απλα προς ενημερωση το βαζω.
http://on-news.gr/2012/06/20/sok-enas-pasokos-trapezitis-eklektos-tou-g-papandreou-neos-ipik/
ο νεος υπουργος οικονομικών???
ο νεος υπουργος οικονομικών???
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: ο νεος υπουργος οικονομικών???
Μόνο όποιος είναι αυστηρά ουδέτερος μπορεί να ασκήσει ουσιαστική κριτική.
Τα blogs που ψάχνουν "στον ήλιο μοίρα" και την επιδιώκουν μέσα από προκλητικές αναφορές, προσωπικά, μου είναι αδιάφορα.
Δεν επιτρέπονται στην ενημέρωση, χαρακτηρισμοί του τύπου: «στριφνός» τραπεζίτης, "οπαδός της σκληρής λιτότητας". "«κολλητός» του Λ.Παπαδήμου".
Η είδηση είναι μία και ο "υπόχρεος" την αναφέρει απλά. Τα υπόλοιπα μπλέκονται στα "γρανάζια" της "συνωμοσιολογίας" και δεν τα σχολιάζω. (Για να μην μπω στη διαδικασία να σκεφτώ προπαγάνδα!!!!!!)
Τέλος, περιμένω να επαληθευτεί η είδηση!!!!!
Δεν ανακαλύπτω τον "τροχό". Όμως, τα blogs δεν συνιστούν "πανάκεια".
Τα blogs που ψάχνουν "στον ήλιο μοίρα" και την επιδιώκουν μέσα από προκλητικές αναφορές, προσωπικά, μου είναι αδιάφορα.
Δεν επιτρέπονται στην ενημέρωση, χαρακτηρισμοί του τύπου: «στριφνός» τραπεζίτης, "οπαδός της σκληρής λιτότητας". "«κολλητός» του Λ.Παπαδήμου".
Η είδηση είναι μία και ο "υπόχρεος" την αναφέρει απλά. Τα υπόλοιπα μπλέκονται στα "γρανάζια" της "συνωμοσιολογίας" και δεν τα σχολιάζω. (Για να μην μπω στη διαδικασία να σκεφτώ προπαγάνδα!!!!!!)
Τέλος, περιμένω να επαληθευτεί η είδηση!!!!!
Δεν ανακαλύπτω τον "τροχό". Όμως, τα blogs δεν συνιστούν "πανάκεια".
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
εγω απλα το βρηκα και το εβαλα προ ενημερωση. δεν εχω γνωμη και αποψη.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Μετά παραπονιέστε ότι το forum είναι χάος...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες