Μέσα στην λίστα που νομίζω έχει ο καθένας μας, από τα πράγματα που θα πρέπει να κάνει πριν αφήσει αυτόν τον μάταιο κόσμο,
είναι ΦΥΣΙΚΑ και να πάρει το NOBEL ΕΙΡΗΝΗΣ!
Μετά ωμος από την ανακοίνωση της Επιτροπής Nobel σήμερα, έσβησα ένα ακόμα "TO DO" από την λίστα μου.
Είμαι από εδώ και στο εξής ένας περήφανος Νομπελίστας!
Οι λόγοι είναι απλοί και κατανοητοί για όλους μας, πως έφτασα εγώ αλλα και 500 εκατομμύρια άλλοι γείτονες μου, στην μεγάλη αυτή Ευρωπαϊκή οικογένεια που ζούμε, να έχουμε το βραβείο αυτό στην Βιτρίνα του σαλονιού μας, ανάμεσα από τα σχολικά μετάλλια δρόμου και Tae Kwo Do, πάνω στο πλεχτό σεμεδάκι της γιαγιάς κάπου ανάμεσα στον λογαριασμό του Τηλεφώνου και της ΔΕΗ.
Είμαι o ευρωπαίος που τα τελευταία εξήντα χρονια δεν έκανε πολέμους! Ευτυχώς και δεν θυμούνται άλλο την Βοσνία/κροατία και Σερβία! Αλλα τους διέφυγε και το Kosovo! Αν δεν κάνω λάθος δεν ήταν πολλές χιλιάδες στρατιώτες στο Desert storm; Αλλα είναι πόλεμοι Ειρήνης αυτοί!...Ιράκ, Λιβύη, Κύπρος;
Είμαι και ο Ευρωπαίος της Ενότητας και της Ασφαλειας!
Οι γείτονες μου δεν έχουν λόγο να φοβούνται από εμενα αλλα και εγώ από αυτούς! Έχουμε μια ιδέα και αδελφότητα που την κρατάμε ως μπλε λάβαρο με εικοσιτέσσερα αστεράκια. Το ότι είμαστε η δεύτερη χωρα στο ΝΑΤΟ με μεγαλύτερες αγορές οπλων δεν λέει τίποτα αυτό! Λόγο του μεσογειακού μας κλίματος και του θαλασσιου αλατιού, απλά σκουριάζουν γρήγορα!
Η ασφάλεια που νιώθω για τον μέλλον μου και τον παιδιών μου στην Ευρωπαϊκή μου οικογένεια, με κάνει να κοιμάμαι ποιο ήσυχο από ότι να μην ξέρω τι θα μου φέρει η επομενη μέρα!
Είμαι και ο Ευρωπαίος της Ανάπτυξης.
Ζω σε μια κοινότητα που η τεχνολογία είναι προσβάσιμη σε όλους, η Γνώση και Παιδεία, η τέχνη και πολιτισμός, η Δικαιοσύνη και η Κοινωνία, βαδίζουν όλα μαζί στην ευρώπη που είναι πολίτης!
Η Ανεργία είναι σε πτώση και ο πολιτισμός σε άνοδο, αυτοί που έχουν να πληρώσουν την τεχνολογία και την Γνώση είναι τα παιδιά του μέλλοντος και αυτοί που θα φτάσουν την Ευρώπη σε καταπληκτικά μεγαλεία!
Δεν πειράζει! Έχω ένα Nobel να το δείχνω στον γείτονα μου τον Τούρκο που δεν έχει, Ζήλια ψώρα!
Είμαι Ευρωπαίος;...Είμαι Νομπελίστας!
-
Είμαι Ευρωπαίος;...Είμαι Νομπελίστας!
Master Logistic/Ψυχολογία πώλησης & Marketing
Sic semper tyrannis
Facebook--->Yiannis Motsakos
Skype------->yiannis_motsakos
Sic semper tyrannis
Facebook--->Yiannis Motsakos
Skype------->yiannis_motsakos
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Είμαι Ευρωπαίος;...Είμαι Νομπελίστας!
Επειδή πέρα από ευρωπαίος είμαι πρώτιστα "Πειρατής", ελπίζω πως θα υπάρξει αντίδραση!!!!
Εκτός και αν ο "καναπές", που προβάλλουμε διαμαρτυρόμενοι, έχει "κουρσέψει" και
την ψυχή μας!!!!
Εκτός και αν ο "καναπές", που προβάλλουμε διαμαρτυρόμενοι, έχει "κουρσέψει" και
την ψυχή μας!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Re: Είμαι Ευρωπαίος;...Είμαι Νομπελίστας!
laskaris_vasilis έγραψε:Επειδή πέρα από ευρωπαίος είμαι πρώτιστα "Πειρατής", ελπίζω πως θα υπάρξει αντίδραση!!!!
Δεν θεωρούμε όλοι την απόφαση για το νόμπελ αυτό κακό πράγμα... Αλλά anyway... αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχουμε να ασχοληθούμε;
Verba volant, scripta manent
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 10 και 0 επισκέπτες