εντολη συλληψης βαξεβανη

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
Μιχάλης Μαντάς
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: εντολη συλληψης βαξεβανη

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 28 Οκτ 2012, 21:13

baskin έγραψε:
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Πάντως εγώ δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θεωρώ ότι το θέμα εξαντλήθηκε.

Εγώ πότε θα γίνω μάνααα;;;;

Είπαμε, εγώ τελείωσα. Ρώτα τον Ανδριανό.

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 29 Οκτ 2012, 12:31

Ληξη συναγερμου, ελευθερος ο Βαξεβανης μετα την απαγγελια των κατηγοριων και την παραπομπη του σε τακτικη δικασιμο ...
Κατι μου λεει οτι θα μεινουμε με τη ...φουρια!

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/ ... vaxevanis/
Να ετοιμασω τωρα κατι ανακοινωσεις για Μπενι + Παπακ.+GAP και να ζηταμε την αμεση συλληψη τους ;;;

Αααα, και αλλη μια για τους 2059, οπου να ζηταμε να απολογηθουν δημοσια και να εξηγησουν γιατι προτιμησαν να βγαλουν τα λεφτα τους στην Ελβετια,απο ποτε τα εβγαλαν, που τα βρηκαν, και πως τα δικαιολόγησαν, να αναρτησουν ολες τις φορολογικες τους δηλωσεις απο το 1981 μεχρι σημερα στο Διαδικτυο - μπορουμε να τους αφιερωσουμε και μερικες σελιδες στη Διαφανεια - και , για να κανουμε και τη δουλεια των εφοριακων ευκολότερη, μπορουμε να στησουμε στο γραφειο - ετσι κι'αλλοιως αδειο μενει - μια ομαδα πειρατων για να παραλαμβανει τα δικαιολογητικα και να δινει συμβουλες για την προστασια των προσωπικων δεδομενων των "κατηγορουμένων"...
Που ξερεις καμμια φορα τι γινεται, μπορει μερικοι να γινουν και μελη μας, με τοσα λεφτα στην Ελβετια το λυσαμε το οικονομικο ! :lol: :lol: :lol:
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 29 Οκτ 2012, 15:58

Το να συζητάμε αν είναι ηθικό να έχει κάποιος τα λεφτά του σε τράπεζα του εξωτερικού είναι αστείο. Δεν είναι θέμα ηθικής. Είναι θέμα νομικό. Αν τα λεφτά τα έχουν δηλώσει στην πηγή τους, και έχουν φορολογηθεί, μπορεί να τα έχουν ΟΠΟΥ τους καπνίσουν. Δεν είμαστε ταλιμπάν για να επιβάλλουμε "ηθική".

Αυτό όμως που θέλουμε σίγουρα είναι να είναι δηλωμένα και φορολογημένα. Και το θέμα της Λίστας είναι αυτό. Πόσοι από τους 2059 έχουν βγάλει ποσά που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις; Αυτοί θα πρέπει να ελεγχθούν για φοροδιαφυγή και να κατασχεθούν αμέσως τα ποσά που αντιστοιχούν στους φόρους, καθώς και να επιβληθούν όλες οι νόμιμες κυρώσεις. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν από τις αρμόδιες αρχές. Οτιδήποτε άλλο είναι υποκρισία.

Όσο για τα προσωπικά δεδομένα, με συγχωρείτε, αλλά σκέτα ονόματα δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα!!! Δηλαδή αν η λίστα έχει μέσα έναν Βασίλη Περαντζάκη θα πρέπει να σηκωθώ να κάνω μήνυση; 15 τέτοιοι υπάρχουν μόνο στο Νομό Χανίων που γεννήθηκα!
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 29 Οκτ 2012, 16:05

Vassilis Perantzakis έγραψε:Όσο για τα προσωπικά δεδομένα, με συγχωρείτε, αλλά σκέτα ονόματα δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα!!! Δηλαδή αν η λίστα έχει μέσα έναν Βασίλη Περαντζάκη θα πρέπει να σηκωθώ να κάνω μήνυση; 15 τέτοιοι υπάρχουν μόνο στο Νομό Χανίων που γεννήθηκα!

Αν εχει Βασίλη Περαντζάκη (Προγραμματιστή\Αναλυτή)?
Αλλα αυτο ειναι νομικο θεμα και σε παραπεμπω στο αρθρο του e-lawyer.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 29 Οκτ 2012, 16:15

headofthebored έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Το να συζητάμε αν είναι ηθικό να έχει κάποιος τα λεφτά του σε τράπεζα του εξωτερικού είναι αστείο. Δεν είναι θέμα ηθικής. Είναι θέμα νομικό. Αν τα λεφτά τα έχουν δηλώσει στην πηγή τους, και έχουν φορολογηθεί, μπορεί να τα έχουν ΟΠΟΥ τους καπνίσουν. Δεν είμαστε ταλιμπάν για να επιβάλλουμε "ηθική".

Αυτό όμως που θέλουμε σίγουρα είναι να είναι δηλωμένα και φορολογημένα. Και το θέμα της Λίστας είναι αυτό. Πόσοι από τους 2059 έχουν βγάλει ποσά που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις; Αυτοί θα πρέπει να ελεγχθούν για φοροδιαφυγή και να κατασχεθούν αμέσως τα ποσά που αντιστοιχούν στους φόρους, καθώς και να επιβληθούν όλες οι νόμιμες κυρώσεις. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν από τις αρμόδιες αρχές. Οτιδήποτε άλλο είναι υποκρισία.

Όσο για τα προσωπικά δεδομένα, με συγχωρείτε, αλλά σκέτα ονόματα δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα!!! Δηλαδή αν η λίστα έχει μέσα έναν Βασίλη Περαντζάκη θα πρέπει να σηκωθώ να κάνω μήνυση; 15 τέτοιοι υπάρχουν μόνο στο Νομό Χανίων που γεννήθηκα!

Αν εχει Βασίλη Περαντζάκη (Προγραμματιστή\Αναλυτή)?
Αλλα αυτο ειναι νομικο θεμα και σε παραπεμπω στο αρθρο του e-lawyer.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκω άλλους 2 τουλάχιστον.(!!!)

Και πάλι όμως δεν είναι αυτό το θέμα μας. Κρύβεται μια μεγάλη υποκρισία πίσω από την λίστα αυτή και δεν μας ενδιαφέρουν τα ονόματα αλλά το τι προστατεύουν από πίσω. Η λίστα από μόνη της δεν αποτελεί προσωπικά δεδομένα. Είναι μία λίστα με ονόματα. Πρώτα πρέπει να ελεγχθεί από τις αρμόδιες αρχές. Εγώ εκεί εστιάζω. Το να εστιάσουμε τώρα στα "προσωπικά δεδομένα" είναι παραπλανητικό και παίζει το παιχνίδι τους. Όλες οι λίστες που κυκλοφορούν αυτή την εποχή δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Εστιάζουν όλοι στο "προσωπικό" και αφήνουν εκτός το οικονομικό.

Θα ασχοληθώ με τα προσωπικά δεδομένα όταν δω ότι η δικαιοσύνη κάνει την δουλειά της. Προς το παρών θα τα αναφέρω ως το δευτερεύων θέμα που τρέχει παράλληλα και όχι μπροστά ως καρότο. Γιατί το κύριο θέμα είναι η υποκρισία και η εγκληματική παράβαση καθήκοντος των "αρμοδίων".

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 29 Οκτ 2012, 17:48

Ο Βαξεβάνης έκανε ότι έκανε! Προφανώς εν πλήρει συνειιδήσει. Επίσης προφανώς, εξυπηρετεί συμφέροντα. (Είται θεμιτά είτε αθέμιτα, αδιάφορο όταν το "ωμό κρέας" πλησιάζει τον πισινό μου.)
Εμείς;
Πότε θα ορίσουμε τις προτεραιότητες;
Όταν, η κοινωνία μας "βιάζεται" ασύστολα, εμείς έχουμε "καημό" μήπως φανούν τα κεφάλαια του Α διάσημου "Χορευτή/οργανοπαίκτη/Ηθοποιού/αοιδού...... νοικοκοκύρη;" Εδώ τα απέκτησε, συμμετείχα στο να τα αποκτήσει, απαιτώ να φορολογηθούν, όπως εγώ, και μετά ας τα κάνει ότι θέλει ο άνθρωπος!!!!
Είμαι "λαϊκιστής"!!
Όταν, απίστευτα πολλοί συμπολίτες μας "χαρατσώνονται" με χίλια δυο επιχειρήματα, οδηγούνται στην φτώχεια, εμείς τι λέμε; Να προστατευτούν οι (αποδεδειγμένα) κατέχοντες;
ΟΧΙ. Ας είχαν αποδείξει την νομιμότητα των ενεργειών τους όλο αυτό τον καιρό, και..... όλα καλά. Αλλά δεν το έκαναν..... Γιατί;;;
Και όπως ανέφερε Πειρατής (Δική μου, αυθαίρετη ακτίμηση αλλά την υιοθετώ), "όταν η κοινωνία βιάζεται, διψάει για ανθρωποθυσίες".
Ας πάψουν, για να πάψουν και ακραίες "εκφράσεις" της κοινωνίας. Όταν ορίζει κάποιος "οριζόντιες" επιβαρύνσεις, η κοινωνία θα αντιδράσει "οριζόντια"!!!
Εγώ, ηλεκτρολόγος είμαι, δεν γνωρίζω από κοινωνιολογία. Βλέπω όμως τι συμβαίνει γύρω μου!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 29 Οκτ 2012, 18:08

Ο Βαξεβάνης έβγαλε την λίστα και συνελήφθη (η δικαιοσύνη στα γρήγορά της). Ο Βενιζέλος και ο Παπακωνσταντίνου την έκρυψαν από τους αρμόδιους, δεν κυνήγησαν να δουν αν υπάρχουν φοροφυγάδες σε αυτήν, ούτε ζήτησαν γνωμοδότηση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων όπως επικαλούνται και όμως δεν κουνήθηκε φύλλο (η δικαιοσύνη άφαντη).

Το πρόβλημά μας είναι ότι η δικαιοσύνη προφανώς δεν εξυπηρετεί το κοινό συμφέρον με αποσπασματικές πράξεις. Κατά την γνώμη μου πρέπει να γράψουμε και δεύτερη ανακοίνωση που να συγχαίρουμε για την γρήγορη αντίδραση για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και στην επόμενη παράγραφο να στηλιτεύουμε με τον δυνατότερο τρόπο την απραξία της στην περίπτωση των υπουργών, των εισαγγελέων και των διευθυνόντων της ΣΔΟΕ.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 29 Οκτ 2012, 20:22

Στο 656 νούμερο κάποιος Λάσκαρης συνταξιούχος πολεμικού ναυτικού εσύ είσαι μωρή γριά?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 29 Οκτ 2012, 20:43

Dimitris Zappas έγραψε:Στο 656 νούμερο κάποιος Λάσκαρης συνταξιούχος πολεμικού ναυτικού εσύ είσαι μωρή γριά?

Είναι σίγουρο! 8-)
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 29 Οκτ 2012, 21:46

...... Κωνσταντίνος γράφει. Συνταξιούχος Στρατιωτικός!!!!
Τη έχω δει την λίστα!!!
:D :D
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 29 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες