Επεξεργασία πρότασης Απλής Αναλογικής
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: Επεξεργασία πρότασης Απλής Αναλογικής
Μα ήδη είμαστε σε αυτή τη κατηγορία.....
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
Βασικά (κατ' επίφαση), οι θρησκευτικές μειονότητες..
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.
manos_ έγραψε:Κατάργηση του ποσοστού μαγειρέματος. Ούτε καν πλαφόν. Αυτό μπήκε για να μην μπαίνουν στη βουλή οι μειονότητες.
Όταν καταδιώκεις αυτόν που διαφέρει, δίνεις άλλοθι να καταδιωχθείς κι εσύ όταν σε κάποια στιγμή θα διαφέρεις ο ίδιος.
Συμφωνώ και να προσθέσω σαν επιχείρημα ότι όταν αποκλείσεις κάποιον από αυτό που θέλει/δικαιούται από κάτι μοιραία θα το ζητήσει από άλλου

εχω την εντυπωση οτι πλατιάσαμε ξανα. όλα δεν θα έπρεπε να τα πηγαίνουμε βήμα βημα? και το πρώτο βήμα είναιαν θέλουμε να ασχοληθούμε με την απλή αναλογική. υποθέτω ναι.
το επόμενο βήμα ειναι να αποφασίσουμε αν θέλουμε συνεργασία με άλλους για την διατύπωση του κομματος ή αν προτειμούμε να το κάνουμε μόνοι μας (και ίσως μετα να ζητησουμε την συνυπογραφή και απο άλλους)
τα αλλα στη συνέχεια....
το επόμενο βήμα ειναι να αποφασίσουμε αν θέλουμε συνεργασία με άλλους για την διατύπωση του κομματος ή αν προτειμούμε να το κάνουμε μόνοι μας (και ίσως μετα να ζητησουμε την συνυπογραφή και απο άλλους)
τα αλλα στη συνέχεια....
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες