Δράση - Υπολογιστές αναδιαμόρφωση και χάρισμα σε σχολεία.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Δράση - Υπολογιστές αναδιαμόρφωση και χάρισμα σε σχολεία
ενδιαφερον.. εχουμε περισσοτερες πληροφοριες σπυρο?
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Το νοσοκομείο Κορίνθου (δεν αναφέρω το τμήμα)χρειάζεται αναβαθμισμένους,ανακατασκευασμένους υπολογιστές και μπορούμε να "πάρουμε" τους παλαιούς,ή να αναβαθμιστούν επι τόπου (καταλαβαίνετε τους λόγους)οι υπάρχοντες.
Ο σύλλογος (Ένωση Σωματείων ΑΜεΑ)έχει ανάγκη από υπολογιστές εξ ολοκλήρου(μιλάω ακόμη μαζί τους) καθώς μερικά μέλη του έχουν παρακολουθήσει ήδη κάποια σεμινάρια επ'αυτού,αλλά στερούνται πόρων για την αγορά τους.
Το χαμόγελο του παιδιού επίσης θα μάθω τις ανάγκες του σήμερα κιόλας.
Τέλος βρίσκομαι σε επαφή με πολλά δημοτικά,νηπιαγωγεία της Κορινθίας αλλά και της Αχαϊας να δώ τις ανάγκες τους,αναβαθμίσεις,μαθήματα ορθής χρήσης των social media, κ.λ.π.
Ο σύλλογος (Ένωση Σωματείων ΑΜεΑ)έχει ανάγκη από υπολογιστές εξ ολοκλήρου(μιλάω ακόμη μαζί τους) καθώς μερικά μέλη του έχουν παρακολουθήσει ήδη κάποια σεμινάρια επ'αυτού,αλλά στερούνται πόρων για την αγορά τους.
Το χαμόγελο του παιδιού επίσης θα μάθω τις ανάγκες του σήμερα κιόλας.
Τέλος βρίσκομαι σε επαφή με πολλά δημοτικά,νηπιαγωγεία της Κορινθίας αλλά και της Αχαϊας να δώ τις ανάγκες τους,αναβαθμίσεις,μαθήματα ορθής χρήσης των social media, κ.λ.π.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
-
Την προσπάθειά σου Σπύρο την στηρίζω με κάθε τρόπο.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Δεν βλέπω όμως άλλους πρόθυμους να βοηθήσουν Βασ.Λάσκαρη και έχω πολλά αιτήματα από φορείς που θέλουν να αναβαθμίσουν,να συντηρήσουν,να τους χαρίσουμε υπολογιστές και να τους κάνουμε μαθήματα/σεμινάρια.
Με το που συζήτησα το θέμα με 2-3 φίλους τα αιτήματα και τα τηλέφωνα έρχονται από παντού,πιστεύω είναι μία ευκαιρία για εξωστρέφεια του κόμματος και κοινωνική προσφορά με οφέλη και για τις δύο πλευρές.
Θα ήθελα να δω εθελοντές και γνώμες πως θα το οργανώσουμε αυτό,μπορώ ακόμα να βρω και δωρεάν χώρους να στήσουμε τα εργαστήριά μας για την ανακατασκευή τους,στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και της Αχαϊας,ακόμα και στην Αθήνα αν και αυτό νομίζω είναι το εύκολο(η Αθήνα)
Με το που συζήτησα το θέμα με 2-3 φίλους τα αιτήματα και τα τηλέφωνα έρχονται από παντού,πιστεύω είναι μία ευκαιρία για εξωστρέφεια του κόμματος και κοινωνική προσφορά με οφέλη και για τις δύο πλευρές.
Θα ήθελα να δω εθελοντές και γνώμες πως θα το οργανώσουμε αυτό,μπορώ ακόμα να βρω και δωρεάν χώρους να στήσουμε τα εργαστήριά μας για την ανακατασκευή τους,στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και της Αχαϊας,ακόμα και στην Αθήνα αν και αυτό νομίζω είναι το εύκολο(η Αθήνα)
(πρώην -mesitiko-)
-
Έχετε υπολογίσει πόσα εξαρτήματα μπορούν να μαζευτούν. Προσωπικά δεν έχω να δώσω τίποτα γιατί το έχω ήδη κάνει. Η εταιρεία μου επίσης ήδη συμμετέχει σε ένα τέτοιο πρόγραμμα μέσω δήμων.
Αν είναι να μαζέψουμε εξαρτήματα ίσα ίσα για 10 υπολογιστές, αξίζει;
Μήπως να γίνει κάτι σαn ποιο γενική εκστρατεία σε συνεργασία με sites όπως το xariseto?
Αν είναι να μαζέψουμε εξαρτήματα ίσα ίσα για 10 υπολογιστές, αξίζει;
Μήπως να γίνει κάτι σαn ποιο γενική εκστρατεία σε συνεργασία με sites όπως το xariseto?
https://twitter.com/e_kastrinakis
-
Ήδη 10 έχω μαζέψει εγώ,αλλά θέλουν να τους "ρετουσάρουμε" και να τους δώσουμε πάλι πίσω.
Κουράστηκα να το επαναλαμβάνω,έγινα γραφικός προς εσάς και έχω εκτεθεί προς τους διάφορους συλλόγους.
Μπορούμε να το κάνουμε ή όχι ?
Έχω επίσης 10 ακόμα σχολεία που θα επικοινωνήσω την επόμενη βδομάδα ελπίζω,να τα αναβαθμίσουμε κ.λ.π.
Θα το κάνουμε ή να το κλείσω το θέμα εδώ ?
Κουράστηκα να το επαναλαμβάνω,έγινα γραφικός προς εσάς και έχω εκτεθεί προς τους διάφορους συλλόγους.
Έχω επίσης 10 ακόμα σχολεία που θα επικοινωνήσω την επόμενη βδομάδα ελπίζω,να τα αναβαθμίσουμε κ.λ.π.
(πρώην -mesitiko-)
-
Πρώτα πρέπει να πούμε που θα είναι ο πυρηνας της δράσης. Γιατί πχ εγω όσο και να θέλω, αν οι υπολογιστές μαζευτούν Πάτρα και εγν είμαι Θεσσαλονικη, δεν μπορω να κάνω και πολλα. Και σίγουρα απαιτείται φυσική παρουσία για την συγκεκριμένη δράση..
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
-mesitiko- έγραψε:Ήδη 10 έχω μαζέψει εγώ,αλλά θέλουν να τους "ρετουσάρουμε" και να τους δώσουμε πάλι πίσω.
Σπύρο κατά την γνώμη μου βιάστηκες πολύ.
Θα έπρεπε πρώτα να ζητήσουμε να μας δώσουν υπολογιστές, hardware και ότι άλλο δεν θέλουν πολίτες και φορείς, μετά να τα ανακατασκευάσουμε, και στο τέλος όσους καταφέρουμε να φτιάξουμε να τους επιστρέψουμε χωρίς να ξοδέψουμε ούτε 1 ευρώ. Έτσι θα είμασταν πιο χαλαροί, και θα μπορούσαμε να οργανωθούμε καλύτερα.
-
kailor έγραψε:-mesitiko- έγραψε:Ήδη 10 έχω μαζέψει εγώ,αλλά θέλουν να τους "ρετουσάρουμε" και να τους δώσουμε πάλι πίσω.
Σπύρο κατά την γνώμη μου βιάστηκες πολύ.
Θα έπρεπε πρώτα να ζητήσουμε να μας δώσουν υπολογιστές, hardware και ότι άλλο δεν θέλουν πολίτες και φορείς, μετά να τα ανακατασκευάσουμε, και στο τέλος όσους καταφέρουμε να φτιάξουμε να τους επιστρέψουμε χωρίς να ξοδέψουμε ούτε 1 ευρώ. Έτσι θα είμασταν πιο χαλαροί, και θα μπορούσαμε να οργανωθούμε καλύτερα.
Χρήστο δεν έδωσα συγκεκριμένο χρόνο,τόπο που θα το κάνουμε,ρωτάω μπορούμε ? θέλουμε ?
Αλλά θα δώσω λύσεις:
Θα σου έχω απάντηση μέσα στην εβδομάδα,πού μπορούμε να τους συγκεντρώσουμε (μάλλον σε αίθουσα του Δημαρχείου Κιάτου ή επιμελητηρίου Κορινθίας ή Νοσ/μείο Κορίνθου ή σε όλα αυτά τα μέρη....υπάρχουν λόγοι ιατρικών απορρήτων κ.λ.π.)
--Άντε να βρω και άτομα να τους κουβαλήσουν από το ένα μέρος στο άλλο (αν και τρέχοντας θα το κάνουν μόνοι τους),ή όχημα μεταφοράς για εσάς να πηγαινοέρχεστε στα σημεία (και αυτό αν το προτείνω θα το κάνουν οι ίδιοι)
--Να σας πληρώσω και ξενοδοχείο για όσες μέρες μείνετε Κορινθία ? (να το κάνω κι αυτό)
--Να καλέσω κανάλια-ραδιόφωνα να το καλύψουν ? (μέσα κι αυτό)
--Να κάνουμε πρόσκληση μέσω τοπικού τύπου ή και Δημοτικής Αρχής για να μας δώσουν κι άλλα "κομμάτια" (από πολίτες και φορείς)....ΟΚ...αλλά αυτή η πρόσκληση πρέπει να γραφτεί απο όλους μας και να δωθεί στον τύπο,μη τα "ακούσουμε" πάλι
--Αν βγάλουμε ανακοίνωση θα μπορούμε να διαχειριστούμε το πλήθος των μηχανημάτων που πιθανών μαζευτεί ?
--Έχουμε τα άτομα/εθελοντές ? προλαβαίνουμε π.χ μέχρι το συνέδριο ή τα χριστούγεννα ?
Υ.Γ. Χρήστο βλέπω εσύ ξεκίνησες το θέμα στο φόρουμ,εγώ απλώς βρήκα καλή την ιδέα και έκανα μια πρώτη έρευνα.Και αν έχω εκτεθεί (που δεν έχω) θα το "μαζέψω",φίλοι μου,γνωστοί μου είναι,φιλική κουβέντα έκανα.....
(πρώην -mesitiko-)
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ !!!
Πριν αρχισουμε να ανακατασκευαζουμε Η/Υ για δημους / νοσοκομεια κλπ ευαγη ιδρυματα μπορουμε σας παρακαλω πολυ να στησουμε 1 - ΕΝΑ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ μηχανημα στο γραφειο του κομματος γιατι ο δικος μου παληος υπολογιστης ταχει παιξει και κολλαει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ακους εκει το κομμα του ιντερνετ (του ποιου ;;;) και δεν εχει στα γραφεια του υπολογιστη
+

Πριν αρχισουμε να ανακατασκευαζουμε Η/Υ για δημους / νοσοκομεια κλπ ευαγη ιδρυματα μπορουμε σας παρακαλω πολυ να στησουμε 1 - ΕΝΑ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ μηχανημα στο γραφειο του κομματος γιατι ο δικος μου παληος υπολογιστης ταχει παιξει και κολλαει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ακους εκει το κομμα του ιντερνετ (του ποιου ;;;) και δεν εχει στα γραφεια του υπολογιστη

Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες