Φίλοι μου θέλω να σας ενημερώσω για την παραίτηση μου από το κόμμα των πειρατών .
Οι λόγοι για αυτό κάποιοι είναι γνωστοί σε κάποιους φιλους άλλοι αναφέρονται πιο κάτω :
Σαν κόμμα έχουμε μείνει αδρανείς και αφανείς , όχι ότι και με τις εκλογές ήμασταν εμφανείς κάπως . δεν έχουμε βγάλει ούτε ένα δελτίο τύπου στα ΜΜΕ για τα γεννώμενα στην Ελλάδα , αδιαφορία τελείως για το τι γίνετε στην χωρά .
Το κύριο βάρος μας το έχουμε ρίξει στην φαγωμάρα μέσα στο φόρουμ , στα θέματα του συνεδρίου , να πυροβολούμε αξία στελέχη , και ο κόσμος πέρα καίγετε ε και . . εμείς έχουμε άλλα εδώ . .
Δυστυχώς κύριοι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να συνεχίσω στο κόμμα
Όταν ξεκίνησα εδώ είχα και έχω την δύναμη να αγωνιστώ για την Ελλάδα και τους Έλληνες
Έτσι πίστευα ότι θα κάναμε . δυστυχώς δεν γίνετε , γιατί άλλα είναι τα ενδιαφέροντα μας σαν κόμμα .
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για τις συγκινήσεις και τον αγώνα που είχαμε . ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα αξιόλογα στελέχη που γνώρισα και ίσως ξανασυναντηθούμε .
Παράλληλα για 20 μήνες θα καταθέτω στον λογαριασμό του κόμματος τα χρήματα που είχα πει για να βγουν οι υποχρεώσεις που είχαμε δημιουργήσει για τις εκλογές
Ελπίζω ο τραπεζιτικός λογαριασμός να είναι σε ισχύ
Ευχαριστώ πολύ όλους και όλες
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
-
- Επικοινωνία:
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Θοδωρή, ΟΧΙ!!!!
Δεν πρέπει να φύγεις. Προτείνω να το ξανασκεφτείς.
Δεν έχουμε την "πολυτέλεια" να χάνουμε ώριμα, συνειδητοποιημένα μέλη!!!
Έχουμε κουβεντιάσει πάρα πολλές φορές και οι κουβέντες μας ήταν, πάντα, σε πολιτική βάση.
Πιστεύεις πως, άλλος πολιτικός χώρος, θα μας έδινε αυτή τη δυνατότητα έκφρασης, τόσο όσο, την έχουμε εδώ;
Σε παρακαλώ προσωπικά: Άσε κατά μέρους τις, όποιες, προσωπικές ή γενικότερες πίκρες σου και μείνε κοντά μας!!!!
Σε παρακαλώ επίσης, μην προσωποποιήσεις τίποτα (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Η "πολιτική" που ευχόμαστε δεν γνωρίζει "πρόσωπα"!
Δεν πρέπει να φύγεις. Προτείνω να το ξανασκεφτείς.
Δεν έχουμε την "πολυτέλεια" να χάνουμε ώριμα, συνειδητοποιημένα μέλη!!!
Έχουμε κουβεντιάσει πάρα πολλές φορές και οι κουβέντες μας ήταν, πάντα, σε πολιτική βάση.
Πιστεύεις πως, άλλος πολιτικός χώρος, θα μας έδινε αυτή τη δυνατότητα έκφρασης, τόσο όσο, την έχουμε εδώ;
Σε παρακαλώ προσωπικά: Άσε κατά μέρους τις, όποιες, προσωπικές ή γενικότερες πίκρες σου και μείνε κοντά μας!!!!
Σε παρακαλώ επίσης, μην προσωποποιήσεις τίποτα (είτε άμεσα, είτε έμμεσα). Η "πολιτική" που ευχόμαστε δεν γνωρίζει "πρόσωπα"!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Προσωπική σου απόφαση Θοδωρή, αλλά δεν βλέπω καμία φαγωμάρα (δεν ξέρω αν παρακολουθείς το forum αλλά τουλάχιστον από τότε που άλλαξε η δομή του, δεν έχω δει να υπάρχει "φαγωμάρα").
Όσο για τα δελτία τύπου, θεωρώ καλύτερο να αργήσουμε να βγάλουμε κάτι αλλά να είναι ουσιαστικό, παρά να γίνουμε γραφικοί καταγγέλλοντες.
Όσο για τα δελτία τύπου, θεωρώ καλύτερο να αργήσουμε να βγάλουμε κάτι αλλά να είναι ουσιαστικό, παρά να γίνουμε γραφικοί καταγγέλλοντες.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Tzouvekas Theodoros έγραψε:Σαν κόμμα έχουμε μείνει αδρανείς και αφανείς , όχι ότι και με τις εκλογές ήμασταν εμφανείς κάπως . δεν έχουμε βγάλει ούτε ένα δελτίο τύπου στα ΜΜΕ για τα γεννώμενα στην Ελλάδα , αδιαφορία τελείως για το τι γίνετε στην χωρά .
.. ο κόσμος πέρα καίγετε ε και . . εμείς έχουμε άλλα εδώ . .
Ναι σιγά! Δηλαδή τι θα γίνει αν βγάλει ανακοίνωση και δελτίο τύπου το κόμμα το πειρατών;;;
Θα σβήσει καμιά φωτία από αυτές που καίνε τον κόσμο;;;
Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι με τα δελτία τύπου των πειρατών, και του οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος!!!
Ουσιαστικές δράσεις χρειάζονται που θα βοηθήσουν τους πολίτες.
Από δελτία τύπου και φαφλατάδες που τα βγάζουν έχουμε πήξει πια.
Αν όντως ο λόγος που παραιτήθηκες είναι το ότι δεν βγάζετε δελτία τύπου, δεν έχεις καθόλου δίκιο.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και random, έχει επεξεργασθεί 10 φορά/ες συνολικά

Οι συντάκτες της Βικιπαίδειας από το 2001 ως το 2011.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έχει το γράφημα ως το 2004.
Εκεί γίνεται δουλειά χωρίς χειροπιαστό κέρδος και αντίκρυσμα, από λίγους.
Αυτό που μοιάζει κενό στην αρχή του γραφήματος δεν είναι καθόλου κενό. Ονομάζεται πίστη.
Και είναι αυτό που φτιάχνει τη νέα πραγματικότητα.
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.
Θοδωρή Είναι προσωπική σου γνώμη και εσυ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις.
Σε πολλά συμφωνώ μαζι σου αλλά καλύτερα να κάνουμε σιγά και λίγα καλά και σωστά βήματα παρά να βιαζόμαστε και να γίνουμε σαν τους άλλους.
Υπάρχει μια ακινησία μετα τις εκλογές, και φταίμε όλοι μας.
Πάντως Καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς και να το προχωρήσουμε το κόμμα όσοι ενδιαφερόμαστε και θελουμε να συμμετέχουμε.
Όποια και να είναι η απόφαση σου, καλή τύχη.
Σε πολλά συμφωνώ μαζι σου αλλά καλύτερα να κάνουμε σιγά και λίγα καλά και σωστά βήματα παρά να βιαζόμαστε και να γίνουμε σαν τους άλλους.
Υπάρχει μια ακινησία μετα τις εκλογές, και φταίμε όλοι μας.
Πάντως Καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς και να το προχωρήσουμε το κόμμα όσοι ενδιαφερόμαστε και θελουμε να συμμετέχουμε.
Όποια και να είναι η απόφαση σου, καλή τύχη.
-
- Επικοινωνία:
random έγραψε:Tzouvekas Theodoros έγραψε:Σαν κόμμα έχουμε μείνει αδρανείς και αφανείς , όχι ότι και με τις εκλογές ήμασταν εμφανείς κάπως . δεν έχουμε βγάλει ούτε ένα δελτίο τύπου στα ΜΜΕ για τα γεννώμενα στην Ελλάδα , αδιαφορία τελείως για το τι γίνετε στην χωρά .
.. ο κόσμος πέρα καίγετε ε και . . εμείς έχουμε άλλα εδώ . .
Ναι σιγά! Δηλαδή τι θα γίνει αν βγάλει ανακοίνωση και δελτίο τύπου το κόμμα το πειρατών;;;
Θα σβήσει καμιά φωτία από αυτές που καίνε τον κόσμο;;;
Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι με τα δελτία τύπου των πειρατών, και του οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος!!!
Ουσιαστικές δράσεις χρειάζονται που θα βοηθήσουν τους πολίτες.
Από δελτία τύπου και φαφλατάδες που τα βγάζουν έχουμε πήξει πια.
Αν όντως ο λόγος που παραιτήθηκες είναι το ότι δεν βγάζετε δελτία τύπου, δεν έχεις καθόλου δίκιο.
Διάβασε λίγο συνπειρατη καλά τι γράφω . . η γενική αδιαφορία στα γενόμενα στην χώρα και οχι μόνο τα ΜΜΕ . έπρεπε να είχαμε κινήσει γη και ουρανό να φρενάρουμε η να τους δείξουμε οτι μπορούμε να φρενάρουμε την λαιλεπα εναντίον του λαού μας. αυτό με ενδιαφέρει , ο λαός μας και η χώρα μας .. για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης στα άγραφα όπως μας γράφουν
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
-
Tzouvekas Theodoros έγραψε: για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης στα άγραφα όπως μας γράφουν
Θοδωρή, συγνώμη, αλλά διαφωνώ κάθετα με την περιχαράκωση αυτού του τύπου.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Tzouvekas Theodoros έγραψε: έπρεπε να είχαμε κινήσει γη και ουρανό να φρενάρουμε η να τους δείξουμε οτι μπορούμε να φρενάρουμε την λαιλεπα εναντίον του λαού μας. αυτό με ενδιαφέρει
Και εμένα το ίδιο ακριβώς με ενδιαφέρει. Αλλά το θέμα είναι, πως στο καλο κουνιέται αυτή η γη και ο ουρανός;;;; Γιατί χρόνια τώρα φωνάζουμε, σπρώχνουμε, χτυπιόμαστε, αλλά αυτός ο ουρανός και η γη εξακολουθούν να είναι ακίνητοι! Δεν αρκεί να θέλουμε, πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε, να εργαστούμε, να βρούμε τελικά τον τρόπο με τον οποίο θα αρχίσουν η γη και ο ουρανός να κουνιούνται.
Το ότι παραιτήθηκες από το κόμμα των πειρατών δεν πειράζει, σημασία έχει να μην παραιτηθείς από την ομάδα που προσπαθεί να κινήσει τον ουρανό και την γή.
Tzouvekas Theodoros έγραψε:... για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης στα άγραφα όπως μας γράφουν
το γεγονός ότι οι πειρατές είναι ένα ευρωπαικό κόμμα, πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως ευκαιρία για να εξάγουμε τις ιδέες μας προς τους σκλαβωμένους λαούς της ευρώπης, και όχι για να εισάγουμε κάτι από αυτούς. Γιατί συμφωνώ με σένα, οι ευρωπαίοι έχουν ελάχιστα πραγματικά και αληθινά για να μας δώσουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες