Μήπως είναι πειρατής και δεν το ξέρει ?

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
Rainmaker

Re: Μήπως είναι πειρατής και δεν το ξέρει ?

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 24 Οκτ 2012, 15:39

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:
Rainmaker έγραψε:
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Όσο για το "ενεργός" είμαι πανάθεμά με και δεν ξέρω καθόλου αν θα μου βγει σε καλό! :roll:

το ΄΄ενεργός΄΄ φαντάζομαι οτι το χρησιμοποιείς ΄΄πονηρά΄΄ ? :lol: :lol:

Στα 64 Θανάση μόνο πονηρά μπορείς να το χρησιμοποιείς! Κι αυτό με δυσκολία! :lol:
Αλλά εκεί που είσαι είμουνα και εδώ που είμαι θάρθεις. Το κακό είναι που όταν θάρθεις αμφιβάλλω αν θα με βρεις εδώ! :cry:

οτι θα ρθω θαρθω ΄΄ενεργός΄΄ δεν ξέρω αν θα είμαι :lol: :lol:

Μιχάλης Μαντάς
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 24 Οκτ 2012, 15:49

Rainmaker έγραψε:οτι θα ρθω θαρθω ΄΄ενεργός΄΄ δεν ξέρω αν θα είμαι :lol: :lol:

Μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας!
Δε σου φτάνει που "θάρθεις" και μάλιστα μετά από μια ολόκληρη πειρατική θητεία, θέλεις να είσαι και "ενεργός"! "Αιδώς Αργείοι"!
Το απογοητευτικό είναι ότι ούτε ... ο Baskin δε μπορεί να μας βρει λύση σ' αυτό το ... φλέγον ζήτημα.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 24 Οκτ 2012, 20:32

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Τώρα ρε Στράτο με συγχωρείς αλλά πας γυρεύοντας. Από τη μια παραπονιέσαι ότι έχεις φορτωθεί ένα σωρό κι από την άλλη ψάχνεσαι με πρώτη ευκαιρία να φορτωθείς ακόμη περισσότερα. Άσε που μου τα λες όπως ο γαμπρός στην πεθερά για να τ' ακούσει η νύφη, (ή οι νύφες αν προτιμάς).
Για ηρέμησε σε παρακαλώ ...

1. Δεν παραπονιέμαι. Τονίζω την πραγματικότητα. Αν με απαγάγουν εξωγήινοι, θα πακετοθούν μερικοί άλλοι κακόμοιροι (το ίδιο θα συμβεί αν απαχθεί ο Ανδριανός π.χ.)
2. Γι' αυτό λέω ότι χρειάζονται χέρια και για ποιο "χαλαρές δουλείες" που δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε οι "τεχνικοί"

Τέλος η μόνη μου ένσταση Μιχάλη είναι ότι κάποιοι υποτιμούν την αξία (και κατ' επέκταση τον χρόνο) που πρέπει να δαπανήσουν στις ψηφιακές πλατφόρμες, ασχέτως με το πόσο ενεργοί μπορεί να είναι αλλού (πράγμα που δεν είναι καθόλου αμελητέο, αλλά πρέπει να συνδυάζεται και να μην είναι μόνο του).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 24 Οκτ 2012, 20:37

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:β) Το "ΧΡΗΣΤΕΣ": γιατί αν πρόσεξες την ομιλία είπε ένα νόστιμο ο τύπος: Η λέξη "χρήστες" σε δύο περιπτώσεις χρησιμοποιείται: στην πληροφορική και τα ναρκωτικά. :lol:

Δεν είναι τυχαίο...

Εικόνα
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 24 Οκτ 2012, 21:04

baskin έγραψε: 2. Γι' αυτό λέω ότι χρειάζονται χέρια και για ποιο "χαλαρές δουλείες" που δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε οι "τεχνικοί".

Είπαμε, εγώ θα κουβαλάω τους καφέδες, άντε και καμιά μπύρα. Μη λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια! :lol:

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες