James έγραψε:Γιώργο και όλοι οι άλλοι προστάτες της <<πρωτοβουλίας>> ραδιόφωνο , ¨έχετε καταλάβει πόσο ηλίθιο είναι να κάνουμε πράγματα χωρίς ουσιαστική έρευνα?
Ακούστε λοιπόν, ΠΕΙΡΑΤΙΚΌ ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ σημαίνει ότι δε πληρώνει τίποτα πουθενά , γιαυτό λέγεται πειρατικό, αν είναι να πληρώνει τότε τι σκατά πειρατικό είναι?
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ τραγουδιών από μαγαζί ή ράδιο (ότι και να είναι αυτά, CC ή όχι) δε μπορεί να γίνει χωρίς άδεια κάποιας εταιρείας , πχ ΑΕΠΙ. Στην Ελλάδα υπάρχει εναλλακτική από δυο εταιρίες με κόστος 120 ευρώ το χρόνο, ενδεχομένως να υπάρχει και στη Γερμανία, είμαι σίγουρος ότι η jamendo ισχύει και Γερμανία.
Αλλά όταν λέμε πειρατικό εννοούμε να μη πληρώνει τίποτα. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? εδώ λοιπόν πρέπει να βρούμε τι να κάνουμε. Μπορούμε να βρούμε server στη tonga? αν είναι αυτο πρέπει να γίνει
ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ? ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ.
ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ :
<< τα CC είναι σκουπίδια>>
συγνώμη, αλλα είσαι μαλάκας, και οι υπόλοιποι που σε ψήφισαν, ΓΙΑΤΙ ? να σας πώ γιατί, ειναι δυνατόν να λες σκουπίδια το μέσο που προσπαθείς να λανσάρεις γιά να αντικαταστήσεις το υπάρχον σύστημα ?? τι ΠΑΡΑΝΟΙΑ ειναι αυτη?
ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΆΚΑΣ ? ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
αγαπητέ μου james. νομίζω ότι δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και αν ναι πες μου ποιος είσαι για να συνδέσω ένα πρόσωπο με αυτόν που αποκαλείς m@l@κα. Απ ότι φαίνεται έχεις σχηματίσει μια πλήρες εικόνα για μένα . όχι μονο αυτό αλλά δεν σέβεσαι και την προστασία προσωπικών δεδομένων (ανωνυμίας). όχι επειδή αναφέρεις ένα "Γιώργο" αλλά γράφεις ότι είμαι ένας από τους υποψήφιος που ψηφίστηκε (ακριβή στοιχεία). αγαπητέ "james" εδώ τίθεται μέγιστο πρόβλημα.
η ύβρις επί προσώπου είναι το δεύτερο που δεν θα ανεχτώ.
Θα σου εξηγήσω το τι είναι πειρατής γιατί από ότι φαίνεται έχεις μπερδευτεί λίγο. Πειρατής είναι αυτός που σέβεται αντιλήψεις και ιδέες των συν πειρατών.
Εσύ αυτό που δεν έχεις δυστυχώς καταλάβει... εάν θέλεις να επιβάλεις ότι είμαστε m@..es όσοι υποστηρίζουμε μια συγκεκριμένη δράση, ή θεωρείς m@....es τους ψηφοφόρους οι οποίοι με ψήφισαν -επειδή έγραψα πιο πάνω ότι τα τραγούδια cc που βρήκα είναι shit -(γιατί όπως αποδεικνύεται ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις) αναρωτιέμαι πραγματικά ποιος ο σκοπός σου στο κόμμα??
θα τα ξανά πούμε σύντομα πλέον στο πλαίσιο διαδικασίας της επιτροπής διαιτησίας!