Η αποχή - The marketing dynamics of apathy

Συζήτηση για πολιτικά θέματα και γεγονότα.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Η αποχή - The marketing dynamics of apathy

Δημοσίευσηαπό baskin » 15 Νοέμ 2012, 21:20

nerfe έγραψε:Με αφήνεις να μιλάω όσο θέλω, αλλά όχι όπου θέλω. Ένα σωρό αηδείες γράφονται ΔΗΜΟΣΙΩΣ σε αυτό το φόρουμ από τα κομματόσκυλα, ένα σωρό ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ αηδείες ή και ΨΕΜΜΑΤΑ, και οι πολίτες δεν έχουν δικαίωμα να απαντήσουν σε αυτά.

Κοίταξε και στο σπίτι μου να έρθεις, θα φας θα πιεις, αλλά τα κακά σου θα τα κάνεις στο W.C. στην τουαλέτα πάω μόνο εγώ και το έτερο ήμισυ.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

nerfe

Δημοσίευσηαπό nerfe » 15 Νοέμ 2012, 21:22

baskin έγραψε:
nerfe έγραψε:Με αφήνεις να μιλάω όσο θέλω, αλλά όχι όπου θέλω. Ένα σωρό αηδείες γράφονται ΔΗΜΟΣΙΩΣ σε αυτό το φόρουμ από τα κομματόσκυλα, ένα σωρό ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ αηδείες ή και ΨΕΜΜΑΤΑ, και οι πολίτες δεν έχουν δικαίωμα να απαντήσουν σε αυτά.

Κοίταξε και στο σπίτι μου να έρθεις, θα φας θα πιεις, αλλά τα κακά σου θα τα κάνεις στο W.C. στην τουαλέτα πάω μόνο εγώ και το έτερο ήμισυ.

Μόνο που εδώ δεν είναι σπίτι σου. Είναι πολιτικό κόμμα, που αφορά όλους τους πολίτες, και φιλοδοξεί να κυβερνήσει όλους τους πολίτες.
Τα σκατά σας, οι φασισμοί σας και οι λογοκρισίες σας στα σπίτια σας και στα blog σας. Παρακαλώ μην χέζετε στο κόμμα.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΙ ΛΥΚΟΙ;;;
ΑΦΟΥ ΑΝ ΤΟ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ !!!

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 15 Νοέμ 2012, 21:26

Δεν ήσουν καλό παιδί και τρως lock!
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες