…στον δρόμο για τους «Ἐμμαοῦς»

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
prento

Re: …στον δρόμο για τους «Ἐμμαοῦς»

Δημοσίευσηαπό prento » 26 Ιούλ 2012, 16:33

SNM έγραψε:Γενικά, πάντως:
ergoil έγραψε:Η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο, η σαπίλα έχει φτάσει στο κόκκαλο, και σε αυτό ευθύνονται και τα λεγόμενα ανθρώπινα δικαιώματα, που μόνο ανθρώπινα δεν είναι. Γιαυτό και όλα αυτά τα δικαιώματα πρέπει να ξαναψηφιστούν από την αρχή και από όλους, ένα προς ένα. Όχι , απαράβατο δικαίωμα του πολίτη σε μια δημοκρατία είναι μόνο η ψήφος του, και ότι αυτό χρειάζεται για να κρατηθεί η ψήφος ζωντανή. Κανένα άλλο δικαίωμα δεν έχει ο πολίτης αξιωματικά, όλα τα άλλα δικαιώματα ψηφίζονται και στέκονται ως αρχές εξ αιτίας της μεγάλης αποδοχής τους.
= άκρα αριστερά. Πιο τέρμα δεν πάει, όμως.
.

Με αυτό που λες, είναι σαν να παραδέχεσαι ότι η "άκρα αριστερά" (όπως εσύ την ορίζεις βέβαια) έχει την μεγαλύτερη αποδοχή.
Θεωρείς δηλαδή ότι αν αφήσουμε τον κόσμο ελεύθερο, αυτός θα πάει "άκρα αριστερά";
manos_ said:" Όταν αλλάξεις την υπογραφή σου, μπαχαλάκια τρολαδόρε, θα αλλάξω και τη δική μου και θα σου μιλώ όπως σε όλους."

prento

Δημοσίευσηαπό prento » 26 Ιούλ 2012, 18:06

prento έγραψε:
SNM έγραψε:Γενικά, πάντως:
ergoil έγραψε:Η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο, η σαπίλα έχει φτάσει στο κόκκαλο, και σε αυτό ευθύνονται και τα λεγόμενα ανθρώπινα δικαιώματα, που μόνο ανθρώπινα δεν είναι. Γιαυτό και όλα αυτά τα δικαιώματα πρέπει να ξαναψηφιστούν από την αρχή και από όλους, ένα προς ένα. Όχι , απαράβατο δικαίωμα του πολίτη σε μια δημοκρατία είναι μόνο η ψήφος του, και ότι αυτό χρειάζεται για να κρατηθεί η ψήφος ζωντανή. Κανένα άλλο δικαίωμα δεν έχει ο πολίτης αξιωματικά, όλα τα άλλα δικαιώματα ψηφίζονται και στέκονται ως αρχές εξ αιτίας της μεγάλης αποδοχής τους.

= άκρα αριστερά. Πιο τέρμα δεν πάει, όμως.

Με αυτό που λες, είναι σαν να παραδέχεσαι ότι η "άκρα αριστερά" (όπως εσύ την ορίζεις βέβαια) έχει την μεγαλύτερη αποδοχή.
Θεωρείς δηλαδή ότι αν αφήσουμε τον κόσμο ελεύθερο, αυτός θα πάει "άκρα αριστερά";

Η μήπως θεωρείς ότι είναι "άκρα αριστερά" να αφήσουμε τον κόσμο ελεύθερα να αποφασίσει;
manos_ said:" Όταν αλλάξεις την υπογραφή σου, μπαχαλάκια τρολαδόρε, θα αλλάξω και τη δική μου και θα σου μιλώ όπως σε όλους."

SNM

Δημοσίευσηαπό SNM » 27 Ιούλ 2012, 06:24

Πστ. Μάστορα. Ένα (ακόμα) νέο account σου δίνει το ακαταλόγιστο για τα ως τώρα.

Υποτιμάς τη νοημοσύνη μου, αν νομίζεις ότι δε θα σε καταλάβω. Ακόμα και με την τσίμπλα στο μάτι, λίγα δευτερόλεπτα μόνο πήρε να καταλάβω ποιον διαβάζω.
Απαντήσεις έχεις πάρει αρκετές, δε χρωστάω κι άλλες. Ειδικά σε λαϊκιστικά μπαράζ. Αν ήθελες απάντηση σ'αυτή την ερώτηση θα την έβρισκες στο ίδιο post που σου "γέννησε" τη δήθεν "απορία". Τα κυνήγια μαγισσών αλλού.
- Τάδε έφη Σωτήρης.
~~~
Don't mistake my attitude towards you for my character. My character is who I am. My attitude depends on what you are.

manos_

Δημοσίευσηαπό manos_ » 27 Ιούλ 2012, 10:47

Το νέο account (περσόνα) δίνει την ευκαιρία για βελτίωση,
γιατί λειτουργούμε με καλή πίστη.

Μόνη της βάζει τα χέρια της και βγάζει τα μάτια της η prento.
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.

prento

Δημοσίευσηαπό prento » 27 Ιούλ 2012, 12:19

Πολύ χαίρομαι όταν στα επιχειρήματα απαντάτε με λάσπη. Είναι σαφές για μένα ότι έχετε χάσει το παιχνίδι της λογικής συζήτησης, και μόνο ο άλογος θυμός και το πείσμα σας έχει μείνει.

Συνεχίστε τις προσωπικές επιθέσεις. Είναι δεδομένο ότι οι ηλίθιοι θα απροπροσανατολιστούν με την τεχνική σας και δεν θα καταλάβουν ότι το κάνετε για να μην απαντάτε στις ερωτήσεις. Δυστυχώς για σας όμως, εδώ μέσα οι ηλίθιοι είναι λίγοι.

manos_

Δημοσίευσηαπό manos_ » 27 Ιούλ 2012, 12:37

Όταν αλλάξεις την υπογραφή σου, μπαχαλάκια τρολαδόρε,
θα αλλάξω και τη δική μου και θα σου μιλώ όπως σε όλους.
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.

prento

Δημοσίευσηαπό prento » 27 Ιούλ 2012, 12:43

manos_ έγραψε:Όταν αλλάξεις την υπογραφή σου, μπαχαλάκια τρολαδόρε,
θα αλλάξω και τη δική μου και θα σου μιλώ όπως σε όλους.

done. :)

manos_

Δημοσίευσηαπό manos_ » 27 Ιούλ 2012, 12:48

Τον -mesitiko- τον κατέβασες στο επίπεδό σου και τον "νίκησες".
Άλλαξε κυρά μου το λασπερό spam σου και άσε τις αστειότητες.

SNM

Δημοσίευσηαπό SNM » 27 Ιούλ 2012, 12:49

ergoil έγραψε:<Κάτι ασυνάρτητες μπούρδες στα όρια των παραισθήσεων>
Ναι, αμέ.
- Τάδε έφη Σωτήρης.
~~~
Don't mistake my attitude towards you for my character. My character is who I am. My attitude depends on what you are.

prento

Δημοσίευσηαπό prento » 27 Ιούλ 2012, 12:51

manos_ έγραψε:Τον -mesitiko- τον κατέβασες στο επίπεδό σου και τον "νίκησες".
Άλλαξε κυρά μου το λασπερό spam σου και άσε τις αστειότητες.

Δεν σε καταλαβαίνω.
εφόσον δεν σου άρεσε που δεν είχα υπογραφή, την άλλαξα και έβαλα αυτό που έβαλα.
Αν θες να αλλάξει η υπογραφή κάποιου άλλου λογαριασμού, να απευθυνθείς σε αυτόν ή στους διαχειριστές, όχι σε μένα.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες