7.629,84 / 120 = 63,52
Re: 7.629,84 / 120 = 63,52
αντί να λες μπούρδες, έχεις κάτι να απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις μου;
random έγραψε:αντί να λες μπούρδες, έχεις κάτι να απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις μου;
βάλε τα 7,500 € και τα υπόλοιπα θα τα βάλουμε οι υπόλοιποι.... τι λές???
kailor έγραψε:random έγραψε:αντί να λες μπούρδες, έχεις κάτι να απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις μου;
Να το ψηφίσουμε;

random έγραψε:kailor έγραψε:random έγραψε:αντί να λες μπούρδες, έχεις κάτι να απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις μου;
Να το ψηφίσουμε;
αυτός είναι πολύ ωραίος τρόπος ψηφοφορίας στο wiki...
μήπως μπορώ τα 7500 να τα ξοφλήσω με εργασία-καταναγκαστικά έργα;
Η αφιέρωση αφορά κάποιους από τους 120 του πειρατικού χρέους, αλλά επίσης και τους εκάστοτε διάτοντες αστέρες των τριακοσίων της βουλής, των οποίων εικόνα και ομοίωση αποτελούν οι 120.
Η αφιέρωση αφορά γενικά όσους (και όσες
) έρχονται, βλέπουν, ψηφίζουν άπαξ ότι ναναι, και μετά εξαφανίζονται για πάντα!
Αφιερωμένο!
Η αφιέρωση αφορά γενικά όσους (και όσες

Αφιερωμένο!
Να πούμε πάντως για μια ακόμα φορά, ότι το λάθος του χρέους δεν ήταν ούτε οι άπιστοι, ούτε η ψηφοφορία, αλλά η (με ευθύνη της ΔΕ) κουτσουρεμένη ψηφοφορία.
Δεν αρκεί μια ξερή ψηφοφορία τύπου ΝΑΙ-ΟΧΙ για να λύθει ένα πρόβλημα.
Στην ψηφοφορία "πάμε;", κολάει μετά η ψηφοφορία "που πάμε;", η ψηφοφορία "πως πάμε;" και "γιατί πάμε;", και αφού εξαντληθούν τα ερωτήματα και το δέντρο των αποφάσεων, τότε μόνο είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της απόφασης. Αυτή η απαραίτητη διαδικασία, αυτό το δέντρο απόφασεων, εμποδίστηκε από την ΔΕ να αναπτυχθεί φυσιολογικά, γιαυτό και το αποτέλεσμα ήταν το χρέος.
Ευθύνη για το χρέος δεν φέρουν μόνο οι άπιστοι της ψηφοφορίας που εξαφανίστηκαν, αλλά και οι λογοκριτές της ψηφοφορίας που την περιόρισαν και την οριοθέτησαν σύμφωνα με τα γούστα και τα συμφέροντά τους.
Δεν αρκεί μια ξερή ψηφοφορία τύπου ΝΑΙ-ΟΧΙ για να λύθει ένα πρόβλημα.
Στην ψηφοφορία "πάμε;", κολάει μετά η ψηφοφορία "που πάμε;", η ψηφοφορία "πως πάμε;" και "γιατί πάμε;", και αφού εξαντληθούν τα ερωτήματα και το δέντρο των αποφάσεων, τότε μόνο είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της απόφασης. Αυτή η απαραίτητη διαδικασία, αυτό το δέντρο απόφασεων, εμποδίστηκε από την ΔΕ να αναπτυχθεί φυσιολογικά, γιαυτό και το αποτέλεσμα ήταν το χρέος.
Ευθύνη για το χρέος δεν φέρουν μόνο οι άπιστοι της ψηφοφορίας που εξαφανίστηκαν, αλλά και οι λογοκριτές της ψηφοφορίας που την περιόρισαν και την οριοθέτησαν σύμφωνα με τα γούστα και τα συμφέροντά τους.
Ρε μάστορα μπορεί να μην ξέρουν όλοι να συζητούν αλλά δε σημαίνει αυτό και δόλο.
Να σηκώσουν τα μπατζάκια να βρέξουν τα πόδια τους
να βιώσουν τι σημαίνει επιχειρηματολογία, χρειάζεται.
Και θα μάθουν σε 6 μήνες το λιγότερο, για να μην πω 2 χρόνια, από την ώρα που θα ξεκινήσουν.
Έχω δει πόσον καιρό κάνει κανείς να εγκλιματιστεί με την πολιτική και την κοινοτική συνείδηση στη Βικιπαίδεια,
αν ενδιαφέρεσαι για το από πού παίρνω "αυθαίρετα" τις χρονικές εκτιμήσεις.
Τότε θα έχουν τον ρόλο της κρίσιμης μάζας που ξέρει να επιχειρηματολογεί
ώστε να παρασύρονται οι πιο φρέσκοι στη σωστή διαδικασία.
Να σηκώσουν τα μπατζάκια να βρέξουν τα πόδια τους
να βιώσουν τι σημαίνει επιχειρηματολογία, χρειάζεται.
Και θα μάθουν σε 6 μήνες το λιγότερο, για να μην πω 2 χρόνια, από την ώρα που θα ξεκινήσουν.
Έχω δει πόσον καιρό κάνει κανείς να εγκλιματιστεί με την πολιτική και την κοινοτική συνείδηση στη Βικιπαίδεια,
αν ενδιαφέρεσαι για το από πού παίρνω "αυθαίρετα" τις χρονικές εκτιμήσεις.
Τότε θα έχουν τον ρόλο της κρίσιμης μάζας που ξέρει να επιχειρηματολογεί
ώστε να παρασύρονται οι πιο φρέσκοι στη σωστή διαδικασία.
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.
+1 στα πολλά μπλά μπλα....
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
Εφαρμόζοντας την μέθοδο schulze στην δημοσκόπηση, το αποτέλεσμα είναι ότι καθένας από τους 120 που είναι ακόμα ενεργός, πρέπει να δώσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) 63,52 ευρώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες