chmod 777 world
Απίστευτο πολιτικό slogan
(για όσους το καταλαβαίνουν δυστυχώς)
Σλόγκαν
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Slogans
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
-
Re: Slogans
καλο, αλλα για λιγους (και καμμενους)
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
“I Love to Share”

info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Προτείνω τα απλά και «λακωνικά» slogan.
Η λογική τους είναι ότι πρέπει να είναι απλά, λιτά και αισιόδοξα. Πρέπει να εμπνέουν αλλαγή , σταθερότητα και ασφάλεια.
Έτσι σίγουρα θα πλησιάσουμε την νεολαία ( λέω νεολαία διότι είμαι και 40!)
Αλλά θα πλησιάσουμε και τους «νεολαίους» (είμαι και εγώ μέσα) οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την τεχνολογία κλπ.
Η λογική τους είναι ότι πρέπει να είναι απλά, λιτά και αισιόδοξα. Πρέπει να εμπνέουν αλλαγή , σταθερότητα και ασφάλεια.
Αλλά θα πλησιάσουμε και τους «νεολαίους» (είμαι και εγώ μέσα) οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την τεχνολογία κλπ.
-
- Επικοινωνία:
nikos71v έγραψε:Προτείνω τα απλά και «λακωνικά» slogan.
και εγώ που είμαι 42 είμαι γερος ;;

Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος
καλησπέρα και απο αλλο ενα 40αρη
εμένα μου ακούγεται καλά το We Share Because We Care
εμένα μου ακούγεται καλά το We Share Because We Care
Σλόγκαν
Νομίζω πως άν βρούμε κάποια έξυπνα σλόγκαν αλλά και κάποια σλόγκαν που να αγγίζουν τον διπλανό μας και να πιάνουν τον παλμό της κοινωνίας, και καταφέρουμε να τα βάλουμε στο στόμα της νεολαίας και του καθενός, θα είναι ένα πολύ δυνατό επικοινωνιακό χαρτί και ένας τρόπος να γίνουμε ευρύτερα γνωστοί.
Άκουσα σε μια αθλητική εκπομπή σήμερα κάποιον που έλεγε πως θα είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο κάποια οργάνωση, κόμμα κλπ το οποίο θα έπειθε πως είναι "έξω απ΄το παιχνίδι". Νομίζω πως έχει δίκαιο. Και μου άρεσε η ιδέα του να προβάλεις πως έισαι "έξω από το παιχνίδι" Σκέφτηκα πως ακόμη χειρότερα είμαστε ΤΟ παιχνίδι στα χέρια κακομαθημένων τροφίμων του Harvard και του Δρομοκαϊτειου, μαθητευόμενων μετεξεταστέων μάγων. Σκέφτηκα πώς θα ήθελα να ακούσω διατυπωμένα τα παραπάνω, ώστε να μου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να τα κάνω ρουτίνα. Φαντάζομαι όλοι μαζί θα φτάσουμε γρηγορότερα σε κάτι εξαιρετικό απ'ότι καθένας μόνος του.
Τελοσπάντων αν κάνουμε λίγο brainstorming μπορεί να προκύψουν καλά πράγματα, και που ξέρεις μπορεί να μπούμε στο στόμα όλων των Ελλήνων χωρίς να το καταλάβουν...Ομορφάααντρες μου όνειρο ζω μη με ξυπνάτε.
Άκουσα σε μια αθλητική εκπομπή σήμερα κάποιον που έλεγε πως θα είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο κάποια οργάνωση, κόμμα κλπ το οποίο θα έπειθε πως είναι "έξω απ΄το παιχνίδι". Νομίζω πως έχει δίκαιο. Και μου άρεσε η ιδέα του να προβάλεις πως έισαι "έξω από το παιχνίδι" Σκέφτηκα πως ακόμη χειρότερα είμαστε ΤΟ παιχνίδι στα χέρια κακομαθημένων τροφίμων του Harvard και του Δρομοκαϊτειου, μαθητευόμενων μετεξεταστέων μάγων. Σκέφτηκα πώς θα ήθελα να ακούσω διατυπωμένα τα παραπάνω, ώστε να μου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να τα κάνω ρουτίνα. Φαντάζομαι όλοι μαζί θα φτάσουμε γρηγορότερα σε κάτι εξαιρετικό απ'ότι καθένας μόνος του.
Τελοσπάντων αν κάνουμε λίγο brainstorming μπορεί να προκύψουν καλά πράγματα, και που ξέρεις μπορεί να μπούμε στο στόμα όλων των Ελλήνων χωρίς να το καταλάβουν...Ομορφάααντρες μου όνειρο ζω μη με ξυπνάτε.

Re: Σλόγκαν
Για να δείξουμε ότι είμαστε «έξω από το παιχνίδι» τότε καταρχήν δεν πρέπει να κάνουμε ότι και οι άλλοι. Δηλαδή για μένα όχι αφίσες, φυλλάδες στους δρόμους, και μάλλον όχι ηλίθια σλόγκαν-καραμέλες που στην ουσία δεν έχουν περιεχόμενο.
Τώρα αν μπορούμε να βρούμε κάποιες φράσεις κλειδιά που μπορούν να είναι χρήσιμες όταν συνομιλούμε με κάποιον ή γράφουμε κάποιο κείμενο με θέσεις, μπορούμε να συζητήσουμε για αυτό. Αλλά ας μην πιάσουμε τα Τσοβόλα δώστα όλα και ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ίδιο συνδικάτο - και λοιπές ανοησίες.
Τώρα αν μπορούμε να βρούμε κάποιες φράσεις κλειδιά που μπορούν να είναι χρήσιμες όταν συνομιλούμε με κάποιον ή γράφουμε κάποιο κείμενο με θέσεις, μπορούμε να συζητήσουμε για αυτό. Αλλά ας μην πιάσουμε τα Τσοβόλα δώστα όλα και ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ίδιο συνδικάτο - και λοιπές ανοησίες.
Verba volant, scripta manent
-
- Επικοινωνία:
Re: Σλόγκαν
Συμφωνώ με τον tvelocity. Όπως λένε, αν η ιδέα σου χωράει όλη σε ένα σλόγκαν, κατά πάσα πιθανότητα είναι ανάξια λόγου.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες