Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ"

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
omissman
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ"

Δημοσίευσηαπό omissman » 11 Νοέμ 2012, 23:42

Για το θεμα αυτο δεν βλεπω να συγκινουμαστε και ιδιαιτερα :
http://www.lifo.gr/now/greece/18949

θα πουμε / γραψουμε κατι ή εχουμε αλλες υψηλες προτεραιοτητες ;;;
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

ekfrasi

Re: Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ"

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 12 Νοέμ 2012, 11:39

Είναι τραγικό... και σοκαριστικό επίσης.
Θεωρώ αυτονόητο οτι το καταδικάζουμε.
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 12 Νοέμ 2012, 13:22

ΠΡΕΠΕΙ να απαντηθει αμεσα
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 12 Νοέμ 2012, 13:36

Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 12 Νοέμ 2012, 22:27

Βασίλη εκανα ενα rewriting στο κειμενο, δες το κι εσυ για να προωθηθει στην ΟΜΕΠ και να βγει γρηγορα εξω...
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 13 Νοέμ 2012, 08:29

η πρεσβια της Αιγυπτου αν θελει ας εποικηνωνησει μαζι μου . σχεδον καθε δευτερη κυριακη κατεβαζω τον δικηγορο μου στην σαλαμινα για να βγαλουμε απο το κρατητηριο και εναν αιγυπτιο. μαλιστα οταν ανελαβε μια υποιθεση ενος ωστε να μην πεθανει απο την πεινα γιατι τον ειχαμε χασει 2 μηνες και τους 2 μηνες ηταν μεσα και δεν ετρωγε απο στεναχωρια και βρηκαμε ενα λειψανο , το πρωην αφεντικο του επερνε τον δικηγορο μου καθε μερα τηλεφωνο και του ελεγε ενα καρο παπαριες με αποτελεσμα να μαζεψουμε τελικα λεφτα και να τον στηλουμε πισω να μην πεθανει. η πρεσβια της αιγυπτου ομως ηταν αφαντη σε αυτο και ξαφνικα ξυπνησε τωρα. εχτες το βραδυ οπως και καθε βραδυ που εχω στο σπιτι μου αρκετους αιγυπτιους συζητουσαμε ακριβως αυτο . η πρεσβια τους ειναι αφαντη ... οσο για τον φουρναρη εχει μια 5ετη αναστολη για ιδια πραγματα και δεν πιστευω να γλυτωσει την 10ετια φυλακισης. το χειροτερο για αυτον εκτος αυτου ειναι οτι εχει 2 φουρνους οπου πλεων δεν ψωνιζει κανεις απο εκει. ναι οντως υπαρχουν αιγυπτιοι που εχουν νομιμα χαρτια εδω και στελνουν η περνουν χρηματα μεσω τραπεζων μεσω ομοεθνων του. αν ξερει καπιος αιγυπτιο που δεν μπορουν να του στηλουν λεφτα ας εποικηνωνησει μαζι μου . παιδια δικα τους φερεγγυα υπαρχουν
επησεις υπαρχει νομιμος τροπος να βγαλουν χαρτια. υπαρχει διεκπεραιωτης που τους βγαζει νομιμα χαρτια απο το κρατος . βεβαια πρεπει να δωσουν χρηματα που πρεπει να παρει το κρατος .
και φυσικα πρεπει να αντιδρασουμε ιδη εδω αντιδρω και εχω και αρκετους μαζι μου σαν σαλαμινιους και οχι σαν κομματα
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 13 Νοέμ 2012, 08:45

http://press-ppgr.titanpad.com/32?

δειτε στο τελος μια προσθηκη αν ειναι να την συμπεριλαβουμε και αυτη

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 13 Νοέμ 2012, 11:40

Προσοχή: Ρατσιστές ανάμεσά μας

Ανάμεσα στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η Ελληνική κοινωνία, τα οποία απειλούν την επιβίωση των πολιτών, όπως η ραγδαία επιδείνωση των συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης και η ανεργία που οδηγεί ευρύτατα στρώματα της κοινωνίας σε συνεχή φτωχοποίηση, ένα νέο φαινόμενο εμφανίζεται ολοένα και πιο διογκωμένο, ολοένα και πιο απειλητικό : το φάντασμα του ρατσισμού πλανιέται πάνω από τη χώρα και σε συνδυασμό με τα παραπάνω απειλεί να διαλύσει εντελώς την συνοχή του κοινωνικού ιστού.

Τους τελευταίους μήνες υπάρχει έξαρση των ρατσιστικών επιθέσεων με βάση το χρώμα ή την θρησκεία. Δυστυχώς πολλοί ακόμη αρνούνται να δουν το μέγεθος του προβλήματος και θεωρούν ότι είτε πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά είτε ακόμα και για προβοκάτσιες.

Πρόσφατα έγινε γνωστή η περίπτωση ενός παράνομου Αιγύπτιου μετανάστη όπου βασανίστηκε στην Σαλαμίνα από το αφεντικό του, τον γιο του αφεντικού του και δύο άλλους. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι τους "έκλεψε", ενώ ο μετανάστης υποστήριζε ότι αντιθέτως τον έκλεψαν οι βασανιστές του. Αυτό μάλιστα επιβεβαιώθηκε, καθώς ο ίδιος είχε πάνω του χρήματα που του είχαν δώσει συμπατριώτες του και οι δράστες αναγκάστηκαν να του επιστρέψουν μέχρι στιγμής 9.000 από τις 12.000 ευρώ που του είχαν κλέψει !

Κατά την προσαγωγή των δραστών-βασανιστών στον Εισαγγελέα, η Χρυσή Αυγή έκανε συγκέντρωση υποστήριξής τους !! Από αυτό και μόνο το γεγονός είναι προφανές ότι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τη Χ.Α. και τους ομοϊδεάτες της είναι η νομιμότητα, ενώ είναι έκδηλη η προκλητικότητα με την οποία επιδεικνύουν τη ρατσιστική τους διάθεση.

Όμως ο νόμος δεν επιτρέπει σε κανέναν την αυτοδικία. Ακόμα και αν ο μετανάστης ήταν ένοχος κλοπής, ο μόνος που έχει δικαίωμα να τον τιμωρήσει είναι η δικαιοσύνη και κανένας άλλος.

Η ρατσιστική βία και ο υπερβάλλων ζήλος που επιδεικνύουν τα μέλη της Χ.Α. στην καταδίωξη των μεταναστών άσχετα από τη νόμιμη ή όχι παρουσία τους στη χώρα, κάτω από την υποκριτική επίκληση της ...εφαρμογής των νόμων και την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, υποκρύπτει στην πραγματικότητα μία δόλια τακτική η οποία αποσκοπεί στην εκμετάλλευση του σοβαρότατου κοινωνικού και οικονομικού προβλήματος της λαθρομετανάστευσης για να προσποριστεί η Χ.Α. ακόμα περισσότερη δύναμη και επιρροή. Τα μέλη της αρνούνται στα λόγια ότι είναι ρατσιστές, ενώ οι πράξεις και οι εκφράσεις τους αποκαλύπτουν το μίσος τους για οτιδήποτε διαφορετικό. Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον από αυτούς να εξηγήσει γιατί δεν είναι ρατσιστής την στιγμή που ο ορισμός της λέξης είναι ακριβώς ό,τι οι ίδιοι πιστεύουν και πράττουν.

Η Ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να πέσει σε αυτή την παγίδα. Αντιθέτως είναι απόλυτη ανάγκη πλέον να δουλέψουμε όλοι μαζί προς μία συνολική λύση του μεταναστευτικού προβλήματος, το οποίο επιμένουμε να αγνοούμε εδώ και 20 χρόνια. Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε σήμερα στην τραγική αυτή κατάσταση.

Στο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας δεν ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους σύμφωνα με το χρώμα, την θρησκεία, το φύλλο, ή την σεξουαλική τους προτίμηση. Θεωρούμε ότι οποιοσδήποτε τέτοιος διαχωρισμός μας μειώνει όλους μας. Απαιτούμε από όλα τα θεσμικά όργανα της πολιτείας - αρμόδιους υπουργούς, Αστυνομία και Δικαιοσύνη - να δράσουν άμεσα με αποφασιστικότητα και χωρίς καμιά επιείκεια για τους δράστες καθώς οι ποινές με αναστολή που επιβάλλονται τώρα για ρατσιστικά εγκλήματα ενθαρρύνουν μόνο, ώστε να σταματήσουν τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους εμπλέκονται είτε άμεσα σαν φυσικοί αυτουργοί είτε έμμεσα σαν ηθικοί - πολιτικοί αυτουργοί. Απαιτούμε από τους κυβερνώντες αλλά και από ΟΛΑ τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα να πάψουν να εθελοτυφλούν και να ασχοληθούν επιτέλους σοβαρά, ουσιαστικά και σε βάθος με το εξαιρετικά επείγον και επικίνδυνο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Εδώ και Τώρα!

Έβαλα και την αναφορά στις ποινές με αναστολή του Θόδωρου στην τελευταία παράγραφο. Νομίζω αυτό είναι καλό. Να μπει liquid?

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 13 Νοέμ 2012, 13:08

οκ πο εμενα βασιλη

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 13 Νοέμ 2012, 16:04

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες