"Ημερολόγιο Καταστρώματος"

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

"Ημερολόγιο Καταστρώματος"

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 10 Νοέμ 2012, 15:02

Προτάθηκε από τον "πρόεδρο" Στ.Λειβαδίτη η δημιουργία ενός χώρου υποδοχής των συμβάντων,εκδηλώσεων,δράσεων,κειμένων του κόμματος.Βαπτίστηκε προσωρινά "Ημερολόγιο Καταστρώματος" (αυθαίρετα)από εμένα.
Σκοπός του να συγκεντρώνει την καθημερινή δραστηριότητα των μελών από όλα τα ψηφιακά εργαλεία του κόμματος σε ένα χώρο,τις εκδηλώσεις,συνεντεύξεις,δράσεις,γραπτά κείμενα/δελτία τύπου που δημοσιεύτηκαν ή είναι προς επεξεργασία/διόρθωση και ότι άλλο αφορά το κόμμα και τα μέλη.
Με αυτό θέλουμε να έχουμε μια πλήρη και συγκεντρωμένη εικόνα της ημερήσιας "κίνησης" του κόμματος,εύκολα προσβάσιμη από όλους,με link-παραπομπές για κάθε θέμα.

Χρειαζόμαστε εθελοντές να στελεχώσουν την ομάδα υποδοχής (δηλώνω πρώτος εγώ),προτάσεις πως θα λειτουργήσει (ας μας πούνε οι ΙΤ),απόψεις για την χρησιμότητά του ή όχι,ιδέες γενικότερα....παρακαλώ προσέλθετε
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

kailor

Re: "Ημερολόγιο Καταστρώματος"

Δημοσίευσηαπό kailor » 10 Νοέμ 2012, 15:14

-mesitiko- έγραψε:Προτάθηκε από τον "πρόεδρο" Στ.Λειβαδίτη η δημιουργία ενός χώρου υποδοχής των συμβάντων,εκδηλώσεων,δράσεων,κειμένων του κόμματος.Βαπτίστηκε προσωρινά "Ημερολόγιο Καταστρώματος" (αυθαίρετα)από εμένα.
Σκοπός του να συγκεντρώνει την καθημερινή δραστηριότητα των μελών από όλα τα ψηφιακά εργαλεία του κόμματος σε ένα χώρο,τις εκδηλώσεις,συνεντεύξεις,δράσεις,γραπτά κείμενα/δελτία τύπου που δημοσιεύτηκαν ή είναι προς επεξεργασία/διόρθωση και ότι άλλο αφορά το κόμμα και τα μέλη.
Με αυτό θέλουμε να έχουμε μια πλήρη και συγκεντρωμένη εικόνα της ημερήσιας "κίνησης" του κόμματος,εύκολα προσβάσιμη από όλους,με link-παραπομπές για κάθε θέμα.

Χρειαζόμαστε εθελοντές να στελεχώσουν την ομάδα υποδοχής (δηλώνω πρώτος εγώ),προτάσεις πως θα λειτουργήσει (ας μας πούνε οι ΙΤ),απόψεις για την χρησιμότητά του ή όχι,ιδέες γενικότερα....παρακαλώ προσέλθετε

αυτό όμως που θα γίνει, σε νέα πλατφόρμα ή εδώ στο φόρουμ???

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 10 Νοέμ 2012, 15:24

Χρήστο είπα "ακούμε προτάσεις" και "ας μας πούνε και οι ΙΤ",πως,τι,πού θα το κάνουμε (αν το κάνουμε),διερευνητική κουβέντα κάνουμε για την όλη ιδέα/πρόταση.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 10 Νοέμ 2012, 15:30

Θεωρώ ότι η απαραίτητη ενημέρωση για όλα όσα αναφέρονται στο σχέδιο, καλύπτεται από τις κατηγορίες του forum. Νομίζω ότι θα προσθέσει πολυπλοκότητα.

Θα γίνεται συζήτηση; Θα είναι μια απλή παράθεση; Τι σκοπό εξυπηρετεί;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 10 Νοέμ 2012, 16:38

To forum, το κουμπάσο, το liquid και το wiki κρατάνε ιστορικό έτσι και αλλιώς.

Οι διαφορές ομάδες αν πχ χρησιμοποιούν το κουμπάσο για την δραστηριότητά τους, μένει ιστορικό αυτόματα.

Πρακτικά και αποφάσεις που έχουν γίνει offline μπορούν να σημειώνονται από κάθε ομάδα στο wiki. πχ http://www.pirateparty.gr/wiki/index.php?title=%CE%A0%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82_%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82
https://twitter.com/e_kastrinakis

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 10 Νοέμ 2012, 21:16

Νομίζω δεν καταλάβατε την ιδέα......
είναι η συλλογή,η αποδελτίωση των εργασιών της ημέρας,εύκολα,γρήγορα,συγκεντρωτικά κυρίως για τα μέλη που δεν έχουν χρόνο να περάσουν από όλα τα εργαλεία του κόμματος ή φίλους που δεν έχουν πρόσβαση σε κάποια από αυτά.
Επιπλέον baskin,mankasp η τυχόν συνέντευξη που θα δώσει ένα μέλος σε ραδιόφωνο,τηλεόραση ή εφημερίδα που θα ανακοινωθεί ? στο forum ? στο facebook ? στο κουμπάσο ? στο liquid ? και πως θα την "δεί",ακούσει,διαβάσει κάποιος που έχει 20-30 λεπτά διαθέσιμο χρόνο και θέλει μόνο τα σημαντικά ή μόνο αυτά που τον ενδιαφέρουν ?

Τα μαγνητάκια στο ψυγείο τα ξέρετε ? ένα πράμα ίδιο εννοούμε....πίνακας ανακοινώσεων θα είναι με καρφιτσούλες
(πρώην -mesitiko-)

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 10 Νοέμ 2012, 21:20

Ωραία, το wiki μπορεί να κάνει αυτήν την δουλειά πολύ εύκολα. Δεν χρειάζεται άλλη πλατφόρμα. Εθελοντές που να τα γράφουν χρειάζονται...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 10 Νοέμ 2012, 21:26

baskin έγραψε:Ωραία, το wiki μπορεί να κάνει αυτήν την δουλειά πολύ εύκολα. Δεν χρειάζεται άλλη πλατφόρμα. Εθελοντές που να τα γράφουν χρειάζονται...

Νομίζω κατάλαβα Στράτο τι εννοεί. Ένα front page που όλα θα είναι συγκεντρωμένα μαζί και που απλώς να δείχνει με ένα λίνκ, ένα βίντεο ή και ένα κείμενο 1 - 2 γραμμών τι έχει συμβεί, και θα μπορούσε να υπάρχει πιο λεπτομερές κάπου αλλού όπως forum, wiki ή αλλού.

Κατάλαβα σωστά?

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 10 Νοέμ 2012, 21:27

Μια χαρά. Δεν χρειάζεται να είναι το frontpage του wiki, απλά να είναι "δαφημιζόμενο" και στην κεντρική σελίδα και στο frontpage του wiki.

Ακριβώς αυτό που λες. Αποδελτίωση με links για τις άλλες πλατφόρμες, video κλπ κλπ.

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 10 Νοέμ 2012, 21:28

εεετσι να σε χαρώ kailor
(πρώην -mesitiko-)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες