Εχει ακουστει και συζητηθει πολλές φορές ή συναντηση μας μέσα στο καλοκαίρι σε ένα καμπιγκ για ενα διημερο.
Στόχος η γνωριμία,η συζητηση για το συνεδριο, η λυση καποιων παρεξηγησεων και η συσφιξη σχεσεων(sic)
Τόπος καπου στο κεντρο της Ελλαδας ας πουμε καπου Λαμια - Χαλκιδα μερια...
Ημερομηνία η πλεον καταλληλη μαλον ειναι τελευταιο ΣΚ του Ιουλίου (προσωπικη μου γνωμη καθαρα)
Τι λετε?
Καλοκαιρινο Καμπιγκ!!
Re: Καλοκαιρινο Καμπιγκ!!
Συμφωνώ Χρήστο αλλα άμα θέλετε μπορει να γίνει και νότιο πηλιο που είναι και δροσερά. Μην πάμε σε κανά μέρος με ζέστη. Και η περιοχή της Λαμίας είναι αρκετά ζεστή.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Δροσερα ειναι σε παρα πολλες περιοχες της Ελλαδας
Το θεμα ειναι να ειαμστε σε μερος που ναμπορουν ευκολα να ερθουν ολοι και οι Βορειοι και οι Νοτιοι.
Προσωπικα δεν εχω θεμ αμε το μερος..παω οπουδηποτε
Το θεμα ειναι να ειαμστε σε μερος που ναμπορουν ευκολα να ερθουν ολοι και οι Βορειοι και οι Νοτιοι.
Προσωπικα δεν εχω θεμ αμε το μερος..παω οπουδηποτε
-
Pilio rocks!
καπου στη μέση νομίζω είναι πιο δικαιο για να μετριάσουμε τις αποστάσεις. και θα προτιμούσα μέρος που να έχει συγκηνωνία για να μπορεί κάποιος να έρθει και χρις αυτοκίνητο αν δεν έχει, όπως και το καμπινγκ να είναι οργανωμένο. μη μας φάνε τα φίδια 
για το πήλιο κι εγώ συμφωνώ. μόνο όσοι είναι εκεί κοντα θα πρέπει να τα κανονήσουν όλα

για το πήλιο κι εγώ συμφωνώ. μόνο όσοι είναι εκεί κοντα θα πρέπει να τα κανονήσουν όλα

Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
Εγώ πάντως, αν πρόκειται να συναντήσω έλληνες πειρατές, πάω και στο Θιβέτ (αρκεί να έχει μπύρες παγωμένες και σουβλάκια).
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
laskaris_vasilis έγραψε:Εγώ πάντως, αν πρόκειται να συναντήσω έλληνες πειρατές, πάω και στο Θιβέτ (αρκεί να έχει μπύρες παγωμένες και σουβλάκια).
+100000
laskaris_vasilis έγραψε:Εγώ πάντως, αν πρόκειται να συναντήσω έλληνες πειρατές, πάω και στο Θιβέτ (αρκεί να έχει μπύρες παγωμένες και σουβλάκια).
Θα συμφωνησω αρχικα με τον Βασιλη!
Επισης,γενικοτερα για την ιδεα να πω οτι καλη ακουγεται,αρκει να οργανωθει σωστα και να μην γινουν μπερδεμενα τα πραγματα,οπως εγινε αρχικα και με το συνεδριο.
Απο εμενα,+1 αρκει να ειναι καπου που να μπορω να ερθω με ΜΜΜ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες