Συνέδριο-η νίκη του ιερατείου - τρολλοσυζητηση

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
random
Επικοινωνία:

Re: Συνέδριο-η νίκη του ιερατείου - τρολλοσυζητηση

Δημοσίευσηαπό random » 05 Νοέμ 2012, 12:50

kailor έγραψε:
random έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:random, όταν για σένα το ζητούμενο είναι η ανωνυμία βρες λύση. Μην περιμένεις να γίνουν όλα αυτά που λες για να στηρίξεις κάτι που θες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ θα διάβαζα εγώ ή και άλλοι στο συνέδριο τις προτάσεις σου. Εσύ λες ότι προτιμάς τον γραπτό λόγο. Ε στείλε τον.

Κανένας δεν σε εμποδίζει να συμμετέχεις και ανώνυμα.

Θα σου πρότεινα να ετοιμάσεις για το καταστατικό τις προτάσεις σου για το επόμενο συνέδριο και να τις δούμε όλοι μαζί. Δόξα τω θεό (no pan intented) τα εργαλεία στα έχουμε δώσει. Χρησιμοποίησε τα.

τώρα δουλευόμαστε; την διαδικασία των προτάσεων εδώ και τρεις μήνες, που μόνο επώνυμες προτάσεις γίνονταν δεκτές από το προεδρείο για να συζητηθούν στο συνέδριο, δεν την είδες; Οι προτάσεις μου έχουν κατατεθει εκει που μου έδωσαν το δικαίωμα να τις καταθέσω, και φυσικά γραπτώς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αλλά κάποιοι τις αγνοήσανε επίτηδες, και με θεωρήσανε ως ανύπαρκτο. Και αποφάσισαν να δεχτούν την άποψη και την διαδικασία που αψήφιστα είχε αποφασίσει το προεδρείο εδώ και τρεις μήνες, με τις ευλογίες του ιερατείου. Αποφάσισαν να συζητήσουν και να ψηφίσουν, φανερά μάλιστα, μόνο απόψεις που είχαν είτε επώνυμα είτε μπροστά σε φωτογραφικό φακό κατατεθεί.

Δεν είμαστε ηλίθιοι και αφελείς, όπως θέλετε να μας νομίζετε. Και το επαναλαμβάνω σε όλους τους τόνους, ανώνυμος είμαι, αόρατος είμαι, όχι όμως ανύπαρκτος.

Με συγχωρείς ρε random, αλλά το να καταθέτεις τις προτάσεις σου σε ένα εργαλείο όπως το pirategov που συμμετέχουν 5 άτομα, μόνος σου θές και είσαι ανύπαρκτος.

Έπρεπε να τα καταθέσεις εδώ στο φόρουμ, και άμα άρεσαν σε κάποιο μέλος θα μπορούσε αυτός να κάνει την πρόταση αντί για σένα αφού ήταν μόνο από επώνυμα μέλη οι καταθέσεις.

Μην κατηγορείς τους άλλους εάν δεν προσπαθείς μόνος σου καν.

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;;;;;;

ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!!!
ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 1ο Συνέδριο αλλά και οπουδήποτε αλλού, μου έχουν απαγορεύσει να μιλάω εδώ και καιρό.
Και φυσικά τις κατέθεσα τις προτάσεις μου, πολλές φορές, αλλά στην χαλαρή συζήτηση ποιός να τις προσέξει;

Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 05 Νοέμ 2012, 12:57

random έγραψε:ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;;;;;;

ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!!!
ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 1ο Συνέδριο αλλά και οπουδήποτε αλλού, μου έχουν απαγορεύσει να μιλάω εδώ και καιρό.
Και φυσικά τις κατέθεσα τις προτάσεις μου, πολλές φορές, αλλά στην χαλαρή συζήτηση ποιός να τις προσέξει;

Στείλε τις σε ΜΕΝΑ. Εκτός αν μου πεις να γίνουμε παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ σου υπόσχομαι να τις προωθήσω όπου χρειάζεται. Πρόβλημα λύθηκε.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 05 Νοέμ 2012, 13:01

Vassilis Perantzakis έγραψε:

Στείλε τις σε ΜΕΝΑ. Εκτός αν μου πεις να γίνουμε παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ σου υπόσχομαι να τις προωθήσω όπου χρειάζεται. Πρόβλημα λύθηκε.

Δεν θα στις στειλω, δεν ακολουθώ υπόγειες διαδρομές, ούτε αιτούμαι σε κανέναν τίποτα.
Εδώ, φανερά σου στελνω την πρότασή μου, και περιμένω την απόφασή σου ως επιτροπή διαιτησίας.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 05 Νοέμ 2012, 13:05

random έγραψε:
ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;;;;;;

Το να καταθέσεις τις προτάσεις σου σε ένα νήμα με 60 σελίδες που εσύ τις δημιούργησες φυσικό είναι να μην το προσέξει ούτε ένας.

Τρολάρεις όλη την ώρα απίστευτα, και ανάμεσα ρίχνεις και κάτι ίσως καλό. Πιστεύεις ότι θα το προσέξει κανείς?
Το 1ο που έπρεπε να κάνεις είναι να ανοίξεις ένα νέο νήμα μόνο με τις προτάσεις σου, χωρίς να τρολάρεις και σε μια μέρα να το φτάσεις 10 σελίδες όπως κάνεις συνήθως, γιατί απλώς τότε κανείς σε παρακολουθεί πιά.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 05 Νοέμ 2012, 13:07

random έγραψε:

Δεν θα στις στειλω, δεν ακολουθώ υπόγειες διαδρομές, ούτε αιτούμαι σε κανέναν τίποτα.
Εδώ, φανερά σου στελνω την πρότασή μου, και περιμένω την απόφασή σου ως επιτροπή διαιτησίας.

Ποιες υπόγειες διαδρομές λες; Στείλε τις να τις αναρτήσουμε ΚΑΘΑΡΑ εκεί που δεν έχεις όπως λες πρόσβαση. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο!!!
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 05 Νοέμ 2012, 16:31

Ποιες υπόγειες διαδρομές λες; Στείλε τις να τις αναρτήσουμε ΚΑΘΑΡΑ εκεί που δεν έχεις όπως λες πρόσβαση. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο!!!

οκ, εδώ είναι η πρότασή μου.

Alexandra_M

Δημοσίευσηαπό Alexandra_M » 09 Νοέμ 2012, 03:27

@ Random
Απορία :D

Λες ότι στο συνέδριο «καταστρατηγήθηκε το άρθρο 13.1»
Λες επίσης ότι «σύμφωνα με το άρθρο 13.1 το καταστατικό ισχύει ΜΕΧΡΙ το πρώτο συνέδριο» και «όχι κατά τη διάρκεια αυτού».

(Οκ μέχρι εδώ πες.)

Συνεπώς και το ίδιο το 13.1 δεν ίσχυε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. (?)
Άρα πώς είναι δυνατόν να καταστρατηγήθηκε ένα άρθρο που δεν ίσχυε? :?:
:roll:
Έστω,ότι είμαστε σωστοί.Παραμένουμε«λάθος»αν απευθυνόμαστε σ εσφαλμένους δέκτες.
Ότι είμαστε σωστοί,έστω.Παραμένουμε«λάθος»αν μεταχειριζόμαστε εσφαλμένως την ορθότητα μας.
Άλλη 1 λανθασμένη μου σκέψη;Τότε αν δεν είμαι σωστή,απόδειξε μου πως κάνω λάθος(me)

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 09 Νοέμ 2012, 10:11

+1 Alexandra
Επίσης, οι 60 του Συνεδρίου είναι 60 (σε αριθμό ατόμων), όποιος/όποιοι γίνουν 61 να μας το πουν.-
;)
здравствуйте

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες