baskin έγραψε:kailor έγραψε:Ωστόσο για το mumble ναι αρκετές φορές έχει ψιλό κουβέντα ή ενημέρωση του τι συμβαίνει αλλα έχουν υπάρξει παρά πολλά πράγματα που γίνανε μέσω mumble. Το σημαντικότερο είναι ότι όταν κάποιος μέσα στο mumble πει ότι θέλει βοήθεια για ένα κείμενο να γραφτεί ή να του προτείνουν κάτι τα αλλα μέλη γίνεται άμεσα, ενώ στο φόρουμ έχουν υπάρξει τοπικς που είναι άδεια, κανένας δεν απάντησε τίποτα.
Άντε πάλι τα ίδια...
Χρήστο έβαλες δυο-τρεις πρωτοβουλίες στο liquid (με παράλληλη συζήτηση στο forum). Θέλεις να σου πω πόσοι από τους "ενεργούς" του mumble σου έδωσαν σημασία;
Στην αρχή ήταν το "δυσκολεύομαι", μετά "το διαφωνώ με το σύστημα" (κάτι σαν ΚΚΕ), τώρα είναι κάτι από σνομπισμός μέχρι εσκεμμένη απουσία. Καμία διάθεση για πειραματισμό και εξέλιξη (κόμμα μόνο με το mumble δεν γίνεται Χρήστο). Καμία διάθεση για ουσιαστική αξιολόγηση, παρά μόνο αφορισμοί και "πολεμικές" ιαχές. Μόνο μια συνεχή γκρίνια για το ότι "δεν υπάρχουμε".
Sorry παιδιά, εμένα μου έχει βγει ο κώλος και κάθε μέρα σκέφτομαι πόσα λεφτά θα μου περισσέψουν αυτό το μήνα για να τα βάλω στο κόμμα...
Στρατό κανείς δεν είπε μόνο mumble. Και συνδυασμό 2 πλατφορμων δεν πιστεύω ότι κάποιος θα πει όχι. Υπάρχουν αντιρρήσεις για κάποια θέματα, θα απαντήσω ότι είναι απολύτως φυσικό μιας και είμαστε όλοι διαφορετικά άτομα οπότε δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τροπο σκέψης.
Ωστόσο για τις πλατφόρμες που ακόμη υπάρχουν πολλά μέλη που δεν τις καταλαβαίνουν στο έχω ξαναπεί ότι οι άνθρωποι θέλουν ότι πιο απλο υπάρχει (τις άλλες φορές μου είχες πει ότι θα κάτσουν να τις μάθουν που απ'οτι βλέπεις δεν γίνεται). Και απλές πλατφόρμες ναι εννοώ όμορφα γραφικά, πλατφόρμες που δεν χρειάζονται να κάθονται να παίρναμε κώδικα έστω και για ένα απλό κείμενο (wiki), και ψηφοφορίες απλές έστω και με ένα ναι, όχι, λευκό, δεν γνωρίζω/δεν ξέρω. Και γενικά πλατφόρμες εύκολες που να είναι κατανοητές απο τον περισσότερο κόσμο και όχι να προσπαθούν να μάθουν νέα πράγματα γιατι πιθανών θα τους αποτρέψουμε.
Keep it simple!
Φιλικά.