Το πολυνομοσχέδιο πλέον κατατέθηκε και επίσημα στη Βουλή.

Συζήτηση για πολιτικά θέματα και γεγονότα.
mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Το πολυνομοσχέδιο πλέον κατατέθηκε και επίσημα στη Βουλή

Δημοσίευσηαπό mankasp » 06 Νοέμ 2012, 11:29

Προσωπική μου άποψη: Δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθώ ούτε πριν ούτε μετά την ψήφιση του μνημονίου 3. Τον Ιούνιο είχαμε εκλογές. Ας πάθουμε για να μάθουμε. Μετά θα βγάλουν τον Τσίπρα, θα ξαναπάθουμε και θα ξαναμάθουμε. Μέτα έχει σειρά η Χ.Α. ελπίζω να έχουμε μάθει μέχρι τότε...

Το πρώτο πληθυντικό αναφέρεται σε όλους τους Έλληνες με δικαίωμα ψήφου.
https://twitter.com/e_kastrinakis

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 06 Νοέμ 2012, 11:32

panos427 έγραψε:Και κάτι διαφορετικό: Στο LF δεν έχω κατορθώσει να λειτουργήσω. Δεν μπορώ να βρω τρόπο ούτε να ψηφίσω, ούτε να προτείνω κείμενο. Παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Νομίζω πως πρέπει να ανοίξουμε HELP LINE. :)

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 06 Νοέμ 2012, 11:39

panos427 έγραψε:Και κάτι διαφορετικό: Στο LF δεν έχω κατορθώσει να λειτουργήσω. Δεν μπορώ να βρω τρόπο ούτε να ψηφίσω, ούτε να προτείνω κείμενο. Παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Μάλλον δεν έχεις κάνει και εσύ ποτέ ενεργοποίηση. Δες εδώ: viewtopic.php?f=148&t=2498 και γράψε και εσύ για να είσαστε μαζεμένοι.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 06 Νοέμ 2012, 11:40

@ panos247 ο οδηγός εκμάθησης του LF http://tinyurl.com/8tm67b2
Ξεκίνα από εκεί.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 06 Νοέμ 2012, 12:36

mankasp έγραψε:Προσωπική μου άποψη: Δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθώ ούτε πριν ούτε μετά την ψήφιση του μνημονίου 3. Τον Ιούνιο είχαμε εκλογές. Ας πάθουμε για να μάθουμε. Μετά θα βγάλουν τον Τσίπρα, θα ξαναπάθουμε και θα ξαναμάθουμε. Μέτα έχει σειρά η Χ.Α. ελπίζω να έχουμε μάθει μέχρι τότε...

Μπαίνεις στο ίδιο ηλιθιο τρυπακι που μπαίνουν οι περισσότεροι στις εκλογές. Ψηφίζω με βάση 1-2 κριτήρια. Θα ψηφίσω νδ για να μείνουμε στην ευρώπη και συριζα για να φύγουμε. Ή σωζομαστε ή πνιγοναστε, που μας έλεγαν. Μακάρι να ήταν τόσο απλό και μονοδιασυατο. Θα ήταν τόσο απλό και μονοδιαστατο αν κάναμε δημοψήφισμα και όχι εκλογές.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 06 Νοέμ 2012, 12:49

pappasadrian έγραψε:
mankasp έγραψε:Προσωπική μου άποψη: Δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθώ ούτε πριν ούτε μετά την ψήφιση του μνημονίου 3. Τον Ιούνιο είχαμε εκλογές. Ας πάθουμε για να μάθουμε. Μετά θα βγάλουν τον Τσίπρα, θα ξαναπάθουμε και θα ξαναμάθουμε. Μέτα έχει σειρά η Χ.Α. ελπίζω να έχουμε μάθει μέχρι τότε...

Μπαίνεις στο ίδιο ηλιθιο τρόπαιο που μπαίνουν οι περισσότεροι στις εκλογές. Ψηφίζω με βάση 1-2 κριτήρια. Θα ψηφίσω νδ για να μείνουμε στην ευρώπη και συριζα για να φύγουμε. Ή σωζομαστε ή πνιγοναστε, που μας έλεγαν. Μακάρι να ήταν τόσο απλό και μονοδιασυατο. Θα ήταν τόσο απλό και μονοδιαστατο αν κάναμε δημοψήφισμα και όχι εκλογές.

Η άποψη μου έχει ειρωνικό χαρακτήρα γιατί με τον ίδιο τρόπο ψήφιζαν πολλοί και στο συνέδριο και τώρα κάποιοι διαμαρτύρονται κατόπιν εορτής. Η ενέργεια που ξοδεύετε στη διαμαρτυρία πρέπει να ξοδεύετε και πριν από οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία.

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 06 Νοέμ 2012, 13:16

:oops:
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 06 Νοέμ 2012, 13:37

mankasp έγραψε:
Η άποψη μου έχει ειρωνικό χαρακτήρα γιατί με τον ίδιο τρόπο ψήφιζαν πολλοί και στο συνέδριο και τώρα κάποιοι διαμαρτύρονται κατόπιν εορτής. Η ενέργεια που ξοδεύετε στη διαμαρτυρία πρέπει να ξοδεύετε και πριν από οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία.

Για ποιά εκλογική διαδικασία μιλάς; Γιατί αν μιλάς για αυτή του συνεδρίου, αυτή δεν ήταν εκλογική διαδικασία, ήταν μέθοδος χειραγώγησης πλήθους. Το ψεκάστε-σκουπίστε τελειώσατε, με ουρανοκατέβατη επιλογή εκλογικού νόμου το κανονισμό των 2/3 δεν είναι εκλογική διαδικασία, είναι εκλογική απάτη και οχλοκρατία.

Η αληθινή εκλογική διαδικασία αφού ξεκινήσει κάποια στιγμή, διαρκεί όσο το δυνατόν περισσότερο , δίνει ανά πάσα στιγμή την δυνατότητα στον ψηφοφόρο να αλλάζει γνώμη, βγάζει προσωρινά αποτελέσματα-νόμους που ισχύουν για δεδομένες χρονικές στιγμές και μέχρι να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα λόγω αλλαγής γνώμης ή προσέλευσης-αποχώρησης ψηφοφόρων, και τελειώνει ως διαδικασία μόνο όταν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

Αυτό είναι εκλογική διαδικασία, όλα τα άλλα, κοινοβουλευτικές εκλογές, κοκκινα-πράσινα χαρτάκια και άλλα τέτοια δεν είναι εκλογική διαδικασία, είναι εκλογική παρωδία.

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 06 Νοέμ 2012, 23:28

Πολυνομοσχέδιο: 1 μόνο άρθρο, 753 σελίδες, σε διαδικασία κατεπείγοντας , να διαβαστεί και να ψηφιστεί σε δύο ημέρες!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ρε σεις, αυτά ούτε οι πειρατές στο συνέδριο δεν τα κάνουν!

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 06 Νοέμ 2012, 23:58

random έγραψε:Πολυνομοσχέδιο: 1 μόνο άρθρο, 753 σελίδες, σε διαδικασία κατεπείγοντας , να διαβαστεί και να ψηφιστεί σε δύο ημέρες!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ρε σεις, αυτά ούτε οι πειρατές στο συνέδριο δεν τα κάνουν!

έλα μωρέ τίποτα δεν είναι σκέψου ότι ένα καλό μυθιστόρημα φαντασίας μπορεί να έχει και 650 σελίδες και άμα κολλήσεις το διαβάζεις σε μια μέρα (λιγότερο από 24 ώρες άμα δεν κοιμηθείς ή δεν φας ή δεν κάνεις κάτι άλλο).... :roll:

Εδώ έχουνε 2 ολόκληρες ημέρες.... να δούμε ποιός θα το διαβάσει αυτό το παραμύθι. :lol:

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες