Γιατί το συνέδριο ήταν παράνομο και πρέπει να ακυρωθεί.

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
nerfe

Re: Γιατί το συνέδριο ήταν παράνομο και πρέπει να ακυρωθεί.

Δημοσίευσηαπό nerfe » 16 Νοέμ 2012, 13:16

zio_donnie έγραψε:Να σου δώσω μια ιδέα? Κάνε μύνηση, τράβα στο δικαστήριο και κατήγγειλε το καταστατικό αφού σε καίει τόσο και σου γαμάει όλη την δημοκρατία. Τι μας τα λες εμάς που τα κάναμε έτσι? Βέβαια προυποθέτει να βγεις και από το σπίτι και να κάνεις κάτι χρήσιμο αντί να σπαταλάς ρεύμα για να γράφεις μαλακίες, οπότε φαντάζομαι πως θα συνεχίσεις απλά να τρολλάρεις αντί να βρεις μια γκόμενα να ησυχάσεις και συ και μεις.

Ειμαι πολίτης, ο οποίος απλά καταγγέλω τους κομματικούς μηχανισμούς που επικρατούν σε ένα κόμμα το οποίο, ως κοινοβουλευτικό κόμμα που είναι, φιλοδοξεί να κυβερνήσει κάποια στιγμή όχι μόνο τα κομματόσκυλά του, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!

Επειδή λοιπόν το κόμμα σας θέλει να με κυβερνήσει, έχω δικαίωμα να σας καταγγέλω, για να προστατέψω του άλλους πολίτες από το να σας προσεγγίσουν και να πέσουν στην παγίδα σας.

Δεν είμαι μέλος του κόμματος για να προσφύγω στα δικαστήρια. Είναι δικαίωμά σας, ως μέλη, να θέλετε να εξαπατήστε από το ιερατείο ή να το προσκυνάτε. Αν από την άλλη δεν το θέλετε, εσείς ως μέλη πρέπει να πάτε στα δικαστήρια, και όχι εγώ. Εγώ για να γίνω μέλος, θα πρέπει να συμφωνώ 100% με το καταστατικό, κάτι που δεν συμβαίνει αυτή την στιγμή. Aφού εκτός από το παραπάνω άρθρο για την κοινοβουλευτική ομάδα, δεν υπάρχει επίσης καμιά καταστατική μέριμνα για την προστασία των ανωνύμων, παρά μόνο αόριστα ευχολόγια.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και nerfe, έχει επεξεργασθεί 16 φορά/ες συνολικά
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΙ ΛΥΚΟΙ;;;
ΑΦΟΥ ΑΝ ΤΟ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ !!!

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 16 Νοέμ 2012, 13:27

nerfe έγραψε:Για το συνέδριο το έχουμε πει εκατό φορές, μέσα στο γάλα των επωνύμων, ένας ανώνυμος ξεχωρίζει σαν την μύγα. Η μόνο μου ελπίδα για να μην ξεχωρίσω θα ήταν να εμφανιστώ ως επώνυμος. Αλλά τι ντροπή θα ήταν, αν ένας ανώνυμος το έκανε αυτό! Σαν πειρατής που πληρώνει ΑΕΠΙ θα ήμουν. Και μην ξεχνάς άλλωσε ότι προτάσεις κάναμε πολλές ανώνυμα, αλλά το προεδρείο τις απέριψε και δεν επέτρεψε να ψηφιστούν στο συνέδριο.

κι εγω θα το ξαναπώ. αν ο κολοκοτρώνης έμενε ανώνυμος θα βλέπαμε ΜΟΝΟ τουρκικα σηριαλ(αφου βάλανε ενα σωρο πλεον εν επιλογή μας) και θα μιλάγαμε ΜΟΝΟ τουρκικά. οι αλλαγές θέλουν επώνυμους να ρισκάρουν την βόλεψη τους απο τον καναπέ και το ονομ τους (αν αυτό που θέλουν να κάνουν αποτύχει) με σκοπό να αλλάξουν τα πράγματα. οι ανώνυμοι για μένα δεν υπάρχουν. εγω επνειλημενος είχα πει σε ανώνυμους ότι αν έχετε κάποια πρόταση για το συνέδριο να μου την στέλνουν σε μενα και αν την θεωρώ λογική να βάλω το δικό μου όνομα με σκοπό α ψηφιστει. αφού είναι για το κοινό καλό. αλλά κανείς ανώνυμος δεν το έκανε. άρα ??? μονο λόγια λοιπόν κι εκει θα μείνετε. θέλει κότσια να αλλάξεις το παρών ... και μάλλον δεν τα έχετε...

κι αυτο το θέμα με το ιερατείο.... ακόμη το ψάχνω. περιμένω ονόματα διευθύνσεις και περιστατικά... αλλιώς κι εσενα δε εχει νοημα να σου δίνω σημασια...
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

nerfe

Δημοσίευσηαπό nerfe » 16 Νοέμ 2012, 13:33

agelos έγραψε:
nerfe έγραψε:Για το συνέδριο το έχουμε πει εκατό φορές, μέσα στο γάλα των επωνύμων, ένας ανώνυμος ξεχωρίζει σαν την μύγα. Η μόνο μου ελπίδα για να μην ξεχωρίσω θα ήταν να εμφανιστώ ως επώνυμος. Αλλά τι ντροπή θα ήταν, αν ένας ανώνυμος το έκανε αυτό! Σαν πειρατής που πληρώνει ΑΕΠΙ θα ήμουν. Και μην ξεχνάς άλλωσε ότι προτάσεις κάναμε πολλές ανώνυμα, αλλά το προεδρείο τις απέριψε και δεν επέτρεψε να ψηφιστούν στο συνέδριο.

κι εγω θα το ξαναπώ. αν ο κολοκοτρώνης έμενε ανώνυμος θα βλέπαμε ΜΟΝΟ τουρκικα σηριαλ(αφου βάλανε ενα σωρο πλεον εν επιλογή μας) και θα μιλάγαμε ΜΟΝΟ τουρκικά. οι αλλαγές θέλουν επώνυμους να ρισκάρουν την βόλεψη τους απο τον καναπέ και το ονομ τους (αν αυτό που θέλουν να κάνουν αποτύχει) με σκοπό να αλλάξουν τα πράγματα. οι ανώνυμοι για μένα δεν υπάρχουν. εγω επνειλημενος είχα πει σε ανώνυμους ότι αν έχετε κάποια πρόταση για το συνέδριο να μου την στέλνουν σε μενα και αν την θεωρώ λογική να βάλω το δικό μου όνομα με σκοπό α ψηφιστει. αφού είναι για το κοινό καλό. αλλά κανείς ανώνυμος δεν το έκανε. άρα ??? μονο λόγια λοιπόν κι εκει θα μείνετε. θέλει κότσια να αλλάξεις το παρών ... και μάλλον δεν τα έχετε...

κι αυτο το θέμα με το ιερατείο.... ακόμη το ψάχνω. περιμένω ονόματα διευθύνσεις και περιστατικά... αλλιώς κι εσενα δε εχει νοημα να σου δίνω σημασια...

Οι πραγματικοί αγωνιστές είναι ανώνυμοι. Ο κολοκοτρώνης ήταν ένα ακόμα λαμόγιο, που έλαβε την δόξα για λογαριασμό των ανωνύμων παληκαριών που θυσιάστηκαν.

Που το είπες, και πότε το είπες, ότι θα στηρίξεις ανώνυμες προτάσεις; Γιατί αν το έλεγες, σίγουρα κάποιος θα σε προσέγγιζε. Άλλωστε οι δικές μου προτάσεις είναι εδώ, και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Αν σε ενδιέφερε πραγματικά να στηρίξεις ανώνυμες προτάσεις, θα έπρεπε καταρχήν να κράξεις και να απαξιώσεις το προεδρείο, που τις απαγόρεψε. Πράγμα που δεν έκανες.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 16 Νοέμ 2012, 13:39

nerfe έγραψε:
agelos έγραψε:

Οι πραγματικοί αγωνιστές είναι ανώνυμοι.
Ο κολοκοτρώνης ήταν ένα ακόμα λαμόγιο, που έλαβε την δόξα για λογαριασμό των ανωνύμων παληκαριών που θυσιάστηκαν.

λαμόγιο που έδωσε την ζωη του.τοτε Λαμόγιο θα πεις και τον καποδίστρια έτσι?

μάλλον ενας ακόμη χρυσαυγίτης είναι αναμεσά μας. να γιατί παραμένεις ανώνυμος και απαντάς επιλεκτικα και όχι στο σύνολο της απάντησης μου. οπότε μια ακόμη διαγραφή απο μένα. δεν εχεις να πείς κάτι χρήσιμο και προφανως δεν έχεις κάτι να δωσεις και μένεις μόνο σε "λόγια, λόγια λόγια ψευτικα"
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

nerfe

Δημοσίευσηαπό nerfe » 16 Νοέμ 2012, 13:44

agelos έγραψε:λαμόγιο που έδωσε την ζωη του.τοτε Λαμόγιο θα πεις και τον καποδίστρια έτσι?

O καποδίστριας δεν θυσιάστηκε, ούτε έδωσε με πλήρη συνείδηση την ζωή του στην μάχη για την ελευθερία, όπως οι ανώνυμοι αγωνιστές του 1821.
Τον καποδίστρια τον δολοφόνησαν, και είναι διαφορετικό να σε δολοφονούν από το να θυσιάζεσαι ενσυνείδητα.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 16 Νοέμ 2012, 13:44

Το topic ξέφυγε. Το point του έγινε. Locked.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες