Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 15 Νοέμ 2012, 20:22
1) απόσυρα από χθες κιόλας την συνδρομή gema. το είχα αναφέρει κάπου στο forum και παίρνω την ευθύνη επάνω μου.
(έχω την άποψη ότι ο κάθε ένας διαβάζει μόνο αυτά που του συμφέρουν. για αυτό και το φόρουμ έχει χάσει για εμένα κάθε αξία.
2) το radio είναι stand by (undercover) προς στιγμής. και περιμένει κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη.
3) εάν είναι πράγματι έτσι όπως τα αποκαλείστε προτείνω λοιπόν όσους προωθείται οτιδήποτε έχει σχέση με πληρωμών πατεντών να το ψάξετε καλύτερα..
παίρνω το παράδειγμα του james (μην το πάρει προσωπικά). είναι barman και δουλεύει σε ένα bar το οποιο παίζει copyright και πληρώνει ΑΕΠΙ. είναι σωστό να υποστηρίζει το συγκεκριμένο μαγαζί με την προσφορά του ?
η Γιάννη, εσύ όταν πας σε ένα pub για μπίρες το οποίο παίζει copyright και το οποίο πληρώνει ΑΕΠΙ γιατί δεν το αποφεύγεις?
μην μου αιτιολογήσετε δεν υπάρχει δικαιολογία!!...
εάν είμαι Δ.Ε. δεν μετράει για μένα. όπως λέει και ο Αδριανός. έχουμε την ίδια αξιολόγηση όπως κάθε άλλο μέλος.
η schramm δημιούργησε έργο και εμπλακεί άμεσα στα θέματα του copyright. είναι η πηγή. εγώ, εσείς, όλοι μας είμαστε έμμεση διαχειριστές τον θεμάτων του copyright.
ο σκοπός αγιάζει κατά κάποιον βαθμό τα μέσα. εάν θέλουμε να αλλάξουμε θα πρέπει να παίξουμε σε διπλό ταμπλό και να σέβεσαι τους νόμους.
αλλιώς χάνεσαι στο μοναχικό και κρύο σύμπαν.
ωραία έχετε αντίθετη άποψη. το δέχομαι. αλλά όμως είστε πολλή ισχυρογνώμων και προσπαθείτε να επιβάλλεται. δεν δέχεστε άλλο τρόπο σκέψης/λειτουργιά, και αυτό με ανήσυχη εξαιρετικά.
αυτό και αν δεν είναι πειρατικό. συγγνώμη που το λέω αλλά υπάρχουν και ιδέες που είναι για μερικούς πραγματικά πειρατικές.
στης αρχές Γιάννη εάν θυμάσαι καλά τι είχα πει. προσωπικά κατανοώ το πρόβλημα του copyright. αλλά όμως ο δικός στόχος και ενδιαφέρον μου μέσα στο κόμμα είναι η άμεση δημοκρατία. χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν επειδή σέβομαι και κατανοώ τους προβληματισμούς τον συνπειρατων.
εάν λοιπόν δεν λειτουργήσει η άμεση δημοκρατία θα υπάρχουν και copyright και πολλά αλλα for ever.
για τα κοπιράιτ okay της πατέντες θα πολεμήσουν άλλοι όπως εσείς.
το δικομου part είναι αλλού.
αλλά πάντα σέβωντας τους υπολοίπους.
επίσης θέλει η πειρατεία ανοιχτά μυαλά και ελεύθερες και τρελές σκέψης και δράσης. δεν είμαι πολιτικός .okay. ούτε θέλω να γίνω ποτέ.
το να επιβάλεις όμως ιδεολογίες και τρόπους λειτουργίας είναι ...πως να το πω πολιτικό επιχείρημα>πραξικόπημα , χουντικό, δικτατορικό... δεν ξέρω πως να το πω... πάντως για εμένα όχι πειρατικό.
πάντα πειρατικά και με σεβασμό
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος