Νέο site/blog για τους Πειρατές

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Νέο site/blog για τους Πειρατές

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 17 Σεπ 2012, 19:25

random έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:Και τα χταπόδια απλώνονται αλλά...... Καταλήγουν, "συνοδευτικά" στο καραφάκι!!!
;) ;) ;)

Του άλλουνου την καμπούρα την βλέπεις, την δικιά σου όμως;;;
Γιατί πας μακριά και εκτός του pirateparty.gr;
Και μέσα εδώ πάλι απλωνόσαστε επικίνδυνα και θα καταλήξετε στο καραφάκι!!!!

Έχεις μετρήσει σε πόσα διαφορετικά και άσχετα-ασύνδετα μεταξύ τους σημεία, συζητιέται το καταστατικό;

viewforum.php?f=143
https://teams.pirateparty.gr/projects/a ... iko/issues
http://www.pirateparty.gr/wiki/index.ph ... 82:Mankasp
http://www.pirateparty.gr/wiki/index.ph ... E%BA%CF%8C
http://www.pirateparty.gr/wiki/index.ph ... E%BA%CF%8C

κλπ κλπ

Γι` αυτό λέω πως οι "Μαλαματίνες" θέλουν ρέγουλο!!!
........ Για την δική μας "καμπούρα" μιλάω .....
Εκτός και αν μιλάς για την δική μου, προσωπικά!!!
Οπότε..... respect!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 17 Σεπ 2012, 19:46

Rainmaker έγραψε:για να εκφραστεί μ' αυτόν τον τρόπο ο Χρήστος αισθάνεται ότι δεν υπάρχει χώρος για να λειτουργήσει, ακόμα και αν υπάρχει το κενό που αναφέρει δεν βρήκε τρόπο για να το εκφράσει και ενσωματώσει στην όλη προσπάθεια το κόμματος αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.

Δεν είδα να γίνεται κάποια ερώτηση για το αν μπορούν να αρθρογραφούν οι πειρατές στο Παπαγαλάκι; Ήδη κάποιοι ανεβάζουν κείμενα (έστω μέσω του Σίμου). Δεν βλέπω τον λόγο, γιατί κάποιος να μην έχει account και να μπορεί να αρθρογραφεί. Δεν νομίζω να διαφωνήσει κανείς. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για την δημιουργία του συγκεκριμένου χώρου, οπότε δεν μπορώ να διαγνώσω γιατί ο Χρήστος επέλεξε να κάνει κάτι ανεξάρτητο και όχι να συμμετάσχει εκεί.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 17 Σεπ 2012, 20:30

Και σαφώς δεν διαφωνεί κανείς, baskin.
Πολλές φορές μάλιστα, ζήτησα εγώ ο ίδιος να μου δοθούν άρθρα για να τα βάλω εκεί. Απλά, τα βάζω εγώ για να τα ρίχνω μια ματιά, όχι για λογοκρισία αλλά για να βλέπω ορθογραφικά λάθη κτλ. και σε εξτριμ περιπτώσεις να συζητάω με τους αρθρογράφους για κάποια "ασαφή" σημεία για διορθώσεις... κάτι σαν βοηθητικός αρχισυντάκτης και τίποτα παραπάνω. Αν και το Πειρατικό Παπαγαλάκι σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε για άλλους λόγους και χρήση (τα έχω ήδη καταγράψει και στο σχέδιο που ετοιμάζω για την ανασύνταξη της ΟΜ.ΕΠ.).

Έχω δει πολλές φορές ότι χρειαζόμαστε κάποια "κομματική εφημερίδα/έντυπο" και ειδικά σε έντυπη μορφή για να πιάσουμε και τους offline, αλλά εδώ δεν έχουμε ΟΜ.ΕΠ. σε κανονική ημερήσια λειτουργία... η εφημερίδα, μας μάρανε...

Όλα θέλουν τον καιρό τους και τον τρόπο τους και σε τέτοιες περιπτώσεις που "εκτεθείτε" το κόμμα, προτιμώ να μην κάνω "τίποτα" παρά να κάνω πατάτες.

Τεσπά, η θητεία μου ως Συντονιστής στην ΟΜ.ΕΠ. λήγει οσονούπω (αν δεν έχει ήδη λήξει δηλαδή).
Έχω ετοιμάσει το σχέδιο ανασύνταξης της ΟΜ.ΕΠ. και ελπίζω να το έχω τελειώσει και να μπει σε εφαρμογή πριν από το Συνέδριο... ελπίζω... :|

Πάντως όπως και να έχει ή να γίνει, και μετά το Συνέδριο θα ξαναδούμε το όλο θέμα από "μηδενική" βάση συνολικά και ειδικά (βλ. Συντονιστές, μέλη κτλ.).

Παραμένω, μέχρι να με αντικαταστήσετε. Θα ήθελα όμως πρώτα να παραδώσω έστω και ένα μικρό έργο έτοιμο και να λειτουργεί κανονικά... Αλλά μόνος μου δεν γίνεται... (sorry με πιάσανε οι γρίνιες μου)

Για να αναθαρρήσω λίγο:
Παμ' Συνέδριο; :)
здравствуйте

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 17 Σεπ 2012, 21:50

Κομπειλάδας έγραψε:Kailor,
Που αναγράφονται όλα αυτά που τόσο εύλογα έχεις γράψει εδώ (που να είχες και άνεση στο γράψιμο!!! :D ) στο νέο site που έστησες;

Θα γίνονται μόνο αναδημοσιεύσεις;
Τα άρθρα θα φέρουν την υπογραφή ή έστω θα αναφέρεται πως προέρχονται από το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας;
Να σου δώσω καμμιά 200άρια RSS feeds που παρακολουθώ από Πειρατικό Παπαγαλάκι;
Να σου δώσω καμμιά 100άρια Newsletters που παρακολουθώ από to press@pirateparty.gr;
Να σου δώσω καμμιά 300άρια tweeters που παρακολουθώ από to Tweet μου;
ΟΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ & κυρίως ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ (τα περισσότερα), για να κάνεις την αποδελτίωση και να τροφοδοτείς το site σου;

Έχω και άλλα να σε ρωτήσω και μάλλον θα πρέπει να στα πω στο mumble...

Εννοείται ότι θα αναφέρονται οι πηγές!

Έχω μαζέψει τα RSS από pirate party, παπαγαλάκι, τοπικές και περιφερειακές σελίδες των πειρατών, κ.α.

Ωστόσο για την Ομ. Επ. το σκέφτομαι, θα δω ίσως μετά το συνέδριο!

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 26 Σεπ 2012, 19:36

ευπειθώς αναφέρω ότι επιθυμώ να συμμετάσχω στην ανασυγκρότηση της ΟΜ.ΕΠ
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες