εντολη συλληψης βαξεβανη

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: εντολη συλληψης βαξεβανη

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Οκτ 2012, 14:23

Και επειδή πρέπει να λέμε και αυτονόητα. Η δίωξη και σύλληψη του Βαξεβάνη (και του όποιου Βαξεβάνη) δείχνει την κατάντια του συστήματος...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 28 Οκτ 2012, 14:31

baskin έγραψε:Και επειδή πρέπει να λέμε και αυτονόητα. Η δίωξη και σύλληψη του Βαξεβάνη (και του όποιου Βαξεβάνη) δείχνει την κατάντια του συστήματος...

Ναι. Επειδή πρέπει να λέμε τα αυτονόητα είναι ο μόνος λόγος που αυτό χρήζει αναφοράς. Κατά τ' άλλα... είναι αυτονόητο.

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 28 Οκτ 2012, 14:34

Η λίστα:
Την κυκλοφόρησε μόλις τώρα ένας από τους λογαριασμός των Anonymous Twitter:

http://pastebin.com/ecDXtseh

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 28 Οκτ 2012, 15:08

Χωρια απο την αυτονοητη καταδικη της ακαριαιας συλληψης Βαξεβανη την οποια καλως επικριναμε και εμεις, μεταφερω και εδω το σχολιο μου στο pad :

Πως ξερουμε οτι αυτη ειναι η αυθεντικη λιστα Lagarde ???
απο που προκυπτει οτι ολοι αυτοι εχουν διαπραξει παρανομες ή ανηθικες πραξεις ???

π.χ. ο διεθνους φημης και διεθνων εισοδηματων, σολιστας βιολιου Δημητρης Σγουρος που περιλαμβανεται στη λιστα ειναι τεκμηριωμενα "φοροφυγας" ή καταχραστης (δεν τον κοβω για τετοιο !) ;;;
Γιατι διαπομπευεται με αυτο τον τροπο χωρις καμμια απολυτως δυνατοτητα να αμυνθει ;;;

Εμεις εδω αρνουμαστε να δημοσιευσουμε στο δικο μας κλειστο χωρο τη λιστα των οικονομικα ενημερων μελων [χωρις ποσά εννοειται] για δικη μας χρηση και ενημερωση , επικαλουμενοι τα προσωπικα δεδομενα !
Την ιδια στιγμη οι Ορκωτοι λογιστες που κανουν τον ελεγχο των βιβλιων μας στη Βουλη μου ζητουν επιμονα ΟΛΑ τα extraits των τραπεζικων λογαριασμων για να ολοκληρωσουν τον ελεγχο της νομιμοτητας των καταθεσεων σε εφαρμογη του σχετικου νομου !

Για πειτε μου τωρα εσεις, τι να κανω ;;;; τα δινω τα "προσωπικα" μας δεδομενα ή οχι ;;;
Εγω εχω βρει λυση αλλα περιμενω να ακουσω προτασεις...

συμφωνω απολυτως με σχολια Στρατου για τον Βαξεβανη (καμμια εκτιμηση δεν του εχω) και βεβαια με το ελληνακι που τα λεει ολα οπως πρεπει !
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Οκτ 2012, 15:18

omissman έγραψε:Εμεις εδω αρνουμαστε να δημοσιευσουμε στο δικο μας κλειστο χωρο τη λιστα των οικονομικα ενημερων μελων [χωρις ποσά εννοειται] για δικη μας χρηση και ενημερωση , επικαλουμενοι τα προσωπικα δεδομενα !

Bingo!!! Γιατί παρασυρόμαστε και δεν σκεφτόμαστε. Μερικές φορές η σιωπή είναι χρυσός και θα παραπέμψω στα αρχικά μου σχόλια, περί προσοχής στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η σύλληψη Βαξεβάνη είναι μία κατασταλτική κίνηση με πολλούς αποδέκτες. Η δημοσιοποίηση της λίστας (όπως έγινε από τον ίδιο) είναι μία απύθμενη βλακεία με λαϊκιστικό περιεχόμενο και προς χάριν εντυπωσιασμού. Δεν είναι τυχαίο που ο ΣφΥΡΙΖΑ (στην αριστερά) βγήκε πρώτος να κάνει ανακοινώσεις και τα στελέχη του πήραν σβάρνα τα κανάλια...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 28 Οκτ 2012, 15:42

omissman έγραψε:Χωρια απο την αυτονοητη καταδικη της ακαριαιας συλληψης Βαξεβανη την οποια καλως επικριναμε και εμεις, μεταφερω και εδω το σχολιο μου στο pad :

Πως ξερουμε οτι αυτη ειναι η αυθεντικη λιστα Lagarde ???
απο που προκυπτει οτι ολοι αυτοι εχουν διαπραξει παρανομες ή ανηθικες πραξεις ???

π.χ. ο διεθνους φημης και διεθνων εισοδηματων, σολιστας βιολιου Δημητρης Σγουρος που περιλαμβανεται στη λιστα ειναι τεκμηριωμενα "φοροφυγας" ή καταχραστης (δεν τον κοβω για τετοιο !) ;;;
Γιατι διαπομπευεται με αυτο τον τροπο χωρις καμμια απολυτως δυνατοτητα να αμυνθει ;;;

Εμεις εδω αρνουμαστε να δημοσιευσουμε στο δικο μας κλειστο χωρο τη λιστα των οικονομικα ενημερων μελων [χωρις ποσά εννοειται] για δικη μας χρηση και ενημερωση , επικαλουμενοι τα προσωπικα δεδομενα !
Την ιδια στιγμη οι Ορκωτοι λογιστες που κανουν τον ελεγχο των βιβλιων μας στη Βουλη μου ζητουν επιμονα ΟΛΑ τα extraits των τραπεζικων λογαριασμων για να ολοκληρωσουν τον ελεγχο της νομιμοτητας των καταθεσεων σε εφαρμογη του σχετικου νομου !

Για πειτε μου τωρα εσεις, τι να κανω ;;;; τα δινω τα "προσωπικα" μας δεδομενα ή οχι ;;;
Εγω εχω βρει λυση αλλα περιμενω να ακουσω προτασεις...

συμφωνω απολυτως με σχολια Στρατου για τον Βαξεβανη (καμμια εκτιμηση δεν του εχω) και βεβαια με το ελληνακι που τα λεει ολα οπως πρεπει !

Ακριβώς. Σε όλα.

baskin έγραψε:
omissman έγραψε:Εμεις εδω αρνουμαστε να δημοσιευσουμε στο δικο μας κλειστο χωρο τη λιστα των οικονομικα ενημερων μελων [χωρις ποσά εννοειται] για δικη μας χρηση και ενημερωση , επικαλουμενοι τα προσωπικα δεδομενα !

Bingo!!! Γιατί παρασυρόμαστε και δεν σκεφτόμαστε. Μερικές φορές η σιωπή είναι χρυσός και θα παραπέμψω στα αρχικά μου σχόλια, περί προσοχής στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η σύλληψη Βαξεβάνη είναι μία κατασταλτική κίνηση με πολλούς αποδέκτες. Η δημοσιοποίηση της λίστας (όπως έγινε από τον ίδιο) είναι μία απύθμενη βλακεία με λαϊκιστικό περιεχόμενο και προς χάριν εντυπωσιασμού. Δεν είναι τυχαίο που ο ΣφΥΡΙΖΑ (στην αριστερά) βγήκε πρώτος να κάνει ανακοινώσεις και τα στελέχη του πήραν σβάρνα τα κανάλια...

Και ξανά. Ακριβώς.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 28 Οκτ 2012, 16:33

αν όπως αναφέρεις ο <<διεθνους φημης και διεθνων εισοδηματων>> Σγούρος, δεν έχει καμία σχέση με φοροδιαφυγή και κατάχρηση, δεν υπάρχει λόγος γιά να αμυνθεί ούτε και να δικαιολογηθεί. Το ίδιο συμβαίνει με τον Κ. Τσάκο, γνωστό εφοπλιστή, ή με την γνωστή τενίστρια(?) (πολιτικό)(?) Κανελλοπούλου

Αλλά οι νοικοκυρές που υπάρχουν στη λίστα ή οι φοιτητές ή οι δημόσιοι υπάλληλοι <πόθεν έσχες?>

Αλλά μη πάμε μακριά, από τη στιγμή που δεν αναγράφονται ποσά, είναι και ένα ηθικό θέμα να ξέρουμε ότι οι κατέχοντες προτιμούν τα ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα από τα ελληνικά.

Αγαπητοί πειρατές(?) σήμερα ζούμε ακατάληπτες στιγμές στην Ελλάδα, και έρχονται και ασύλληπτες αύριο, αν καθόμαστε να μιξοκλαίμε γιά τη δήθεν διαπόμπευση ενός κατέχοντα, τη στιγμή που όλοι θα πεινάμε σε λίγο,-παρόλο που δε φταίμε-, Το εχουμε χάσει..................................
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 28 Οκτ 2012, 16:46

Dimitris Zappas έγραψε:Αγαπητοί πειρατές(?) σήμερα ζούμε ακατάληπτες στιγμές στην Ελλάδα, και έρχονται και ασύλληπτες αύριο, αν καθόμαστε να μιξοκλαίμε γιά τη δήθεν διαπόμπευση ενός κατέχοντα, τη στιγμή που όλοι θα πεινάμε σε λίγο,-παρόλο που δε φταίμε-, Το εχουμε χάσει..................................

Η κατάλυση δικαιωμάτων και της προστασίας ξεκινάει πάντα από ομάδες ατόμων που μπορούν να στοχοποιηθουν εύκολα.
Το είπα και το ξαναλέω αλλο το δικαίωμα του όποιου Βαξεβανη να δημοσιεύει αυτά που θέλει και άλλο η υπεράσπιση της συγκεκριμένης πράξης.

petrogazz
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό petrogazz » 28 Οκτ 2012, 16:59

Ούτε εγώ συμφωνώ με τον τρόπο που έγινε η δημοσιοποίηση αλλά ο Βαξεβάνης έχει πάτημα. Δεν κατηγόρησε κανέναν, δεν είπε για ποσά ούτε λασπολόγησε (λαϊκίζει βέβαια κάργα). Η παραφιλολογία των τελευταίων ημερών και τα καραγκιοζιλίκια εγώ την έδωσα την λίστα στο τάδε και την έχασε και ξέρω γω, τον κάνουν να φαίνεται ήρωας στα μάτια του κοσμάκη.

Είναι πολύ λεπτό το θέμα και πραγματικά πρέπει να προσέξουμε τι λέμε, ειδικά στο κομμάτι του ισχυρισμού του ότι δεν είναι προσωπικό δεδομένο ότι ο τάδε έχει λογαριασμό στην ελβετία.

Η διαπόμπευση και η στοχοποίηση πάντως δεν μπορούν να φορτωθούν αποκλειστικά στον Βαξεβάνη, όταν όλα τα μέσα αναπαράγουν εδώ και μέρες φήμες.

Δεν βλέπω πάντως κανέναν ακόμα να έχει κινηθεί νομικά εναντίον του (εκτός αν μου διέφυγε), γιατί άραγε;

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 28 Οκτ 2012, 17:05

Dimitris Zappas έγραψε:

αν όπως αναφέρεις ο <<διεθνους φημης και διεθνων εισοδηματων>> Σγούρος, δεν έχει καμία σχέση με φοροδιαφυγή και κατάχρηση, δεν υπάρχει λόγος γιά να αμυνθεί ούτε και να δικαιολογηθεί. Το ίδιο συμβαίνει με τον Κ. Τσάκο, γνωστό εφοπλιστή, ή με την γνωστή τενίστρια(?) (πολιτικό)(?) Κανελλοπούλου
Αλλά οι νοικοκυρές που υπάρχουν στη λίστα ή οι φοιτητές ή οι δημόσιοι υπάλληλοι <πόθεν έσχες?

Μπορεί να τα κληρονόμησαν από τον παππού τους. Ή από την θεία τους από το Σικάγο -- ή την Ζυρίχη. Το θέμα είναι πως όταν αρχίσουν να τους επιτίθενται οι γείτονες, οι γνωστοί τους, αλλά και άγνωστοι στον δρόμο, τότε θα αναγκαστούνε να αμυνθούν.
Και πολύ φοβούμαι πως σε λίγο οι επιθέσεις δεν θα είναι μόνο φραστικές.

Γι'αυτή την κατάντια ευθύνεται αποκλειστικά το κράτος. Αν είχε κάνει αυτά που έπρεπε να είχε κάνει με αυτήν την λίστα δεν θα είχε δημιουργηθεί τέτοιο θέμα ώστε να είναι πλέον απαραίτητη μια τέτοια αδιάκριτη (εννοώ χωρίς διακρίσεις) δημοσίευση. Κι αλήθεια είναι πως την θεωρώ απαραίτητη, πλέον. Αυτό δεν αναιρεί όμως καθόλου το ηθικό πρόβλημα αυτής της δημοσίευσης.

Dimitris Zappas έγραψε:Αλλά μη πάμε μακριά, από τη στιγμή που δεν αναγράφονται ποσά, είναι και ένα ηθικό θέμα να ξέρουμε ότι οι κατέχοντες προτιμούν τα ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα από τα ελληνικά.

Καθόλου ηθικό δεν είναι αυτό το θέμα. Τα λεφτά του ο καθένας μπορεί να κρατάει όπου θέλει, αρκεί να το κάνει αυτό νομίμως και έχοντας πληρώσει τους φόρους που του αντιστοιχούν.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες