εντολη συλληψης βαξεβανη

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
omissman
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: εντολη συλληψης βαξεβανη

Δημοσίευσηαπό omissman » 28 Οκτ 2012, 20:26

Επειδη ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειες, θα δωσω δικηο στον Στρατο που φωναζει καιρο τωρα οτι πρεπει να ψηφιζουμε - στα γρηγορα ομως ετσι ; - για ορισμενα δελτια τυπου που απτονται καιριων ζητηματων αρχων και πειρατικης ιδεολογιας ...
Δυστυχως φυγανε δελτια τυπου με σχεδον ερωτικες επιστολες στη Μερκελ - αφτιασιδωτα - δεν πειραζει, σιγα μην τα πηρε κανεις χαμπαρι, δεν εχουμε ακομη κρισιμη μαζα για να απειλησουμε το συστημα. Τα λαθη συγχωρουνται εφ΄οσον μαθαινουμε απο αυτα. Εχουμε ακομη περιοδο χαριτος για να μαθουμε καλα τα συστηματα μας και ο,τι βγαινει να ειναι σωστα τεκμηριωμενο και θεμελιωμενο στις αρχες μας.

Ετσι θα μας εκτιμησει ο κοσμος, οχι μονο με τις "φωνες"...

Μιχαλη, μη σκας, ολοι αρχαριοι ειμαστε στα νεα συστηματα διαβουλευσης και ψηφισης, δοκιμαζουμε και προχωραμε. Μονο που θελουν τα ατιμα λιγο παραπανω προσοχη και χρονο. Και δεν εχουν ολοι την πολυτελεια αυτη...
Οποτε, Στρατο δειξε λιγη ...επιεικια, η κατανοηση δεν εβλαψε ποτε κανενα, θα τα συνηθισουμε σιγα, σιγα ...

Δημητρη, το δικο μου "κεφαλι" παιζεται οχι το δικο σου ! για διαβασε το νομο να δεις τι λεει για την ευθυνη των οικονομικων υπευθυνων ... Εγω παντως θα τους δωσω τις "λιστες" με blanco πανω στα ονοματα :mrgreen: αφου τα ποσα τους ενδιαφερουν κυριως :!: :!: :!:
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Οκτ 2012, 20:29

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:2) Για την άδεια δεν είδα κανένα σχόλιο. Τι θα γίνει; Θα την πάρεις ή θα τηγανίζεσαι κάθε μέρα με τα πληκτρολόγια;

Ποια άδεια ρε Μιχάλη, με μπέρδεψες; (system halted)
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 28 Οκτ 2012, 20:41

baskin έγραψε:Bingo!!! (πολλά bingo βάζω τελευταία). Αυτά περί βιασύνης να τα πεις σε όσους βιάζονται και σε όσους γκρινιάζουν για ανυπαρξία και νομίζουν ότι με το να βγάζουμε δελτία τύπου αποδεικνύουμε την ύπαρξη μας (πάλι βαλτός είμαι, αλλά τώρα την πάτησες γιατί μου έδωσες λαβές για σχόλια). Επίσης σε αυτούς που θεωρούν ότι η διαδικασία ψήφισης θα "καθυστερεί" τα δελτία τύπου (μην το αναλύσω τώρα γιατί δεν πρέπει να βγει ένα δελτίο, αν η βάση δεν συμφωνεί με την ουσία και πως αν κάνουν οι "υπεύθυνοι" του κεφαλιού τους, bye bye άμεση δημοκρατία).
Υ.Γ. Ο Χρήστος είναι ο kailor (καλώς ήρθες στον ψηφιακό κόσμο).

Στράτο, άσε τα Bingo και τα ξε...Bingo και ο Χρήστος ας κοιτάξει τα πουλιά και τα αγριογούρουνα, (ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς) και εγώ δεν πάτησα τίποτα κι από λαβές άμα έχεις έλλειψη όποτε θέλεις να μου λες να σου δίνω. Άμα η άμεση δημοκρατία είναι δελτία τύπου, τότε έχουμε μπερδέψει αξεδιάλυτα το σώβρακο με τη γραβάτα. Με άλλα λόγια θα σε παρακαλέσω να αφήσεις στη πάντα αυτά τα ... καλιαρντά και να μου πεις ευθαρσώς τη γνώμη σου σ' αυτά που σου έβαλα παραπάνω.
Και για να μη ξεχνιόμαστε τα επαναλαμβάνω επιγραμματικά:
Πρώτα πρέπει να παίρνουμε απόφαση (αμεσοδημοκρατικά πάντα με ψηφοφορία του σώματος των μελών κ.λ.π.) για τα σοβαρά ζητήματα και μετά να την ανακοινώνουμε (πρωτίστως στα μέλη και τους φίλους μας και εκ δευτέρου σε όποιον άλλο μπορεί να ενδιαφέρεται) με όποιο τρόπο κρίνει προσφορότερο η Ομάδα Επικοινωνίας (που γι' αυτό πιστεύω ότι την έχουμε) ή το ανάποδο ή όλα αυτά υπάρχει τρόπος να γίνονται ταυτόχρονα;

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 28 Οκτ 2012, 20:44

baskin έγραψε:Ποια άδεια ρε Μιχάλη, με μπέρδεψες;

Δεν είπαμε παραπάνω ότι καλό θα ήταν να πάρεις καμιά άδεια για χαλάρωση; Άλλο φόρουμ διαβάζεις εσύ;

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Οκτ 2012, 20:49

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Πρώτα πρέπει να παίρνουμε απόφαση (αμεσοδημοκρατικά πάντα με ψηφοφορία του σώματος των μελών κ.λ.π.) για τα σοβαρά ζητήματα και μετά να την ανακοινώνουμε (πρωτίστως στα μέλη και τους φίλους μας και εκ δευτέρου σε όποιον άλλο μπορεί να ενδιαφέρεται) με όποιο τρόπο κρίνει προσφορότερο η Ομάδα Επικοινωνίας (που γι' αυτό πιστεύω ότι την έχουμε) ή το ανάποδο ή όλα αυτά υπάρχει τρόπος να γίνονται ταυτόχρονα;

Γιατί το μπλέκεις άδικα.

1. Όποιος γουστάρει (είτε ομάδα, είτε επιτροπή, είτε εσύ και εγώ μετά από μερικά τσίπουρα) κατεβάζει ένα κείμενο (για δελτίο τύπου π.χ.). Δεν χρειάζεται να έχεις κάποια "υπεύθυνη" θέση για να το κάνεις αυτό.
2. Το κείμενο μπαίνει σε διαβούλευση και ψήφιση επί της ουσίας του (αν κάποιος ψηφίζει για τα ορθογραφικά είναι δικό του θέμα).
3. Το κείμενο εγκρίνεται ή απορρίπτεται από τους συμμετέχοντες.
4. Το κείμενο πάει όπου θέλει (π.χ. δελτίο τύπου).

Και ξαναγυρίζω στην μονομανία μου. Αν ΤΑ ΠΑΝΤΑ περνάνε από διαβούλευση και ψήφιση, η εξέλιξη και η συζήτηση θα προκύψουν από μόνες τους (είτε εξαιτίας της απόρριψης είτε της έγκρισης). Είναι η ροή των πραγμάτων Μιχάλη. Αν βάλεις κλειστά συστήματα (βλ. υπεύθυνους), το βάλτωσες το πράμα. Ο υπεύθυνος χρειάζεται για να πάρει την εντολή του σώματος και να ξέρει τι να την κάνει (π.χ. που να την στείλει).

Έγινα αντιληπτός; Ερωτήσεις;

Υ.Γ. Από που να πάρω άδεια; Δικιά μου δουλειά έχω, δεν προβλέπεται... (και έγκυος να μείνω, δεν υπάρχει κράτος!!!)

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 28 Οκτ 2012, 20:53

omissman έγραψε:Δημητρη, το δικο μου "κεφαλι" παιζεται οχι το δικο σου ! για διαβασε το νομο να δεις τι λεει για την ευθυνη των οικονομικων υπευθυνων ... Εγω παντως θα τους δωσω τις "λιστες" με blanco πανω στα ονοματα :mrgreen: αφου τα ποσα τους ενδιαφερουν κυριως :!: :!: :!:

Ναι, Ναι Γιώργο. Δώστους μόνο τα ποσά χωρίς τα ονόματα για να γελάσουμε. Κάνε πως ξέχασες τη λίστα σε καμιά καφετέρια ή μάλλον καλύτερα ταβέρνα μετά από οινοποσία και άστους να τραβιώνται να καταλάβουν πώς γίνεται να ιδρύσεις κόμμα και να πάρεις μέρος δυο φορές σε εκλογές με ταμείο κάπου γύρω στις 35.000 ευρώ ή μήπως λέω και πολλά γιατί δε θυμάμαι καλά; :lol:

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 28 Οκτ 2012, 21:02

baskin έγραψε:Έγινα αντιληπτός; Ερωτήσεις;
Υ.Γ. Από που να πάρω άδεια; Δικιά μου δουλειά έχω, δεν προβλέπεται... (και έγκυος να μείνω, δεν υπάρχει κράτος!!!)

Ερωτήσεις δεν υπάρχουν.
Αντιληπτός δεν έγινες μάλλον γιατί μου χρειάζεται φροντιστήριο (ψηφιακό).
Για δάσκαλο δε σε θέλω γιατί είσαι νευρικός, έχω βρει άλλον που είναι ήρεμος και του αρέσει το κρασί περισσότερο από το τσίπουρο. (Μην ανησυχείς Πειρατής είναι).
Άδεια θα πάρεις από τη σημαία. Τι έχει δηλαδή και δε σ' αρέσει η σημαία. Μια χαρά ... αφεντικό είναι.
Έγκυος δεν γίνεται να μείνεις και μη τα βάζεις συνέχεια με το κράτος το καημένο, το έχεις καταθάψει πια.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Μιχάλης Μαντάς, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 28 Οκτ 2012, 21:04

on topic please
εντος θεματος παρακαλω
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 28 Οκτ 2012, 21:06

pappasadrian έγραψε:on topic please
εντος θεματος παρακαλω

Μας συγχωρείτε αγαπητέ. Όντως ξεφύγαμε λιγάκι. Λόγω της ημέρας.
Πάντως εγώ δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θεωρώ ότι το θέμα εξαντλήθηκε.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Οκτ 2012, 21:08

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Πάντως εγώ δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θεωρώ ότι το θέμα εξαντλήθηκε.

Εγώ πότε θα γίνω μάνααα;;;;

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες