Δημοσίευσηαπό omissman » 23 Ιαν 2012, 14:41
λοιπον, μια και ειμαι ακομα εδω να το ξεκαθαρισω. Συμβολικο αντιτιμο σημαινει :
1. να καλυπτονται τα λειτουργικα εξοδα /ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ/ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ/ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ/ΚΑΦΕΔΕΣ !!! και πληρη χρηση του ηλ.εξοπλισμου...
2. να καλυπτεται ο φορος για το τεκμαρτο ενοικιο .
Θα κανω μια διερευνηση στα προηγουμενα χρονια και θα βγαλω μεσους ορους για τα παραπανω. Ο χωρος ηταν και παλαιοτερα νοικιασμενος σε φιλο οποτε υπαρχει προηγουμενο. Εγω τον χρησιμοποιω τον τελευταιο χρονο και ετοιμαζομαι να κανω ριζικο ξεκαθαρισμα και ξεφορτωμα του ...παρελθοντος ωστε να αδειασει λιγακι. Αλλωστε σκοπευα να το αφησω σε λιγους μηνες και να το νοικιασω ξανα ειτε για κατοικια ειτε για γραφειο...
Σε καμμια περιπτωση ομως δεν μιλαμε για περισσοτερα απο 200 ευρω/μηνα.
Προσθετο πλεονεκτημα, ο χωρος ειναι ο Α΄οροφος 4οροφης - οικογενειακης πολυκατοικιας, ησυχη γειτονια, διπλα στην πλατεια Αγ. Ειρηνης. Πορτα εισοδου θωρακισμενη. Το κτηριο ειναι ιστορικο αλλα οχι διατηρητεο !
Επισης επειδη ειμαι συχνα εδω μπορω να αναλαβω το βαρος μιας προσωρινης "γραμματειας" ωστε να υπαρχει συστηματικη παρουσια της οργανωσης. Υπαρχουν επισης βιβλιοθηκες, αρχειοθηκες, στερεοφωνικο, καθρεφτες και ...κρεβατι για την αναπαυση του ...Πειρατη απο τη Θεσσαλονικη !!!
επειδη πρεπει να φυγω επειγοντως τα λεμε αργοτερα.
Χαιρετισμους Πειρατικους, Γιωργος Μ.
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες