπικά. Και αν το ξανακάνει θα το δούμε. Αλλά δεν μπορώ να διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου για κάτι τόσο γενικό.

Τι λέμε τόση ώρα. Δεν ξέρω και δεν μιλάω με εικασίες. Και δεν βγαίνει να το πει μόνος του, να εξηγήσει (δεν ζητάει κανείς να απολογηθεί) να το λήξουμε. Δεν σου ζήτησε κανείς να κάνεις κάτι συγκεκριμένα.

Αν φοβάται μην τον κάνουμε ντα, τι να πω. Εμένα μου κάνει περίεργο πάντως να μην ξέρει κανείς ποιοι απαρτίζουν αυτό το τσούρμο. Γιατί κρύβονται? Μέλη σαν εμάς δεν είναι? Τι λέμε το τόσο εξωφρενικό?

Αν νομίζει όμως πως θα ξεχαστεί, αυτό το ξεκαθαρίζουμε από τώρα πως δεν υπάρχει περίπτωση.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 28 Νοέμ 2012, 11:31

Δεν μπορώ να πιστέψω πως τόσες μέρες συζητείται αυτό το θέμα και ακόμα δεν ξέρουμε ποιος έχει γράψει αυτό το ρημάδι το κείμενο και ποιοι είναι αυτοί που απαρτίζουν την «βάρκα Αχαΐας»!
Είναι δυνατόν;; Είναι δυνατόν να μην ξέρει κανείς;; Κι αν όντως δεν ξέρει κανείς αυτό είναι αυτό που θα έπρεπε να μας κάνει να ανησυχούμε περισσότερο απ' όλα!
Αν είναι έτσι, μπορεί ο οποιοσδήποτε, άσχετος εντελώς με το κόμμα, να βγάζει ό,τι ανακοίνωση θέλει στο όνομα του κόμματος. Θα μπορούσε να υπάρχουν μέλη της Χ.Α., που λέει ο λόγος, που να βγάλουν ανακοίνωση στο όνομα του κόμματος, ή μέλη του ΣφΥΡΙΖΑ, ή του ΚΚΕ, ή του ΠΑΣΟΚ. Ή ο όποιος πικραμένος/τρελός/κακεντρεχής/βάλτε ό,τι χαρακτηρισμό θέλετε εδώ. Κι εμείς, επειδή η ανακοίνωση κάτω θα λέει «βάρκα κωλοπετινίτσας» θα λέμε, ΟΚ, δικοί μας θα είναι, μπορεί αν διαφωνούμε, αλλά δεν πειράζει, γιατί δεν λέει «κόμμα πειρατών ελλάδας» σκέτο, αλλά έχει μπροστά και το «βάρκα κωλοπετινίτσας».
Είναι δυνατόν;;;;;

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 28 Νοέμ 2012, 11:34

Φυσικά και είναι δυνατόν. Χαοτικό σύστημα είναι η ζωή [ΝΟΤ]δημοκρατία[ΝΟΤ] . Μην τρελαινόμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Vassilis Perantzakis, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 28 Νοέμ 2012, 11:37

Vassilis Perantzakis έγραψε:Φυσικά και είναι δυνατόν. Χαοτικό σύστημα είναι η δημοκρατία. Μην τρελαινόμαστε.

Δεν είναι δημοκρατία αυτό μην τρελαινόμαστε.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 28 Νοέμ 2012, 11:43

zio_donnie έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Φυσικά και είναι δυνατόν. Χαοτικό σύστημα είναι η δημοκρατία. Μην τρελαινόμαστε.

Δεν είναι δημοκρατία αυτό μην τρελαινόμαστε.

Ναι, λάθος μου. Η ζωή έπρεπε να γράψω... με μπερδέψατε...!!!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες