Αποχή υποψηφίων από το forum

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Αποχή υποψηφίων από το forum

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Οκτ 2012, 20:41

Κάνοντας μία μικρή έρευνα, βγαίνει το συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία των υποψηφίων για την Δ.Ε. (ας πούμε ότι η Ε.Δ. είναι κάτι διαφορετικό) οι οποίοι ζητούν την ψήφο των μελών, ΑΠΕΧΟΥΝ μεγαλειωδώς από το forum (και από τις άλλες πλατφόρμες), με αποτέλεσμα να μην παίρνουν θέση για το οτιδήποτε αφορά τα μέλη (αν την παίρνουν αλλού, δυστυχώς δεν την βλέπουμε).

Απευθύνω λοιπόν τα ερωτήματα. Με πιο σκεπτικό κύριοι (και κυρίες) ζητάτε την ψήφο των μελών; Με το σκεπτικό του ότι έχετε κάνει κύκλο που σας στηρίζει; Πως περιμένετε τα μέλη να σας εμπιστευθούν όταν η παρουσία σας είναι ανύπαρκτη στα διαδικτυακώς τεκταινόμενα στο κόμμα; Πιστεύετε ότι οι αναρτήσεις σας στο Facebook αρκούν; (και πολλά άλλα, αλλά το πιάσατε το νόημα, φαντάζομαι).

Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεως (πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα), δεν απευθύνω τα ερωτήματα σε όλους, υπάρχουν κάποιοι με τους οποίους διαφωνώ αλλά είναι εδώ για να υποστηρίξουν την άποψη τους. Οι περισσότεροι όμως ΑΠΕΧΟΥΝ, δεν εκφράσουν θέσεις και άποψη, δεν συμμετέχουν, δεν βοηθούν, δεν δοκιμάζουν. Μπορεί βέβαια εγώ να είμαι ο περίεργος... αλλά προσωπικά το θεωρώ παθογένεια, ενδεικτική της προσέγγισης στα πολιτικά πράγματα σε αυτή τη χώρα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

adrian

Re: Αποχή υποψηφίων από το forum

Δημοσίευσηαπό adrian » 21 Οκτ 2012, 20:45

να ενα κριτηριο λοιπον με το οποιο μπορει να ψηφισει καποιος για ΔΕ στο συνεδριο

(τρολλοπροεκλογικη περιοδος)
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Οκτ 2012, 20:52

pappasadrian έγραψε:να ενα κριτηριο λοιπον με το οποιο μπορει να ψηφισει καποιος για ΔΕ στο συνεδριο

(τρολλοπροεκλογικη περιοδος)

Σωστά, τα ερωτήματα περιλαμβάνουν όμως και το με ποιο κριτήριο περιμένουν εκείνοι να ψηφιστούν (και εδώ αρχίζει το ματς...).

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Οκτ 2012, 21:06

έχει πλάκα. Το έβαλα στο Facebook, μπήκαν όλοι είδαν και βγήκαν. Ποιος παίζει για μια κοινωνιολογική μελέτη;

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 21 Οκτ 2012, 21:45

Θα απαντήσω μόνο για μένα
Όσες φορές έγραψα στο forum ακολούθησαν χαρακτηρισμοί του τύπου:είσαι off topik,πήγαινέ το στο κουμπάσο,δεν είναι καιρός για αυτό τώρα,δεν τα σηκώνει ο σέρβερ μας,δεν είμαστε σαν τους "άλλους".........κλπ
Και αυτό λίγο με ενοχλεί...περισσότερο με ενοχλεί ότι τοποθετούνται μερικοί επί όλων των θεμάτων,ως έχοντες την μόνη γνώση.
Εγώ τοποθετούμε μόνο σε αυτά που γνωρίζω και σε αυτά που με απασχολούν.
Αφήνω τα υπόλοιπα σε αυτούς που γνωρίζουν τα πάντα.

Σε μια παραλλαγή του μηδενισμού:εξειδικευόμαστε σε όλο και πιο μικρά αντικείμενα γνώσης,ώσπου στο τέλος θα μάθουμε τα πάντα γύρω από το τίποτα (Βασ. Φίλιας,καθηγ.Παντείου,πρώην πρύτανης Παντείου)(ο οποίος είπε την φράση αυτή για να δείξει την αντίθεσή του στην φράση.Και το παραδειγμά του η ιατρική στην εξελιξή της,όπου έχει οδηγήσει ανά όργανο και διαφορετική ειδικότητα με μεγαλειώδη αποτελέσματα π.χ."επεμβατική χειρουργική καρδιολογία" αντί του γενικότερου "καρδιολογία")

Εγώ ειδικεύομαι σε ελάχιστα,αφήνω τα υπόλοιπα στους "παντογνώστες"
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Οκτ 2012, 21:54

Κάνεις το λάθος και το εκλαμβάνεις προσωπικά.

Ο server δεν σηκώνει την πρόταση σου για ιστοσελίδα, αλλά αυτό είναι άσχετο με την συμμετοχή σου ή την προσπάθεια σου να συμμετέχεις.

Φέρνοντας το σαν παράδειγμα "κακής" αντιμετώπισης σου προσβάλλεις αυτούς που τρώνε 5-6 ώρες την ημέρα για να δουλεύει. Πετάς και την σπόντα στο τέλος.

Ατυχής απάντηση.

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 21 Οκτ 2012, 22:02

Δηλαδη οταν σε μια οικογενεια υπαρχουν 2 εγγεγραμμενα μελη , 2 nicks , 2 εγγραφες αλλα μπαινει ο ενας και διαβαζουν και οι 2 ο αλλοσ δεν υπαρχει

( συνδρομες , υποψηφιοτητες και στις 2 εκλογεσ πανε περιπατο ?????
0 :shock: :shock: :shock:
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 21 Οκτ 2012, 22:05

Κατι δεν παει καλα baskin αν δε σε ηξερα απο πριν θα ελεγα οτι εισαι βαλτος .
Να προσφερεις βοηθεια
Με το μελι πιανεις πιο πολλες μυγες απο το ξυδι ;)
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 21 Οκτ 2012, 22:19

Υπάρχει η αποχή του να γράφουν στο φόρουμ
Και η αποχή στο να παρακολουθούν το τι γίνεται στο φόρουμ
Και τα δυο είναι άσχετα με το δημοκρατικό τους δικαίωμα να ζητάνε την ψήφο των μελών, αν δεν έχουν εκφράσει πουθενά για τις απόψεις τους λογικό είναι και να μην τους ψηφίσουν αλλα αν έχουν βρει τροπο να επικοινωνούν με κάποια μέλη και τελικά να τους στηρίζουν είναι και αυτο μέσα στους ´´κανονες´´.
Μπορει κάποιος να πει δεν ψηφίζω κανέναν γιατι δεν τους ξέρω και ψηφίζω μόνο τον εαυτό μου το οποίο είναι και αυτο δημοκρατικο και σεβαστό.
Το ν ανοίγεται θεμα που να συνδέει την αποχή με τους υποψήφιους το θεωρω παραπλανητικό και δεν βρισκω το λογο.
και στο κάτω κάτω της γραφής αντί να κάθεσαι (baskin) και να κυνηγας αυτούς που απέχουν (πόσοι είναι 5, 10, 20) δεν ασχολείσαι να φέρεις μερικούς απο τους 10.000.000 που ζουν στη χώρα ( το λέω για το χρόνο που σπαταλας γι αυτούς) και μάλλον είναι και ποιο εύκολο. :roll:

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 21 Οκτ 2012, 22:21

Το αναφέρω στην αρχή ......μιλάω μόνο για μένα, αλλά ας το επαναλάβω.

Και φυσικά το εκλαμβάνω ΚΑΙ προσωπικά,αφού είμαι και εγώ ένας από τους υποψήφιους για την Δ.Ε.

Πες μου -και προσωπικά πάλι- σε ποιό "εργαλείο" δεν συμμετέχω,δεν έχω φυσικά το πλήθος των αναρτήσεων ή ερωτήσεων ή ιδεών,αλλά συμμετέχω σε ΟΛΑ που είναι το ζητούμενο:συμμετοχή
Και παρ'όλο που ψηφιακά είμαι στα πρώτα γράμματα του αλφάβητου,άκουσα την από διμήνου προτροπή σου και κάθισα,τα δούλεψα,τα έμαθα όσο μου επιτρέπει ο μικρός μου εγκέφαλος.
Ότι αφορά τις ώρες που δουλεύεις σου απονέμω τα εύσημα,τίποτα άλλο δεν μπορώ να κάνω,αν έχεις (δεν το ξέρω αυτό) τεχνικά την δυνατότητα να δεις,εγώ είμαι μπροστά την οθόνη 18-20 ώρες καθημερινά και "περιπολώ" σε όλα τα εργαλεία του κόμματος,επίσημα και ανεπίσημα,δοκιμαστικά ή εν ενεργεία.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες