ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΕΟΥΣ,ΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ EURO
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΕΟΥΣ,ΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ EURO
Θα κάνω μια ερώτηση σε όλους.Ο λαός τις Ισλανδίας της αργεντινής και του Εκουαδόρ γιατί αντιστάθηκε και κέρδισε ? Εβαλε μια τελεία και είπε ως εδώ τέλος παίρνω τη χώρα μου στα χέρια μου δε τη παραδίδω πουθενά!Και κέρδισαν τη παρτίδα
-
odyssey έγραψε:Την "παγκόσμια ολοκλήρωση", την "κατάργηση των εθνών" και την "ισότητα των λαών", οραματίζεται και ο Παπαδήμος, ο Βενιζέλος , και όλα τα κόμματα εντός και εκτός του ελλην. κοινοβουλίου (ακόμα κι εκείνα που παριστάνουν τον "αντιστασιακό").
Επέτρεψε μου να κυριολεκτικό με τις λέξεις που βάζεις μέσα σε εισαγωγικά και όχι να ανακαλύπτω νοήματα προς το συμφέρον μου (ή αυτών που αναφέρεις ότι τις οραματίζονται.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
nellos siakavaras έγραψε:Θα κάνω μια ερώτηση σε όλους.Ο λαός τις Ισλανδίας της αργεντινής και του Εκουαδόρ γιατί αντιστάθηκε και κέρδισε ? Εβαλε μια τελεία και είπε ως εδώ τέλος παίρνω τη χώρα μου στα χέρια μου δε τη παραδίδω πουθενά!Και κέρδισαν τη παρτίδα
Επέτρεψε μου να πιστεύω ότι τα ξεχωριστά χέρια (κάθε λαός μόνος του) δεν έχουν ελπίδα. Συνολικός και παγκόσμιος πρέπει να είναι ο αγώνας και όχι ο καθένας στην αυλή του. Μας διδάσκει το διαδίκτυο και καλό είναι να το ακούσουμε. Όσο θα στήνουμε κλειστές αυλές τόσο πιο εύκολα θα μας κάνουν ότι θέλουν.
Και αν θεωρείς το 50% κάτω από το όριο της φτώχιας, επιτυχία του λαού της Αργεντινής, σε παρακαλώ να το ξανακοιτάξεις.
-
Γιατί αναφέρεις μόνο την αργεντινή τα άλλα δυο κράτη? Όσο για το ο καθένας μόνος του τώρα είμαστε όλοι μαζί? Συγνώμη άλλα αυτο το μοντελάκι της ΕΕ δε μου αρέσει.Οσο για την αργεντινή ανακαμπτη αργά αλλα σταθερά εδω γίνεται το αντίθετο η μήπως κανω λάθος? Δεν ειμαι υπέρμαχος του να φύγουμε αλα πέστε μου μια λύση. Οχι του στυλ ποίος φταιη και γιατί τι κάνουμε ως κράτος και ως κοινωνία και αν θέλετε ως κόμμα.
-
Για τον Ισημερινό δεν θέλεις να ακούσεις. Οι ισλανδοί είναι καλύτερα όντως, αλλά δεν είναι εκεί το νόημα.
Μαζί σου για το μοντελάκι, ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά με "εθνικά" πισωγυρίσματα προκοπή δεν θα δούμε. Οργάνωση πανευρωπαϊκή χρειαζόμαστε για να ράψουμε το μοντελάκι στα μέτρα μας.
Μαζί σου για το μοντελάκι, ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά με "εθνικά" πισωγυρίσματα προκοπή δεν θα δούμε. Οργάνωση πανευρωπαϊκή χρειαζόμαστε για να ράψουμε το μοντελάκι στα μέτρα μας.
-
Για να ράψεις ενα μοντελάκι πρώτα το βγάζεις το διορθώνεις και μετα το ξαναφοράς. Απάνω σου δε ράβεται τίποτα γιατι ματώνεις πολύ άσχημα. Ο Ελληνας θέλει λύση εδω και τώρα. αν του πεις την αλήθεια θα σε ακολουθήσει ακόμη και στο θάνατο.
-
nellos siakavaras έγραψε:Για να ράψεις ενα μοντελάκι πρώτα το βγάζεις το διορθώνεις και μετα το ξαναφοράς. Απάνω σου δε ράβεται τίποτα γιατι ματώνεις πολύ άσχημα. Ο Ελληνας θέλει λύση εδω και τώρα. αν του πεις την αλήθεια θα σε ακολουθήσει ακόμη και στο θάνατο.
Απ' οτι διάβασα και ο ισημερινός προχωράει αργά άλλα σταθερά
-
Ναι όταν η παιδική θνησιμότητα έπεσε από το 30% στο 18%, μπορείς να πεις ότι υπάρχει πρόοδος.
-
Γιατί λίγο είναι τουλάχιστον εκεί έχουν μια πρόοδο. Εδω όλοι οι δικτες έχουν το μαύρο τους το χαλί πείνα φτώχεια εγκληματικότητα. Δε θέλω να έρθω σε ανιπαραθεση με κανένα αλλα δε διαβάζω κάποια λύση άμεση. Αυτό που εγραψες είναι πολύ μελοντικο και η ελλάδα θέλει λύση τώρα χθες αν είναι δηνατον.
-
Φαντάσου ότι έχεις ένα πρωτόκολλο (π.χ. σαν το TCP/IP του internet). Αναγνωρίζεις ότι χρειάζεται βελτίωση, μπορεί και ουσιαστική αλλαγή για να φτάσει να υπηρετεί τους σκοπούς του και όχι τους σκοπούς κάποιων συμφερόντων. Επειδή όμως έχει δει τα σκούρα, αντί να δουλέψεις προς αυτήν την κατεύθυνση, πας και φτιάχνεις ένα δικό σου πρωτόκολλο, κοτσάρεις και έναν firewall και γίνεσαι Βόρεια Κορέα.
Αντί για πρωτόκολλο, βάλε ευρώ.
Αντί για πρωτόκολλο, βάλε ευρώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες