μα δεν θέλω να απαλλαγώ από εσένα.
αντίθετα θέλω να σου στρέψω αλλού την προσοχή, για να φανείς επιτέλους κάπου χρήσιμος.
Στην παρούσα φάση κανένας δεν ενδιαφέρεται για τις επιτροπές προγράμματος, είναι ένα αποτυχημένο μοντέλο. Δεν έχει νόημα να συζητάμε για προεκλογικό πρόγραμμα! Είναι σπατάλη δυνάμεων. Αυτά τα κάνουν μόνο τα κόμματα που ελπίζουν να γίνουν κυβέρνηση, και πάλι όταν τελικά γίνονται κυβέρνηση άλλα κάνουν! Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με το σύνταγμα άμεση δημοκρατίας. Παπάρια μέντολες!
Πρόταση Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατιας
Re: Πρόταση Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατιας
Τελευταία επεξεργασία από 1 και random, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
random έγραψε:μα δεν θέλω να απαλλαγώ από εσένα.
αντίθετα θέλω να σου στρέψω αλλού την προσοχή, για να φανείς επιτέλους κάπου χρήσιμος.
στην παρούσα φάση κανένας δεν ενδιαφέρεται για τις επιτροπές προγράμματος, είναι ένα αποτυχημνένο μοντέλο.
εάν δεν το κατάλαβες εγώ εκεί θέλω να φανώ χρήσιμος, ηδάλως δεν υπάρχει λόγος καν για μένα να συμμετάσχω μίας και πρώτη προτεραιότητα και πάνω απ'όλα βάζω το περιβάλλον στην ζωή μου.
kailor έγραψε:random έγραψε:μα δεν θέλω να απαλλαγώ από εσένα.
στην παρούσα φάση κανένας δεν ενδιαφέρεται για τις επιτροπές προγράμματος, είναι ένα αποτυχημνένο μοντέλο.
εάν δεν το κατάλαβες εγώ εκεί θέλω να φανώ χρήσιμος, ηδάλως δεν υπάρχει λόγος καν για μένα να συμμετάσχω μίας και πρώτη προτεραιότητα και πάνω απ'όλα βάζω το περιβάλλον στην ζωή μου.
ε τότε ρε φίλε πήγαινε κάνε μια δεντροφύτεψη, γίνε δασοπυροσβέστης!
τι κάθεσε και γράφεις κείμενα που κανείς δεν θα τα προσέξει;
random έγραψε:kailor έγραψε:random έγραψε:μα δεν θέλω να απαλλαγώ από εσένα.
ξέρεις δεν είναι όλοι καθίκια και μαλάκες σαν εσένα.
Όποιος ενδιαφέρεται θα τα προσέξει και θα συμμετάσχει έστω και εάν δεν έχει και τις κατάλληλες γνώσεις.
και όποιος ενδιαφέρεται έστω θα προσπαθήσει να καταλάβει τι λένε τα κείμενα και τι όχι.
kailor έγραψε:random έγραψε:kailor έγραψε:
ξέρεις δεν είναι όλοι καθίκια και μαλάκες σαν εσένα.
Όποιος ενδιαφέρεται θα τα προσέξει και θα συμμετάσχει έστω και εάν δεν έχει και τις κατάλληλες γνώσεις.
και όποιος ενδιαφέρεται έστω θα προσπαθήσει να καταλάβει τι λένε τα κείμενα και τι όχι.
άντε ωραία, κάθετε και τα προσέχει , και συμμετέχει, και καταλαβαίνει τι λες.
και μετά λέει, "αχ τι ωραία τα λέει ο kailor"
KAI META; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ; μπορούν αυτά που λες να εφαρμοστούν και πως;
το ΠΩΣ θα γίνει βέβαια αυτό, το ΠΩΣ θα γίνουν οι προγραμματικές δηλώσεις του Kailor πράξη, αυτό δεν τον απασχολεί καθόλου!
μάλλον και ο Kailor περιμένει το μεγάλο μακαρονοτέρας ή την ομάδα ελ να πραγματοποιήσουν όσα λέει, ακριβώς όπως κάνουν και όσοι γράφουν το σύνταγμα της άμεσης δημοκρατίας.
random έγραψε:kailor έγραψε:ξέρεις δεν είναι όλοι καθίκια και μαλάκες σαν εσένα.
άντε ωραία, κάθετε και τα προσέχει , και συμμετέχει, και καταλαβαίνει τι λες.
και μετά λέει, "αχ τι ωραία τα λέει ο kailor"
KAI META; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ; μπορούν αυτά που λες μέσα να εφαρμοστούν και πως;
το ΠΩΣ θα γίνει βέβαια αυτό, το ΠΩΣ θα γίνουν οι προγραμματικές δηλώσεις του Kailor πράξη, αυτό δεν μας απασχολεί καθόλου!
μάλλον και ο Kailor περιμένει το μεγάλο μακαρονοτέρας ή την ομάδα ελ, ακριβώς όπως κάνουν και όσοι γράφουν το σύνταγμα της άμεσης δημοκρατίας.
ναι και εσύ περιμένεις στους Έλληνες πολίτες που ούτε 1 στους 1000 δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το wiki, να τους κάνεις να μπαίνουν και όχι απλώς να διαβάζουν αλλά να συμμετέχουν και όχι απλώς να συμμετέχουν με 1 κουμπί ναι - όχι αλλά να γράφουν και κώδικα από πίσω.
Ποιά πράγματα είναι πιο ρεαλιστικά???
Να συμμετέχουν όλοι οι Έλληνες σε ένα σύστημα που δεν το καταλαβαίνουν και απλώς πολλοί θα τα παρατήσουν γιατί δεν θα έχουν καμιά όρεξη να κάτσουν να μάθουν ένα δύσκολο σύστημα ή
οι πολίτες να κάτσουν και να αποφασίσουν πως κάποια πράγματα (προγραμματικές δηλώσεις όπως τα λες και εσύ) να γίνουν πράξη, που σαφώς είναι πολύ πιο εύκολο και στην αρχή θα κάνουν λάθη αλλά θα μάθουμε όλοι μέσα από αυτά?
Όπως το βλέπεις εσύ για το περιβάλλον έτσι το βλέπω και εγώ για άλλα θέματα και είναι ανούσιο να συγκρίνεις 2 ανόμοια πράγματα.
kailor έγραψε:ναι και εσύ περιμένεις στους Έλληνες πολίτες που ούτε 1 στους 1000 δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το wiki, να τους κάνεις να μπαίνουν και όχι απλώς να διαβάζουν αλλά να συμμετέχουν και όχι απλώς να συμμετέχουν με 1 κουμπί ναι - όχι αλλά να γράφουν και κώδικα από πίσω.
μα....και το 1 κουμπί το φτιάξαμε!
και αυτό δύσκολο σου φαίνεται;
kailor έγραψε: ή
οι πολίτες να κάτσουν και να αποφασίσουν πως κάποια πράγματα (προγραμματικές δηλώσεις όπως τα λες και εσύ) να γίνουν πράξη, που σαφώς είναι πολύ πιο εύκολο και στην αρχή θα κάνουν λάθη αλλά θα μάθουμε όλοι μέσα από αυτά?
.
και πως οι πολίτες, όλοι οι πολίτες, θα αποφασίσουν όλοι μαζί κάποια πράγματα να γίνουν πράξη, αν δεν καταφέρουν να καταλάβουν τι είναι version control και τι ιστορικό; Αν δεν μπουν αρχικά στην απλοική λογική του wiki, για να μπορέσουν να μπουν στην συνέχεια σε κάτι πιό σύνθετο (που ήδη υπάρχει αλλά δεν τους το λέμε ακόμα π.χ. git);
Μιλάμε για όλους τους πολίτες να αποφασίζουν, όχι για εσένα και δυο τρία άτομα ακόμα της επιτροπής σου!
random έγραψε:kailor έγραψε:ναι και εσύ περιμένεις στους Έλληνες πολίτες που ούτε 1 στους 1000 δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το wiki, να τους κάνεις να μπαίνουν και όχι απλώς να διαβάζουν αλλά να συμμετέχουν και όχι απλώς να συμμετέχουν με 1 κουμπί ναι - όχι αλλά να γράφουν και κώδικα από πίσω.
και αυτό δύσκολο σου φαίνεται;kailor έγραψε: ή
.
και πως οι πολίτες, όλοι οι πολίτες, θα αποφασίσουν όλοι μαζί κάποια πράγματα να γίνουν πράξη, αν δεν καταφέρουν να καταλάβουν τι είναι version control και τι ιστορικό; Αν δεν μπουν αρχικά στην απλοική λογική του wiki, για να μπορέσουν να μπουν στην συνέχεια σε κάτι πιό σύνθετο (που ήδη υπάρχει αλλά δεν τους το λέμε ακόμα π.χ. git);
Μιλάμε για όλους τους πολίτες να αποφασίζουν, όχι για εσένα και δυο τρία άτομα ακόμα της επιτροπής σου!
μέσα από φόρουμ, από group σε facebook, από skype, google hangouts (σε ομάδες), mumble ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που είναι κατανοητή από τον περισσότερο κόσμο και όχι από τους λίγους (όπως το wiki).
kailor έγραψε:random έγραψε:kailor έγραψε:ναι και εσύ περιμένεις στους Έλληνες πολίτες που ούτε 1 στους 1000 δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το wiki, να τους κάνεις να μπαίνουν και όχι απλώς να διαβάζουν αλλά να συμμετέχουν και όχι απλώς να συμμετέχουν με 1 κουμπί ναι - όχι αλλά να γράφουν και κώδικα από πίσω.
και αυτό δύσκολο σου φαίνεται;kailor έγραψε: ή
.
μέσα από φόρουμ, από group σε facebook, από skype, google hangouts (σε ομάδες), mumble ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που είναι κατανοητή από τον περισσότερο κόσμο και όχι από τους λίγους (όπως το wiki).
έχουν αυτά revision control; έχουν ιστορικό; έχουν branches; έχουν πιστοποιημένους χρήστες; έχουν ψηφοφορίες; έχουν αξίόπιστες ψηφοφορίες;
Με σφυρί δεν βιδώνεις , ούτε με κατσαβίδι σοβαντίζεις!
τα έχεις στο κεφάλι σου όλα ανακατωμένα.
Οι πολίτες δυστυχώς πρέπει να μάθουν, πρέπει να εκπαιδευτούν για να προσεγγίσουν την δημοκρατία. Και πρώτα από όλα πρέπει να μάθουν ΑΝΑΓΝΩΣΗ!
Δημοκρατία χωρίς γραφή και ανάγνωση δεν υφίσταται, γιαυτό και η πρώτη δημοκρατία ήταν στην αρχαία αθήνα και όχι στο τιμπουκτού για μαϊμούδες (και mumblers).
Η ψηφιακή δημοκρατία τώρα , θέλει κάτι παραπάνω από ανάγνωση, και αν την θέλουμε πρέπει να μάθουμε και αυτό το παραπάνω.
Random Εγω ξέρω ότι στην προσπάθεια τους, τους στηριζουν μέχρι στιγμής 692 άτομα ενώ αντιθέτως με την δικια σου ιδέα ακόμα δεν ασχολείται κανένας απέκτησε 692 υποστηρικτες για αρχη και μετα μπορείς να λες ότι θες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες