Ο κάθε ''πικραμένος'' μπορεί να κάνει με τον φίλο του ομάδα?

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Rainmaker

Ο κάθε ''πικραμένος'' μπορεί να κάνει με τον φίλο του ομάδα?

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 15 Νοέμ 2012, 12:28

Σύμφωνα με τις καινούριες αλλαγές στο καταστατικό δημιουργήθηκαν ομάδες εργασίας,
από πόσα άτομα θα αποτελείται? εγώ καταλαβαίνω το ελάχιστο 2
άρα ο κανόνας των τριών πειρατών έγινε ο κανόνας των δύο πειρατών.
δηλαδή εγώ και η γυναίκα μου είμαστε μια ομάδα εργασίας με θέμα πχ μπιρίμπας και μπορούμε με ομοφωνία των μελών τις ομάδας να δεχτούμε καμιά δεκαριά άτομα πχ της χρυσής αυγής και να παράγουμε έργο...

Λοιπόν άσχετα πως το παρουσιάζω εμένα μου αρέσει αυτό το φιλελεύθερο πνεύμα 8-)

απλά σε μελλοντική αλλαγή μήπως να ενσωματωθεί ο κανόνας των τριών πειρατών δηλαδή να αποτελείται από το ελάχιστο 3 άτομα.
περιμένω απόψεις σας...

nerfe

Re: Ο κάθε ''πικραμένος'' μπορεί να κάνει με τον φίλο του ομ

Δημοσίευσηαπό nerfe » 15 Νοέμ 2012, 12:36

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, είναι η λεγόμενη do-ocracy, η οποία βοηθάει τα πράγματα να κινηθούν. Αρκεί βέβαια να υπάρχει πάντα η εκ των υστέρων λογοδοσία για αυτό που κάνει η κάθε ομάδα και (με απόφαση του σώματος των μελών) αυστηρή τιμωρία αν παρεκτραπεί.

Οπότε θα έλεγα εδώ να συζητήσουμε για τις τιμωρίες στις οποίες θα υποβάλονται οι "πικραμένοι" ομαδάρχες όταν παρεκτρέπονται και κάνουν βλακείες στο όνομα του κόμματος.

Τι τιμωρίες λοιπον; φάλαγγα; καυτό αυγό στην μασχάλη; τι άλλο προτείνετε; :mrgreen:

Νομίζω μια καλή τιμωρία, είναι να αναφέρεται υποχρεωτικά σε κάθε δράση μιας κακής ομάδας πόσα άτομα την στηρίζουν. Δηλαδή ένα μεγάλο disclaimer, σαν τα τσιγάρα πάνω από κάθε τους δράση. "Οι εξής δύο πικραμένοι έκαναν στο όνομα των πειρατών αυτό".

Σε περίπτωση που η ομάδα δραστηριοποιήται εκτός πειρατικού ιστοτόπου, πρέπει να γίνει μια σελίδα στην κεντρική σελίδα που να αναφέρονται οι "φίλοι που δεν είναι και τόσο φίλοι".
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΙ ΛΥΚΟΙ;;;
ΑΦΟΥ ΑΝ ΤΟ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ !!!

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 15 Νοέμ 2012, 12:47

nerfe έγραψε:Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, είναι η λεγόμενη do-ocracy, η οποία βοηθάει τα πράγματα να κινηθούν. Αρκεί βέβαια να υπάρχει πάντα η εκ των υστέρων λογοδοσία για αυτό που κάνει η κάθε ομάδα και (με απόφαση του σώματος των μελών) αυστηρή τιμωρία αν παρεκτραπεί.

καλά σε ποιο κόμμα βρίσκεσαι η επιτροπή διαιτησίας είναι υπεύθυνη για αυτά (έτσι νομίζω!).

nerfe

Δημοσίευσηαπό nerfe » 15 Νοέμ 2012, 12:50

Rainmaker έγραψε:
nerfe έγραψε:Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, είναι η λεγόμενη do-ocracy, η οποία βοηθάει τα πράγματα να κινηθούν. Αρκεί βέβαια να υπάρχει πάντα η εκ των υστέρων λογοδοσία για αυτό που κάνει η κάθε ομάδα και (με απόφαση του σώματος των μελών) αυστηρή τιμωρία αν παρεκτραπεί.

καλά σε ποιο κόμμα βρίσκεσαι η επιτροπή διαιτησίας είναι υπεύθυνη για αυτά (έτσι νομίζω!).

ναι αλλά η προεκλογική υπόσχεση αυτού που πήρε τις περισσότερες ψήφους στην ΕΔ ήταν η εξής μια:
"θα φροντίσω τα θέματα διαιτησίας να περνάνε κατευθείαν στο σώμα των μελών."

υπάρχει βίντεο με αυτή την δήλωση, ήταν και η μοναδική του κατά την προεκλογική ομιλία του.
οπότε αν προσπαθήσει να το παίξει εξουσία και να εκμεταλευτει το (ΠΑΡΑΝΟΜΟ έτσι όπως διαμορφώθηκε και ψηφίστηκε) καταστατικό είναι τουλάχιστον ηθικά υπόλογος.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 15 Νοέμ 2012, 12:55

Για μένα λέτε;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 15 Νοέμ 2012, 12:56

baskin έγραψε:Για μένα λέτε;

Στράτο τι λές, ομάδα διαμάχης και μονομαχίας φτιάχνουμε?

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 15 Νοέμ 2012, 12:58

Φτιάξτε ότι θέλετε.

12.4 Τα παραγόμενα αποτελέσματα από τις Ομάδες Εργασίας υιοθετούνται από το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος εφόσον εγκριθούν από το Σώμα των Μελών.
https://twitter.com/e_kastrinakis

nerfe

Δημοσίευσηαπό nerfe » 15 Νοέμ 2012, 13:02

mankasp έγραψε:Φτιάξτε ότι θέλετε.

12.4 Τα παραγόμενα αποτελέσματα από τις Ομάδες Εργασίας υιοθετούνται από το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος εφόσον εγκριθούν από το Σώμα των Μελών.

Αυτό τι σημαίνει;;; Ότι όποια ομάδα εργασίας βάλει το σηματάκι των πειρατών στην δουλεία της , πριν εγκρίνουν τα μέλη, πρέπει να της κοπεί ο βήχας.

Το βλέπουμε αυτό να γίνεται; Εγώ άλλα βλέπω...
Τελευταία επεξεργασία από 2 και nerfe, έχει επεξεργασθεί 15 φορά/ες συνολικά

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 15 Νοέμ 2012, 13:07

nerfe έγραψε:
mankasp έγραψε:Φτιάξτε ότι θέλετε.

αυτό τι σημαίνει;
ότι όποια ομάδα εργασίας βάλει το σηματάκι των πειρατών στην δουλεία της , πριν εγκρίνουν τα μέλη, πρέπει να της κοπεί ο βήχας.
το βλέπουμε αυτό να γίνεται;
εγώ άλλα βλέπω...

Εγώ θέλω να γίνει αυτό και να γίνουν και μαλακίες γιατί μόνο έτσι θα μάθουμε να δουλεύουμε σωστά.
Για τον ίδιο λόγο χάρηκα που πέρασε και το άρθρο πως ακόμα και ένα μέλος να μπορεί να ανοίγει ψηφοφορίες. Θα ανοίγουν μαλακίες ψηφοφορίες που φυσικά δεν θα περνάνε ή και να περνάνε στο τέλος θα μάθουμε πως θα πρέπει να στήνουμε σωστά ένα θέμα προς ψηφοφορία και πως πρέπει να δίνουμε σημασία τι ψηφίζουμε. Έτσι θα οδηγηθούμε από το Χάος στην Τάξη χωρίς 3145 κανόνες. Αν δεν γίνει και τελικά χρειαστεί να βάλουμε 3145 κανόνες καλύτερα να διαλυθούμε.
https://twitter.com/e_kastrinakis

nerfe

Δημοσίευσηαπό nerfe » 15 Νοέμ 2012, 13:10

το άρθρο 12.4 είναι θετικό άρθρο. Όπως και το ότι ο καθένας μπορεί να ανοίγει ψηφοφορία και αυτό καλό είναι, αρκεί να υπάρχει και η υποδομή φιλτραρίσματος και το δικαίωμα αποχής (μετρημένο επί του συνόλου του σώματος) για να γίνεται το ξεσκαρτάρισμα (δυνατότητες που τo liquid δεν παρέχει)

Όπως και να έχει όμως το να κυκλοφορούν όλοι με το σηματάκι, και να το κολάνε δεξιά αριστερά, δεν στέκει. Να δεις σε λίγο που και η αεπι θα έχει το σήμα των πειρατών!

Οπότε τουλάχιστον αυτό:
Σε περίπτωση που η ομάδα δραστηριοποιήται εκτός πειρατικού ιστοτόπου, πρέπει να γίνει μια σελίδα στην κεντρική σελίδα που να αναφέρονται οι "φίλοι που δεν είναι και τόσο φίλοι" ή οι "δράσεις που δεν έχουν ακόμα εγκριθεί από το σώμα".

...είναι απολύτως απαραίτητο να γίνει, προς γνώση και συμμόρφωση.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες