kailor έγραψε:θα βρούμε τζάμπα αίθουσα.
σωστόν!
kailor έγραψε:θα βρούμε τζάμπα αίθουσα.
12. Το "σνομπαρισμα" που εχω συναντησει εδω μεσα (στο ΠΕΙΡ) σε οτιδηποτε αφορα το "οικονομικο" ζητημα απο καθε αποψη και μαλιστα ενιοτε θεωρητικοποιημενο [π.χ. το ποσο ...αντιδημοκρατικο ειναι να ψηφιζουν μονο τα οικονομικα ενημερα μελη !!!] δεν το εχω συναντησει σε κανενα αλλο πολιτικο οργανισμο.
13. Εαν δεν ειμαστε ωριμοι να αναλαβουμε τις ευθυνες ενος σοβαρου πολιτικου κομματος με ευρωπαϊκο προσανατολισμο και ψηφιακη κουλτουρα,
omissman έγραψε:...κανονικα πρεπει να αφαιρεθει το δικαιωμα της ψηφου ΚΑΙ απο τους ηλιθιους ...![]()
![]()
omissman έγραψε:Δλδ το ακρον αωτο του παραλογισμου : να μαζευονται 100 ατομα / μελη του τυπου ειδα φως και μπηκα / να ψηφιζουν "δημοκρατικα" την Α ή την Β δραση χωρις ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ στο κοστος της και στις ουσιαστικες της συνεπειες, απλα γιατι "ετσι τους αρεσει" , μετα να εξαφανιζονται , και στο τελος να στελνουν το λογαριασμο σε ολους τους υπολοιπους !!! και ολο αυτο το σουρεαλιστικο σκηνικο να θεωρειται οτι υπηρετει τις αρχες της αμεσης δημοκρατιας !
SNM έγραψε:Εγώ, να απευθύνω ένα μήνυμα και στη ΔΕ και στα μέλη :
Τζάμπα γνώμη έχουν όλοι. Κι όχι απλά μία. Για να αποτελεί κάποιος ενεργό μέλος κάποιας ομάδας, πρέπει και να συνεισφέρει στα κοινά έξοδα. Εγώ μέλος δεν είμαι, και πάλι αισθάνομαι άσχημα που λέω την άποψή μου και δεν έχω επί του παρόντος τη δυνατότητα να συνεισφέρω υλικά. Και Πανελλαδικά να κάνετε ψηφοφορία "να αγοράσουμε ιδιόκτητα γραφεία;" όλοι "ναι" θα πούνε, γιατί δε βγαίνει απ'τη δική τους τσέπη.
SNM έγραψε:Τζάμπα γνώμη έχουν όλοι.
Όπερ έδει δείξαι.ergoil έγραψε:...
2. Επειδή πάντα θα έχουμε έξοδα και δε νομίζω πως η συνδρομή των 12 ευρώ θα φτάνει να τα καλύψει, προτείνω να συζητήσουμε το εξής το οποίο βέβαια θα χρειαστεί και τις αντίστοιχες τροποποιήσεις στο καταστατικό.
- Καταργούμε την ετήσια συνδρομή.
- Στις 15 κάθε μήνα αναρτάται ο (ψηφισμένος από ποιόν;) προϋπολογισμός για τα έσοδα/έξοδα του επόμενου και βγαίνει ένα τελικό ποσό.
- Αν είναι αρνητικό το ποσό, διαιρείτε με τον αριθμό των μελών που έχουν δηλώσει πως θέλουν να συμμετέχουν στις ψηφοφορίες
- Μέχρι τις 5 του επόμενου το κάθε μέλος οφείλει να έχει καταβάλει το ποσό
- Όσοι δε το κάνουν χάνουν το δικαίωμα ψήφου.
- Εδώ τώρα τίθεται το θέμα αν κάθε μήνα θα γίνεται reset στη διαδικασία ή αν θα αθροίζονται τα ποσά που χρωστάει ένα μέλος για να ξαναγίνει ενεργό. Κλίνω πως το πρώτο.
- Επίσης πρέπει να δούμε αν θα μπει ανώτατο όριο στο ποσό και τι θα κάνουμε σε περιπτώσεις που απαιτούνται μεγάλα ποσά (π.χ. εκλογές)
- Τέλος για τους άνεργους και φοιτητές θα μπορούσε να υπάρχει άλλη ρύθμιση
EDIT2 (από υπενθύμιση του ergoli): πρέπει να δούμε ποιος θα εγκρίνει τον προϋπολογισμό (όλα τα μέλη, μέλη με δικαίωμα ψήφου, Δ.Ε. ή υπεύθυνος οικονομικών)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες