Νεολαία κόμματος

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
dizzyk
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Νεολαία κόμματος

Δημοσίευσηαπό dizzyk » 10 Νοέμ 2012, 15:16

pappasadrian έγραψε:Διαφωνώ με την νεολαία κόμματος, συμφωνώ με το να είναι το κόμμα νεολαία. Αυτός ητανναλλωστε ο σκοπός της πρότασης για τα 16 χρόνια.

Κι εγώ διαφωνώ με τη νεολαία, αλλά διαφωνώ και με τα 16 χρόνια. Για μένα στη "νεολαία" έχει νόημα να συμμετέχουν ψηφοφόροι που δε μπορούν να εκλεγούν, δηλαδή οι ηλικίες 18-25.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 10 Νοέμ 2012, 15:20

Διαφωνώ με το να υπάρχει νεολαία του κόμματος.

Διότι έτσι θα χωριστεί στα 2, από τη μία οι γέροι, ούπς σόρρυ εννοώ οι μεσήλικες :lol: , και από την άλλη οι νέοι.

Το καλύτερο είναι ένα να είναι και απλώς να υπάρχουν και νέοι μέσα, ακόμα και πιο νέοι από μένα που είμαι 25, μόνο τότε θα ανθίσει πραγματικά το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, διότι δεν θα κολλήσουμε σε παλιά μυαλά αλλά επιτέλους οι νέοι θα συμμετέχουν.

theofanis1987

Δημοσίευσηαπό theofanis1987 » 10 Νοέμ 2012, 15:24

Μα οταν ειναι καποιος σε νεολαια κομματος ειναι μελος και στο κομμα. Δηλαδη κομματικο μελος της νεολαιας. Και στο κομμα και στην νεολαια. απλα στην νεολαια για παραδειγμα θα ειναι παιδια απο 16 χρονων εως 26 και αυτα επιφορτισμενα με θεματα που αφορουν τους νεους και θα προσπαθουν να λυσουν προβληματα των νεων.Επισης πιστευω οτι θα πρεπει να γτιαχτει και μια φοιτιτικη παραταξη των πειρατων. Θα πρεπει να υπαρξει μια νεολαια μεσα στο κομμα και οχι να μην υπαρξει.Ειμαιστε ενα νεο και εναλλακτικο κομμα μεν αλλα θελουμε και τους νεους δε μεσα στο κομμα η κανω λαθος?

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 10 Νοέμ 2012, 15:47

theofanis1987 έγραψε:Μα οταν ειναι καποιος σε νεολαια κομματος ειναι μελος και στο κομμα. Δηλαδη κομματικο μελος της νεολαιας. Και στο κομμα και στην νεολαια. απλα στην νεολαια για παραδειγμα θα ειναι παιδια απο 16 χρονων εως 26 και αυτα επιφορτισμενα με θεματα που αφορουν τους νεους και θα προσπαθουν να λυσουν προβληματα των νεων.Επισης πιστευω οτι θα πρεπει να γτιαχτει και μια φοιτιτικη παραταξη των πειρατων. Θα πρεπει να υπαρξει μια νεολαια μεσα στο κομμα και οχι να μην υπαρξει.Ειμαιστε ενα νεο και εναλλακτικο κομμα μεν αλλα θελουμε και τους νεους δε μεσα στο κομμα η κανω λαθος?

Προσωπικά για φοιτητική παράταξη είμαι κάθετος. Δεν μας φτάνουν όλα αυτά που κάνουν οι φοιτητικές παρατάξεις? Πρέπει να κάνουμε τα ίδια?

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 10 Νοέμ 2012, 16:26

kailor έγραψε:Προσωπικά για φοιτητική παράταξη είμαι κάθετος. Δεν μας φτάνουν όλα αυτά που κάνουν οι φοιτητικές παρατάξεις? Πρέπει να κάνουμε τα ίδια?

Το κάναμε με τον συνδικαλισμό στον επαγγελματικό χώρο, γιατί να μην το κάνουμε στα πανεπιστήμια?
Και εγώ μαζί σου είμαι να απέχουμε απο αυτά τα κατάλοιπα του παρελθόντος που μόνη τους χρήση ήταν (είναι?) η κομματική ανέλιξη.
Αλλά δεν μπορώ να μην δω την αντίφαση.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 10 Νοέμ 2012, 18:08

headofthebored έγραψε:
kailor έγραψε:Προσωπικά για φοιτητική παράταξη είμαι κάθετος. Δεν μας φτάνουν όλα αυτά που κάνουν οι φοιτητικές παρατάξεις? Πρέπει να κάνουμε τα ίδια?

Το κάναμε με τον συνδικαλισμό στον επαγγελματικό χώρο, γιατί να μην το κάνουμε στα πανεπιστήμια?
Και εγώ μαζί σου είμαι να απέχουμε απο αυτά τα κατάλοιπα του παρελθόντος που μόνη τους χρήση ήταν (είναι?) η κομματική ανέλιξη.

Γιατί μέχρι τώρα οι φοιτητικές παρατάξεις το μόνο που σκέφτονται είναι να μαζεύουν χρήματα να πηγαίνουν εκδρομές και να διοργανώνουν πάρτυ. Για αυτό τον λόγο. Χεστήκανε τι συμβαίνει έξω στην πραγματικότητα. Και πιθανόν θα είναι εύκολο να παρασυρθεί και πειρατών παράταξη έτσι και υπάρξει. Και άντε μετά να τα μαζεύεις.

Τώρα εάν θέλετε καλώς. Δεν θα ανακατευτώ άλλο στο συγκεκριμένο θέμα. Αλλά προσέξτε μην γυρίσει μπούμεραγνκ, και είναι από τις μπούμεραγνκ που δεν θα μπορούν να φύγουν μετά.

theofanis1987

Δημοσίευσηαπό theofanis1987 » 10 Νοέμ 2012, 18:44

kailor έγραψε:
headofthebored έγραψε:

Γιατί μέχρι τώρα οι φοιτητικές παρατάξεις το μόνο που σκέφτονται είναι να μαζεύουν χρήματα να πηγαίνουν εκδρομές και να διοργανώνουν πάρτυ. Για αυτό τον λόγο. Χεστήκανε τι συμβαίνει έξω στην πραγματικότητα. Και πιθανόν θα είναι εύκολο να παρασυρθεί και πειρατών παράταξη έτσι και υπάρξει. Και άντε μετά να τα μαζεύεις.

Τώρα εάν θέλετε καλώς. Δεν θα ανακατευτώ άλλο στο συγκεκριμένο θέμα. Αλλά προσέξτε μην γυρίσει μπούμεραγνκ, και είναι από τις μπούμεραγνκ που δεν θα μπορούν να φύγουν μετά.

Δεν θα συμφωνησω μαζι σου kailor. Υπαρχουν και τετοιες παραταξεις που λες αλλα υπαρχουν και παραταξεις ανεξαρτητες που παραγουν εργα στα πανεπηστιμια αν και εφοσον βγαινουν πρωτες αυτες. γιατι να μκην φτιαχτει μια παραταξη απο εμας που να κανει εργο και ολοι να λενε οτι κανουμε εργο, ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ και να μας λενε μπραβο και να μας στηριζουν?

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 10 Νοέμ 2012, 18:57

theofanis1987 έγραψε:Δεν θα συμφωνησω μαζι σου kailor. Υπαρχουν και τετοιες παραταξεις που λες αλλα υπαρχουν και παραταξεις ανεξαρτητες που παραγουν εργα στα πανεπηστιμια αν και εφοσον βγαινουν πρωτες αυτες. γιατι να μκην φτιαχτει μια παραταξη απο εμας που να κανει εργο και ολοι να λενε οτι κανουμε εργο, ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ και να μας λενε μπραβο και να μας στηριζουν?

Θεοφάνη από αυτά που έχω δει από τις φοιτητικές παρατάξεις έχω τα χειρότερα δει...

Τι έργο όμως θα μπορούσαν να κάνουν ξεχωρίστα που δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε όλοι μαζί σαν Κόμμα Πειρατών Ελλάδας?

theofanis1987

Δημοσίευσηαπό theofanis1987 » 10 Νοέμ 2012, 19:37

Θεοφάνη από αυτά που έχω δει από τις φοιτητικές παρατάξεις έχω τα χειρότερα δει...

Τι έργο όμως θα μπορούσαν να κάνουν ξεχωρίστα που δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε όλοι μαζί σαν Κόμμα Πειρατών Ελλάδας?

Kailor και εγω εχω δει χειροτερα αλλα εχω δει καλα.Μην ξεχνας οτι ειμαι ακομα φοιτητης και ξερω παρα πολυ καλα απο παραταξεις. Το κομμα δεν μπορει να ασχοληθει και με την νεολαια, και τα πανεπιστημια μεσα σε αυτα το τι γινεται. Αν παει το κομμα να ασχοληθει με το τι γινεται στα πανεπιστημια θα χασει την μπαλα.Νομιζω οτι το ξερεις αυτο. Γιαυτο πρεπει να φτιαχτει μια φοιτητικη παραταξη που αρμοδιοτητα της θα ειναι το τι γινεται στα πανεπηστιμια και στα ΤΕΙ

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες