Αγαπητέ Γιώργο,
ελπίζω να μην παρεξηγούμαι για τον ενικό,
σε ευχαριστώ και θέλω να σου πω αυτό που μου είμαι μία συνάδελφος, τώρα στο κοινό μας κενό, στο σχολείο:
πόσο πετυχημένο είναι τελικά το παραμύθι με τη συνέλευση των ποντικών...
Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν μας είπε ποντικούςς με την κλασική έννοια, αλλά με την έννοια της μικρότητας και της αδυναμίας...
Ναι, είμαστε μικροί και αδύναμοι, αλλά με σύμπνοια και ΣΧΕΔΙΟ θα πετύχουμε.
Για το λόγο αυτό κάνω την παράκληση:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΙΕΡΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ.
ΝΑ' ΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ.
Ας μην χρονοτριβούμε περισσότερο...
Καλή συνέχεια
Μετά την Ιδρυση...
Re: Μετά την Ιδρυση...
Χρόνου φείδου. Σπεύδε βραδέως.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν μας είπε ποντικούςς με την κλασική έννοια, αλλά με την έννοια της μικρότητας και της αδυναμίας...
Πολλοί από αυτούς με τους οποίους έχω μιλήσει λένε το ίδιο. Είστε τρεις και ο κούκος, έχετε εκτός εποχής απαιτήσεις, που πάτε ενάντια στο κατεστημένο. Ποιός λίγος ποιος περισσότερο εμμέσως πλην σαφώς με λέει γραφικό. Σε εκείνο που δεν μπορεί να μου απάντησει κανείς είναι, αφού δεν σου αρέσει η κατάσταση τι κάνεις για να την αλλάξεις. Δεν λέω ότι οι πειρατές είναι η λύση, ούτε πιστεύω ότι θα γίνω κυβέρνηση, και εν τέλει μπορεί να αποτύχω πανηγυρικά. Τουλάχιστον όμως σηκώθηκα από τον καναπέ, και ενδιαφέρθηκα να πάω μπροστά αύτο που πιστεύω. Η συμβολή της πειρατείας είναι περισσότερο στο να αλλάζει νοοτροπίες παρά στο αμιγώς πρακτικό κομματι. Εν τέλει τα κόμματα δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός και να υπάρχουν μόνο για να αυτοσυντηρούνται. Αν τα αιτήματα μας καλυφθούν όλα και δεν έχουμε άλλα ας διαλυθούμε και ας κάνουμε κάτι άλλο. Ας βγει μια mainstream "καθώς πρέπει" κυβέρνηση που να κατοχυρώσει τα δικαιώματά μου, και πάω σπίτι μου ικανοποιημένος και ας μην έχει το όνομά μου η αλλαγή.
Το θέμα είναι ότι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, προσωπικά θα είμαι καλά με τον εαυτό μου και δεν θα μεμψιμοιρώ για αποφάσεις που πήραν άλλοι στο όνομά μου και εγώ τους άφησα αμαχητί. Στην ζωή πολλές φορές αξίζουν οι μάχες περισσότερο από το ίδιο το αποτέλεσμα. Ο Λεωνίδας έχασε αλλά τον θυμούνται όλοι. Ποιός θυμάται το Γερμανό στρατηγό που μπήκε στην Αθήνα το 40? Η νοοτροπία του είμαι μόνος αρα δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα, είναι ένας αυτοσυντηρούμενος φαύλος κύκλος. Είμαι αδύναμος αρα δεν έχω εξουσία, δεν έχω εξουσία άρα παραμένω αδύναμος. Catch 22.
Γενικά δεν συμμερίζομαι τα κλισέ αλλά αυτό μου αρέσει.
"Αν όχι εμείς ποιός? Και αν όχι τώρα, πότε?"
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Μάγκες, μπορεί να είμαστε 3 και ο κούκος, αλλά:
α) Είμαστε Πειρατές και δεν κολλάμε. Θα πολεμήσουμε για τις ελευθερίες σου, την ξεκάθαρη και διάφανη αλήθεια ("glasnost" που λέγαν και οι σύντροφοί), το δικαίωμα σου να ζεις σαν ελεύθερος άνθρωπος και όχι σαν ραγιάς, σκλάβος της εξουσίας.
β) Η γνώση είναι δύναμη. Φαντάζεσαι Πειρατή που να μην έχει διαβάσει 40 φορές το μνημόνιο πριν το ψηφίσει ή το απορρίψει, που να μην το έχει ανεβάσει στο forum και να το ξεκοκκαλίσουμε ομαδικά;
γ) Πολεμάμε για να σταματήσει η αλλαζονία της εξουσίας. Αν ακούσεις ΜΙΑ συνέντευξη εκ μέρους των πειρατών, καταλαβαίνεις ότι οι Πειρατές είναι περήφανοι αλλά όχι αλλαζόνες. Και να χάσουμε ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!
δ) Όταν ψηφίσεις Πειρατές, δεν θα έχεις εφιάλτες μια ζωή, δεν θα εύχεσαι να σου είχε κοπεί το χέρι και δεν θα κοιτάς το παιδί σου στα μάτια και θα κλαις για αυτά που έκανες για αυτό, χωρίς αυτό!
Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι να αναποδογυρίσουμε την κόλαση για να μας ακούσουν. Γιατί εμείς είμαστε Πειρατές. Δεν χρειάζεται να ανοίγουμε κεφάλια και να καίμε μαγαζιά. Ούτε να φιλάμε κατουρημένες ποδιές. Γιατί εμείς είμαστε Πειρατές.
α) Θες να μας στηρίξεις και να αλλάξεις κάτι. Καλός και Άγιος.
β) Δεν θες... νομίζεις ότι τα υπάρχοντα κόμματα σου δίνουν τη λύση; Τότε μπες στο forum τους ή πάρτους τηλέφωνο και πες τους να μην φηφίσουν το μνημόνιο. Πες τους ότι θες διαφάνεια και ΟΛΑ τα οικονομικά των κομμάτων στο Internet. Και μετά έλα να μου πεις ποιούς αξίζει να ψηφίσεις.
Λευτέρης
ΥΓ Αφιερωμένο σε κκ Λουκά, Γιωργάκη, Αντωνάκη, Καρατζαφύρερ κλπ http://youtu.be/AOm7bB9wRVg
α) Είμαστε Πειρατές και δεν κολλάμε. Θα πολεμήσουμε για τις ελευθερίες σου, την ξεκάθαρη και διάφανη αλήθεια ("glasnost" που λέγαν και οι σύντροφοί), το δικαίωμα σου να ζεις σαν ελεύθερος άνθρωπος και όχι σαν ραγιάς, σκλάβος της εξουσίας.
β) Η γνώση είναι δύναμη. Φαντάζεσαι Πειρατή που να μην έχει διαβάσει 40 φορές το μνημόνιο πριν το ψηφίσει ή το απορρίψει, που να μην το έχει ανεβάσει στο forum και να το ξεκοκκαλίσουμε ομαδικά;
γ) Πολεμάμε για να σταματήσει η αλλαζονία της εξουσίας. Αν ακούσεις ΜΙΑ συνέντευξη εκ μέρους των πειρατών, καταλαβαίνεις ότι οι Πειρατές είναι περήφανοι αλλά όχι αλλαζόνες. Και να χάσουμε ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!
δ) Όταν ψηφίσεις Πειρατές, δεν θα έχεις εφιάλτες μια ζωή, δεν θα εύχεσαι να σου είχε κοπεί το χέρι και δεν θα κοιτάς το παιδί σου στα μάτια και θα κλαις για αυτά που έκανες για αυτό, χωρίς αυτό!
Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι να αναποδογυρίσουμε την κόλαση για να μας ακούσουν. Γιατί εμείς είμαστε Πειρατές. Δεν χρειάζεται να ανοίγουμε κεφάλια και να καίμε μαγαζιά. Ούτε να φιλάμε κατουρημένες ποδιές. Γιατί εμείς είμαστε Πειρατές.
α) Θες να μας στηρίξεις και να αλλάξεις κάτι. Καλός και Άγιος.
β) Δεν θες... νομίζεις ότι τα υπάρχοντα κόμματα σου δίνουν τη λύση; Τότε μπες στο forum τους ή πάρτους τηλέφωνο και πες τους να μην φηφίσουν το μνημόνιο. Πες τους ότι θες διαφάνεια και ΟΛΑ τα οικονομικά των κομμάτων στο Internet. Και μετά έλα να μου πεις ποιούς αξίζει να ψηφίσεις.
Λευτέρης
ΥΓ Αφιερωμένο σε κκ Λουκά, Γιωργάκη, Αντωνάκη, Καρατζαφύρερ κλπ http://youtu.be/AOm7bB9wRVg
"We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile."
Με σκοπο την διευρυνση και εμβαθυνση του γονιμου προβληματισμου που εχει ηδη αναπτυχθει , καταθετω τη δικη μου αποψη για τις κατευθυνσεις που πιστευω ότι πρεπει να ακολουθήσουμε μετά την ιδρυση του ΚτΠ (Κομματος των Πειρατων).
Α. ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ (όχι αναγκαστικα με αυτή τη σειρα…)
1. Εξειδικευση και Συστηματοποίηση των στόχων μας
2. Επιλογη της στρατηγικης μας αναφορικα με τις εκλογες
3. Λεπτομερης Αποτυπωση της φυσιογνωμιας του κομματος στα πλαισια της Ιδρυτικης Διακηρυξης Αρχων
4. Ξεκαθαρισμα των ιδεολογικων του αρχων
5. Ξεκαθαρισμα της οργανωτικης του δομης
6. Επιλυση των πρακτικων ζητηματων – εδρα, εκπροσωπηση, εξοπλισμος, οικονομικη βιωσιμοτητα κλπ
Β. ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ
7. Σε ποιους απευθυνομαστε
8. Παρουσιαση στο κοινο με συγκεκριμενη ιδεολογικοπολιτικη πλατφορμα / θεσεις
9. Προτασεις για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ στα πλαισια της προεκλογικης περιοδου
Στις προηγουμενες αναρτησεις διαβασα πολλες προτασεις που θιγουν με αποσπασματικο τροπο παρα πολλα από τα κακως κειμενα στη χωρα μας. Νομιζω ότι μπορουμε να τα συστηματοποιησουμε όλα αυτά σε μια συνεκτικη πολιτικη ΠΡΟΤΑΣΗ, ετσι ώστε ΚΑΙ να ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ να ακουγονται πειστικα.
Συμφωνω με τον GEORGE_EFREMIDIS ότι «…Η διείσδυση στην Ελληνική κοινωνία του νέου σχηματισμού μας θα εξαρτηθεί κυρίως από τη σαφήνεια και καθαρότητα των απόψεών (μας) και δευτερευόντως από την όποια τακτική προβολής (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή).
Μέχρι στιγμής είμαστε μία "ομάδα ατόμων" με ανησυχίες για το αύριο αυτού του τόπου. Απέχουμε αρκετά από τη διαμόρφωση ενός συμπαγούς κοινωνικού-πολιτικού λόγου. Η επιτυχία μας σε αυτόν τον τομέα θα καθορίσει την επιτυχία μας…»
Συμφωνω επισης ότι καποια happenings οργανωμενα με σοβαροτητα μπορουν να εχουν θετικο αντικτυπο, φτανει να μην καταφυγουμε σε ψευτοεπαναστατικες γραφικοτητες. Πανω απ’ όλα χρειαζεται χιουμορ και εξυπνος σαρκασμος !
Και το κυριωτερο για να μη μας συνεπαιρνει ο κουφιος ενθουσιασμος : ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κυβερνησουμε αυριο το πρωι !!! Συμφωνω απολυτα με τον mike1966 «…ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ;…Αυτό είναι το δυνατό μας σημείο: δεν είμαστε ξερόλες, δεν έχουμε μαγικές συνταγές, είμαστε απλώς πολεμιστές της καθημερινότητας…»
Συμφωνω σχεδον στο συνολο της τοποθετησης των Μιχαλη / mike1966 / Ανεστη / anestis / Γιωργου Σαββιδη / savvidis … και αλλων…
Ας ξεκινησουμε λοιπον την κουβεντα πρωτα από το ΠΟΙΟΙ ειμαστε , ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ θελουμε, ΠΩΣ φανταζομαστε ότι μπορουμε να πετυχουμε καποιους συγκεκριμενους στοχους … και τα υπολοιπα θα τα βρουμε, οσοι συμφωνησουμε στα βασικα, στην πορεια …
Με εκτιμηση σε ολους τους συμμετεχοντες συζητητες
Γιωργος Μισουλης
Α. ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ (όχι αναγκαστικα με αυτή τη σειρα…)
1. Εξειδικευση και Συστηματοποίηση των στόχων μας
2. Επιλογη της στρατηγικης μας αναφορικα με τις εκλογες
3. Λεπτομερης Αποτυπωση της φυσιογνωμιας του κομματος στα πλαισια της Ιδρυτικης Διακηρυξης Αρχων
4. Ξεκαθαρισμα των ιδεολογικων του αρχων
5. Ξεκαθαρισμα της οργανωτικης του δομης
6. Επιλυση των πρακτικων ζητηματων – εδρα, εκπροσωπηση, εξοπλισμος, οικονομικη βιωσιμοτητα κλπ
Β. ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ
7. Σε ποιους απευθυνομαστε
8. Παρουσιαση στο κοινο με συγκεκριμενη ιδεολογικοπολιτικη πλατφορμα / θεσεις
9. Προτασεις για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ στα πλαισια της προεκλογικης περιοδου
Στις προηγουμενες αναρτησεις διαβασα πολλες προτασεις που θιγουν με αποσπασματικο τροπο παρα πολλα από τα κακως κειμενα στη χωρα μας. Νομιζω ότι μπορουμε να τα συστηματοποιησουμε όλα αυτά σε μια συνεκτικη πολιτικη ΠΡΟΤΑΣΗ, ετσι ώστε ΚΑΙ να ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ να ακουγονται πειστικα.
Συμφωνω με τον GEORGE_EFREMIDIS ότι «…Η διείσδυση στην Ελληνική κοινωνία του νέου σχηματισμού μας θα εξαρτηθεί κυρίως από τη σαφήνεια και καθαρότητα των απόψεών (μας) και δευτερευόντως από την όποια τακτική προβολής (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή).
Μέχρι στιγμής είμαστε μία "ομάδα ατόμων" με ανησυχίες για το αύριο αυτού του τόπου. Απέχουμε αρκετά από τη διαμόρφωση ενός συμπαγούς κοινωνικού-πολιτικού λόγου. Η επιτυχία μας σε αυτόν τον τομέα θα καθορίσει την επιτυχία μας…»
Συμφωνω επισης ότι καποια happenings οργανωμενα με σοβαροτητα μπορουν να εχουν θετικο αντικτυπο, φτανει να μην καταφυγουμε σε ψευτοεπαναστατικες γραφικοτητες. Πανω απ’ όλα χρειαζεται χιουμορ και εξυπνος σαρκασμος !
Και το κυριωτερο για να μη μας συνεπαιρνει ο κουφιος ενθουσιασμος : ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κυβερνησουμε αυριο το πρωι !!! Συμφωνω απολυτα με τον mike1966 «…ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ;…Αυτό είναι το δυνατό μας σημείο: δεν είμαστε ξερόλες, δεν έχουμε μαγικές συνταγές, είμαστε απλώς πολεμιστές της καθημερινότητας…»
Συμφωνω σχεδον στο συνολο της τοποθετησης των Μιχαλη / mike1966 / Ανεστη / anestis / Γιωργου Σαββιδη / savvidis … και αλλων…
Ας ξεκινησουμε λοιπον την κουβεντα πρωτα από το ΠΟΙΟΙ ειμαστε , ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ θελουμε, ΠΩΣ φανταζομαστε ότι μπορουμε να πετυχουμε καποιους συγκεκριμενους στοχους … και τα υπολοιπα θα τα βρουμε, οσοι συμφωνησουμε στα βασικα, στην πορεια …
Με εκτιμηση σε ολους τους συμμετεχοντες συζητητες
Γιωργος Μισουλης
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
+8 Γιωργος Μισουλης. Συμφωνώ, ξεκινάμε με μικρό καλάθι και βάζουμε τα θεμέλια μας.
"We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile."
-
To quote αποκλείεται, και μ' όλα τα άλλα συμφωνώ!

zio_donnie έγραψε:και εν τέλει μπορεί να αποτύχω πανηγυρικά.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
ΦΙΛΟΙ,
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ...
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...
Καλή συνέχεια
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ...
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...
Καλή συνέχεια
Για να συμπληρωθούν οι περιφέρειες αλλά και για να γνωριστούν κάπως μεταξύ τους οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται από περιοχές εκτός Αθηνών, θα πρότεινα τα παιδιά που διαχειρίζονται τη βάση δεδομένων με τους συμμετέχοντες, να ομαδοποιήσουν ανά περιοχές τον κόσμο, να αποστείλλουν ένα email στα άτομα κάθε περιοχής, το οποίο email θα περιέχει τα emails όλων όσων βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, και αυτοί μετά να οργανωθούν τοπικά με συναντήσεις ή άλλες ενέργειες, σε συντονισμό πάντα με την "κεντρική" ομάδα της Αθήνας...
Έτσι ο κόσμος θα αρχίσει να μαζεύεται και να οργανώνεται και τοπικά!
Καλό θα είναι, εφόσον θα γίνει η αρχή και θα έχουν κάπως οργανωθεί οι περιφέρειες, σε κάθε σοβαρή συνάντηση στην Αθήνα, να είναι παρών τουλάχιστον ένας αντιπρόσωπος από τις οργανωμένες περιφέρειες για να ενημερώνει με τα καθέκαστα τους γύρω του...
Καλό θα είναι, εφόσον θα γίνει η αρχή και θα έχουν κάπως οργανωθεί οι περιφέρειες, σε κάθε σοβαρή συνάντηση στην Αθήνα, να είναι παρών τουλάχιστον ένας αντιπρόσωπος από τις οργανωμένες περιφέρειες για να ενημερώνει με τα καθέκαστα τους γύρω του...
-
Σωστό και είναι προγραμματισμένο να γίνει!
Αν δεις τη σύνθεση της Δ.Ε. http://www.pirateparty.gr/about/
θα δείς ότι δεν είμαστε Αθηνοκεντρικοί, αν και πάνω από το 1/3 των Μελών μέχρι τώρα είναι από την Αττική.
Αν δεις τη σύνθεση της Δ.Ε. http://www.pirateparty.gr/about/
θα δείς ότι δεν είμαστε Αθηνοκεντρικοί, αν και πάνω από το 1/3 των Μελών μέχρι τώρα είναι από την Αττική.
Perseas έγραψε:Για να συμπληρωθούν οι περιφέρειες αλλά και για να γνωριστούν κάπως μεταξύ τους οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται από περιοχές εκτός Αθηνών, θα πρότεινα τα παιδιά που διαχειρίζονται τη βάση δεδομένων με τους συμμετέχοντες, να ομαδοποιήσουν ανά περιοχές τον κόσμο, να αποστείλλουν ένα email στα άτομα κάθε περιοχής, το οποίο email θα περιέχει τα emails όλων όσων βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, και αυτοί μετά να οργανωθούν τοπικά με συναντήσεις ή άλλες ενέργειες, σε συντονισμό πάντα με την "κεντρική" ομάδα της Αθήνας...
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Καλησπέρα,
συμφωνώ με τα παραπάνω και επαυξάνω.
Μετά από ένα όλως τυχαίο γεγονός,κατά τη διάρκεια της συνάντησης μελών και φίλων σε καλόγουστη καφετέρια της Πάτρας, προέκυψε μία προβολή σε τοπικό κανάλι. Η τηλεθέασή του μού προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.
Το διαπίστωσα από τηλεφωνήματα που πήρα ακόμα και από γονείς παλαιότερων μαθητών μου(!!!) και από γνωστούς και συναδέλφους,που δεν ειχαν ενημερωθεί από κανέναν μας.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι ένας καλός, ασφαλής και οικονομικότατος (=δωρεάν) τρόπος προβολής μας.
Από τους μεγάλους ας μην ελπίζουμε...
Ας αξιοποιήσουμε τους τοπικούς διαύλους επικοινωνίας.
Θα μας ανοίξουν δρόμους. Σιγά σιγά θα πολλαπλασιαστούμε.
Καλή συνέχεια.
συμφωνώ με τα παραπάνω και επαυξάνω.
Μετά από ένα όλως τυχαίο γεγονός,κατά τη διάρκεια της συνάντησης μελών και φίλων σε καλόγουστη καφετέρια της Πάτρας, προέκυψε μία προβολή σε τοπικό κανάλι. Η τηλεθέασή του μού προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.
Το διαπίστωσα από τηλεφωνήματα που πήρα ακόμα και από γονείς παλαιότερων μαθητών μου(!!!) και από γνωστούς και συναδέλφους,που δεν ειχαν ενημερωθεί από κανέναν μας.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι ένας καλός, ασφαλής και οικονομικότατος (=δωρεάν) τρόπος προβολής μας.
Από τους μεγάλους ας μην ελπίζουμε...
Ας αξιοποιήσουμε τους τοπικούς διαύλους επικοινωνίας.
Θα μας ανοίξουν δρόμους. Σιγά σιγά θα πολλαπλασιαστούμε.
Καλή συνέχεια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 16 και 0 επισκέπτες