ότι άλλο επιθυμεί το κόμμα
Το κόμμα δεν επιθυμεί τίποτε, εσύ διατύπωσες επιθυμίες. Μην ξεχνιόμαστε.
ότι άλλο επιθυμεί το κόμμα
baskin έγραψε:Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Φχαριστώ ρε Μήτσο. Θα το πάρω μαζί μου στο ψάρεμα να το μελετήσω. Σε λίγες μέρες θα είμαι έτοιμος για εξετάσεις (τεστ, ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ιντερβιού και ότι άλλο επιθυμεί το κόμμα). Με τη διάλεκτο δεν ξέρω τι θα γίνει. Την έχει μέσα κι αυτήν;
Στην εκπαίδευση του Βασίλη για το forum πήγες;
James έγραψε:Την αργκό θα στην μάθω στη βάρκα με το Ζαννή .
Αναρωτιέμαι τι κάθεσαι και "μαλώνεις" με το τρελογιατρό, ξέρεις άραγε ποιός ειναι ο Ziodonie ?
Ποιός δε μας άφηνε να τραγουδήσουμε και όλο μίλαγε?
zio_donnie έγραψε:ότι άλλο επιθυμεί το κόμμα
Το κόμμα δεν επιθυμεί τίποτε, εσύ διατύπωσες επιθυμίες. Μην ξεχνιόμαστε.
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Στράτο,
Οκτώβρης, Νοέμβρης, Δεκέμβρης = οι καλύτεροι για παραγάδι. (Πρέπει να σου πω ότι πουλάω κάνα ψάρι που και που για να ενισχύσω τη σύνταξη). Άρα ο Βασίλης μένει λίγο πίσω (μαζί με μένα), και θα δω τι θα κάνω από Γενάρη. (Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερο χρόνο αυτή την εποχή).
... Αν βέβαια το κόμμα εξακολουθεί να θέλει "μπαρμπάδες" γιατί βλέπω να αναπτύσσεται σχετικός προβληματισμός.
zio_donnie έγραψε:Το "μπάρμπας" δεν είναι ηλικιακό. Αποδίδεται ως τίτλος σε όλους εκείνους που δεν έχουν την πνευματική ευελιξία να μάθουν το καινούριο και προκειμένου να μην μάθουν θέλουν να υποβάλλουν τους πάντες στις συνήθειές τους (κυρίως τηλεόραση και φυλλάδες).
Συμπληρώνω πως άμα με ακούγατε να τραγουδάω, θα με παρακαλάγατε να συνεχίσω να μιλάω.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες