e-συνέδρια και εσφαλμένες αντιλήψεις

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: e-συνέδρια και εσφαλμένες αντιλήψεις

Δημοσίευσηαπό mankasp » 17 Ιούλ 2012, 14:38

kailor έγραψε:- χαίρομαι αυτό που ακούω, που λές ότι τα άτομα που χάθηκαν συνεχίζουν να δουλεύουν για το κόμμα (άρα εδώ αυτή η παρεξήγηση έγινε, διότι δεν υπάρχει από κανέναν ενημέρωση).

Συμφωνώ μαζί σου πως κάποια προβλήματα ξεκινούν λόγω έλλειψης ενημέρωσης γι'αυτό τον λόγο προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε το wiki και υπάρχει επίσης στο πλάνο αναδιαμόρφωσης του φόρουμ μια ενότητα για ενημέρωση.

Baby steps και υπομονή χρειαζόμαστε, όσοι έχουμε μείνει ας βοηθήσουμε όπου μπορούμε και να μην έχουμε μεγάλες απαιτήσεις ακόμα.
https://twitter.com/e_kastrinakis

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 17 Ιούλ 2012, 16:58

kailor έγραψε:- χαίρομαι αυτό που ακούω, που λές ότι τα άτομα που χάθηκαν συνεχίζουν να δουλεύουν για το κόμμα (άρα εδώ αυτή η παρεξήγηση έγινε, διότι δεν υπάρχει από κανέναν ενημέρωση).

Υπάρχει μία παρανόηση σε κάποιους για το τι είναι ενημέρωση. Ενημέρωση Χρήστο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να μπει κάποιος στο mumble και να τα λέει. Την ενημέρωση την αναζητάς δεν περιμένεις να σου έρθει.

Προσωπικά για όσα θέματα ασχολούμαι, κάνω αναρτήσεις και στο forum και στο Κουμπάσο και στο group στο Facebook. Επειδή δεν μπαίνω στο mumble, δεν έχω ενημερώσει; Το ίδιο ισχύει και για άλλους.

Τι να κάνουμε να πάρουμε ντουντούκα ή να βγούμε στην τηλεόραση για να θεωρήσουν μερικοί ότι ενημερώνονται;

- Στράτο κανείς δεν σε κατηγόρησε ότι δεν δουλεύεις. όλοι όσοι δουλεύουμε για το κόμμα έχουμε αμελήσει εντελώς την προσωπική μας ζωή. Και επιτέλους πρέπει να βρούμε ένα τρόπο ώστε αυτοί που απέχουν να μην δημιουργούν πρόβλημα στα άλλα μέλη που θέλουν να δουλέψουν.

Δεν θεωρώ ότι με κατηγορεί κανείς για αυτό το λόγο. Αυτό που με ενοχλεί είναι η ΓΚΡΙΝΙΑ κάποιων για την ΑΠΡΑΞΙΑ των άλλων, ενώ οι ίδιοι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ πέραν του να μιλάνε στο mumble. Δικαίωμα τους, αλλά δεν μπορούν να βγαίνουν και να κατηγορούν γενικώς και αορίστως ΑΛΛΟΥΣ για την ακινησία τους κόμματος. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Χρήστο, από γκρινιάρηδες αγανακτισμένους πήξαμε.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 17 Ιούλ 2012, 17:03

για μια τελευταία φορά θα σας πω για πιο λόγο το mumble είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Όργανο για να παίρνονται αποφάσεις.

Προς στιγμής το mumble είναι εργαλείο και ούτε και αυτό δεν το αξιοποιούμε επειδή προσπαθείτε να καταστραφεί η ιδιότητά του.

Το mumble όπως πολύ ωραία το ανάφερε και ο φίλος μας ο mike...=>

http://waves.pirateparty.gr/content/%CE ... E%B1%CF%82

Επιβεβαιώνω ότι η D.E. χρησιμοποιεί το mumble ως όργανο αποφάσεων και ψηφοφοριών. και για αυτό τον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω πως από την D.E. επίσης δεν επικυρώνετε ή τουλάχιστον να αναγνωρίζεται και να το πω ακόμη πιο απλά για ποιον λόγο κατηγορείται τόσο άσχημα ως αναποτελεσματικός μηχανισμός.

έκατσα σήμερα επί 2 ώρες και τηλεφωνούσα με διάφορα στελέχη των πειρατών στην Γερμανία για να επιβεβαιώσω και να σιγουρευτώ για τα λεγόμενά μου περί θέματος.

Είχα φτάσει στο σημείο να αμφισβητήσω και την εμπειρία που είχα αποκτήσει μαζί με τους Γερμανούς...:-)

Αλλά όμως ευτυχώς επιβεβαιώθηκαν όλα όσα έλεγα τόσο καιρό. και πολλά άλλα τα οποία είχα πει εξαρχής.

εφόσον όμως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο ακινησίας πρέπει να γίνει κάτι.

θα θέσω θέμα για αλλαγή καταστατικού στο συνέδριο. το θέμα θα αναφέρει

την καταστατική αναγνώριση του mumble ως όργανο περιφερειακών συντονιστών με την δυνατότητα να γίνονται νόμιμες οι αποφάσεις και οι περιφερειακές ψηφοφορίες.

επίσης ως όργανο διασκευών θεμάτων ως προς το να τεθούνε ψηφοφορίες ή την κατάταξη τους μέσω liquid και μετά από εκεί για ψηφοφορίες στα συνέδρια.

την λειτουργία του mumble ως έκτακτο συνέδριο του κόμματος εφόσον θα ζητηθεί από 2/3 τον παρόντων σε ένα ε/συνέδριο του mumble και εγγεγραμμένων μέλλον του κόμματος (Υποδομές για certification υπάρχουν) τα συζήτησα με developer του mumble στην Γερμανία. και θα συνεχιστεί η συζήτηση)

Πρέπει να βρούμε τρόπους άμεσα να λειτουργούμε ρευστά και άμεσα! βρισκόμαστε σε πλήρης ακινησία. και μερικά άτομα το δέχονται. η ακινησία σημαίνει βούλιαγμα.

Φτάνει ένα μεγάλο κύμα και θα πάνε χαμένα τα ότι έχουμε κατορθώσει ως τώρα!!

(βουλευτής της Γερμανίας μου είπε σήμερα) τα φόρουμ και όλα τα μέσα συζητήσεων που βασίζονται στο γραπτό λόγο είναι απολύτως αναποτελεσματικά,χρονοβόρα και δημιουργούν την καταρρεύσει! οι Γερμανοί για αυτό τον λόγο το 2009 κλείσανε το φόρουμ. είχαν μπει σε ακινησία. ότι κατόρθωσαν το κάνανε face 2 face στον δρόμο και οργανωτικά στο mumble!

γιατί δεν παίρνουμε τις εμπειρίες εφόσον βλέπουμε ότι είμαστε off?
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 17 Ιούλ 2012, 17:44

Σε αυτά που λέει ο Γιώργος (piratiko.org) έχω απαντήσει ήδη στο Κουμπάσο, εκεί που τα πρωτοέγραψε. Οι Γερμανοί έχουν πολύ δραστήριο φόρουμ και wiki και liquid. Ο Γιώργος απάντησε πως εκείνο είναι άλλο φόρουμ και δεν αποτελεί όργανο αποφάσεων. Εγώ δεν θυμάμαι να ζήτησα να παίρνονται αποφάσεις στο φόρουμ.

Τέλος πάντων, ας ξεκολλάμε. Τι είδους αποφάσεις θα θέλατε να παίρνονται στο Mumble; Ρώτησα και πριν, αλλά δεν πήρα απάντηση. Όλες; Κάποιες; Ποιες;

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 17 Ιούλ 2012, 17:55

Ρε γαμώτο.......... Κάπου άκουσα για τον "φασισμό" (ίσως και δικτατορία!!! δεν θυμάμαι) των ενεργών;;;;;;;;
Μπα!!!!!! Λάθος θα έκανα.
....... Πειρατές, έχουμε πρόβλημα!!!!
Ήδη, αισθάνομαι Troll.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 17 Ιούλ 2012, 19:01

Και εγώ αισθάνομαι ότι μιλάω με τοίχους Βασίλη, γιατί μέρες τώρα ΡΩΤΑΩ και απάντηση ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.

ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ;

Συγκεκριμένα και χωρίς ποταμούς λάσπης και γενικολογίας. Πέραν από την γκρίνια ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ;

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 17 Ιούλ 2012, 19:12

Περί ακινησίας:
Δουλέψαμε Οκτώβριο-Γενάρη για την ίδρυση.
Ιδρυθήκαμε Φλεβάρη και σε ενάμισι μήνα ήμασταν σε προεκλογική περίοδο.
Κάποιες δεκάδες άνθρωποι κάναμε όσα σε άλλα κόμματα κάνουν εκατοντάδες ή χιλιάδες καλοπληρωμένα στελέχη.
Δώσαμε το 150% των δυνάμεών μας. Λυπάμαι που δεν δώσαμε το 200% και δεν κάψαμε φλάντζες. Κοντέψαμε.
Καπάκι οι δεύτερες εκλογές. Κάναμε ό,τι αντέχαμε μετά την υπερκόπωση που είχε προηγηθεί.
Οι εκλογές τέλειωσαν και είναι μέσα Ιουνίου.

Μας επιτρέπετε σας παρακαλώ να ξεκουραστούμε Ιούλιο και Αύγουστο μπας και μπορούμε να προσφέρουμε τίποτα από Σεπτέμβριο
ή πρέπει να βάλουμε τις πλάτες μας στη διάθεση ενός μαστγίου, μήπως και έμεινε καμιά ρανίδα ικμάδας για να την καταθέσουμε;;;

Λυπάμαι για το μπάχαλο που έχουν προκαλέσει κάποιοι, αν δεν έχετε σφαχτεί εντελώς θα επανέλθω το Σεπτέμβριο με προτάσεις,
δεν θα είμαι υποψήφιος για τίποτε το Νοέμβριο,
κι αν δυσκολεύω οτιδήποτε με τη στάση μου αυτή, απλά στείλτε μου ένα email για να παραιτηθώ κι από τη Δ.Ε.

Αυτό το χάλι (και το κείμενο του Μιχάλη που δεν έπρεπε να το δημοσιεύσει και για να απαντηθεί θέλει ένα αντι-σεντόνι) δεν με εκφράζει, αλλά σ' αυτή τη φάση δεν βλέπω και τι άλλο μπορώ να κάνω, χωρίς να χαλάσω άλλες 1000 ώρες που πλέον δεν έχω...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 17 Ιούλ 2012, 19:36

baskin έγραψε:Και εγώ αισθάνομαι ότι μιλάω με τοίχους Βασίλη, γιατί μέρες τώρα ΡΩΤΑΩ και απάντηση ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.

ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ;

Συγκεκριμένα και χωρίς ποταμούς λάσπης και γενικολογίας. Πέραν από την γκρίνια ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ;

Στράτο, το προηγούμενο σχόλιό μου είναι σαφές και δεν επιδέχεται παρερμηνείες (παρά μόνο με λεκτικούς "ακροβατισμούς").
Αν θέλεις να παραβλέπεις την ουσία και να οδηγείς την κουβέντα όπου σε βολεύει, κάνε το.
Θα σου πω λοιπόν τι ζητάω εγώ:
Θέλω να είμαι σε έναν πολιτικό σχηματισμό, να προβληματίζομαι, να εκφράζομαι, να συμμετέχω (όπου θέλω, όπως μπορώ, όποτε μπορώ), χωρίς να μου απευθύνονται παρατηρήσεις πως είμαι "καναπεδάκιας", "τεμπέλης", "αδιάφορος".
Επειδή λοιπόν, έχεις πάρει "εργολαβία" την δραστηριότητα των μελών, σε ρωτώ: Είναι δυνατόν να λειτουργήσω στα πλαίσια της ΔΙΚΗΣ μου διάθεσης;
Η επιλογή είναι δικιά σου.
Την δικιά μου την έχω κάνει εδώ και 3 μέρες!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 17 Ιούλ 2012, 19:39

Πάλι δεν πήρα απάντηση. Διαβάζω τα σεντόνια του Μιχάλη για το mumble και περιμένω προτάσεις. Όπως έχω τονίσει ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Συνεχίστε να παράγετε γκρίνια στο mumble, εγώ δεν θα παίξω.

Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι όσο περνάει από το χέρι μου,για Συνέδριο χωρίς λυμένες εκκρεμότητες δεν θα συναινέσω.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 17 Ιούλ 2012, 19:45

baskin έγραψε:Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι όσο περνάει από το χέρι μου,για Συνέδριο χωρίς λυμένες εκκρεμότητες δεν θα συναινέσω.

Εδώ συμφωνούμε!!!!!!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες