Spinoff - Πρώτο συνέδριο

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
ergoil
Επικοινωνία:

Spinoff - Πρώτο συνέδριο

Δημοσίευσηαπό ergoil » 18 Ιουν 2012, 20:27

Κώστας Χαμπίπης έγραψε:Κάτι που το νομίζω σημαντικό!!! φίλοι μου ας γράφουμε ολόκληρο το όνομά μας, τουλάχιστον εμείς που είμαστε μέλη του κόμματος.
Πρέπει να γνωριστούμε και από κοντά.

ναι, ναι, να γνωριστείτε από κοντά, να γίνετε φιλαράκια, και μετά στην καλύτερη να αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλο με επιείκια, ή στην χειρότερη να συνομωτήτε εις βάρος της πλειοψηφίας.

Αν είναι να γνωρίσεις κάποιους , να τους γνωρίσεις όλους. Και τα 9.000.000. Μπορείς να τους γνωρίσεις όλους; όχι. Οπότε όποιος είναι δίκαιος, δεν γνωρίζει κανένα, για να μπορεί να είναι πάντα αντικειμενικός, να κρίνει ιδέες και προτάσεις όπως επιβάλει η αμεσοδημοκρατία, και όχι πρόσωπα όπως επιβάλει ο κοινοβουλευτισμός.

Εσείς πάντως οι επώνυμοι, μπορείτε να συνεχίζετε να γνωρίζεστε, να φτιάχνετε τις κλίκες σας και να ψήνετε λουκάνικα στα μπαλκόνια σας. Εμάς όμως τους ανώνυμους θα μας βρείτε απέναντι, και εδώ στο φόρουμ, αλλά και στο συνέδριο. Αν φυσικά μας αφήσετε να έρθουμε στο συνέδριο και να αποκτήσουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε εκεί ανώνυμα, μακριά από κάμερες. Και αν φυσικά, αφού πιστοποιηθούμε με την απλή παρουσία μας στο συνέδριο ότι είμαστε άτομα και όχι καλικάντζαροι όπως μας κατηγορείτε, ακόμα να αποκτήσουμε και το δικαίωμα να ψηφίσουμε για τα ζητήματα του συνεδρίου ανωνύμως, με ανάταση του χεριού μας που είναι πραγματικό και όχι καλικαντζαρίστικο.

astyanax
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Πρώτο συνέδριο;

Δημοσίευσηαπό astyanax » 18 Ιουν 2012, 20:53

ergoil έγραψε:Και αν φυσικά, αφού πιστοποιηθούμε με την απλή παρουσία μας στο συνέδριο ότι είμαστε άτομα και όχι καλικάντζαροι όπως μας κατηγορείτε

Κάτω το ιερατείο των trolls

ακόμα να αποκτήσουμε και το δικαίωμα να ψηφίσουμε για τα ζητήματα του συνεδρίου ανωνύμως, με ανάταση του χεριού μας που είναι πραγματικό και όχι καλικαντζαρίστικο.

Ψήφος σε κάλπη δηλαδή δε παίζει;

Και τώρα το σημαντικότερο ερώτημα:
Izno, θα τρέξεις να βρεις προσφορές (με παζάρεμα προφανώς) και να βοηθήσεις στην οργάνωση του συνεδρίου, ή μόνο θα πρήζεις για άλλη μια φορά συκώτια;
-> http://pirateparty.gr/wiki/ <-

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 18 Ιουν 2012, 21:01

astyanax έγραψε:
ergoil έγραψε:Και αν φυσικά, αφού πιστοποιηθούμε με την απλή παρουσία μας στο συνέδριο ότι είμαστε άτομα και όχι καλικάντζαροι όπως μας κατηγορείτε

Κάτω το ιερατείο των trolls

ακόμα να αποκτήσουμε και το δικαίωμα να ψηφίσουμε για τα ζητήματα του συνεδρίου ανωνύμως, με ανάταση του χεριού μας που είναι πραγματικό και όχι καλικαντζαρίστικο.

Ψήφος σε κάλπη δηλαδή δε παίζει;

το χέρι είναι καλύτερο στις ζωντανές ψηφοφορίες. Είναι πιο ανώνυμο, ειδικά αν φοράς και μάσκα :mrgreen: ! Στην κάλπη πρέπει να δώσουμε όνομα για να μην υπάρχει διπλοψηφία.

astyanax έγραψε:Και τώρα το σημαντικότερο ερώτημα:
Izno, θα τρέξεις να βρεις προσφορές (με παζάρεμα προφανώς) και να βοηθήσεις στην οργάνωση του συνεδρίου, ή μόνο θα πρήζεις για άλλη μια φορά συκώτια;

το συνέδριο θα το έκανα σε αλάνα που είναι τζάμπα, και καλοκαίρι για να μην βρέχει.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 18 Ιουν 2012, 21:21

το συνέδριο θα το έκανα σε αλάνα που είναι τζάμπα

Έλα βρε "αλανιάρη" εργκόιλ!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 18 Ιουν 2012, 21:21

ergoil έγραψε:το συνέδριο θα το έκανα σε αλάνα που είναι τζάμπα, και καλοκαίρι για να μην βρέχει.

πιθανόν για Οκτώβρη ή Νοέμβρη θα είναι.

Δεν προλαβαίνουμε να οργανωθούμε νωρίτερα.

Ωστόσο για να δούμε θα έρθεις ή μπα?

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 18 Ιουν 2012, 21:25

ελα ergoil να σε δουμε,θα σου παραχωρησω την ψηφο μου να εχεις δυο
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 18 Ιουν 2012, 21:50

-mesitiko- έγραψε:ελα ergoil να σε δουμε,θα σου παραχωρησω την ψηφο μου να εχεις δυο

Ευχαρίστως να δεχτώ την ψήφο σου, αλλά θα σε συμβούλευα για το δικό σου καλό να μην παραχωρείς την ψήφο σου σε κανένα, ή αν την παραχωρείς να διατηρείς το δικαίωμα να την πάρεις πίσω ανά πάσα στιγμή, και όχι μετά από 2 ή 4 χρόνια.

Το να είμαι δημοφιλής ή κομματικό φιλαράκι στα πολιτικά θέματα το σιχαίνομαι, τα μπράβο και τα ζήτω στην πολιτική επίσης τα σιχαίνομαι. Το ίδιο ακριβώς τα σιχαίνομαι όπως και όταν να με βρίζουνε και με θεωρούν εχθρό τους ή καλικάντζαρο. Στα συνέδρια και μπροστά σε πολύ κόσμο συνήθως παραμένω στην αφάνεια. Απεχθάνομαι τις κάμερες και αποφεύγω την δημοσιότητα.
kailor έγραψε:Ωστόσο για να δούμε θα έρθεις ή μπα?

Θα έρθω αν γίνει σε κάποιο ελεύθερο και χωρίς κάμερες χώρο, αλλά λόγω της παραπάνω ιδιοσυγκρασίας μου, μην περιμένετε ή ψάχνετε να με ανα-γνωρίσετε.

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 18 Ιουν 2012, 22:02

ergoil την ψηφο μου δεν την δινω φυσικα σε κανενα,απλα ηταν δωροδοκια για να ερθεις,μ'αρεσουν οι ανθρωποι με ανατρεπτικες-αιρετικες ιδεες,ειναι το αλατι της γης,η δυναμη που σπρωχνει τα πραγματα εμπρος.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 18 Ιουν 2012, 22:07

-mesitiko- έγραψε:ergoil την ψηφο μου δεν την δινω φυσικα σε κανενα,απλα ηταν δωροδοκια για να ερθεις,μ'αρεσουν οι ανθρωποι με ανατρεπτικες-αιρετικες ιδεες,ειναι το αλατι της γης,η δυναμη που σπρωχνει τα πραγματα εμπρος.

τέτοια να του λες και θα τον δουμε με καμια περικεφαλέα :lol:

crisal

Re: Spinoff - Πρώτο συνέδριο

Δημοσίευσηαπό crisal » 19 Ιουν 2012, 11:39

@ergoil

Πότε θα πας διακοπες να ηρεμήσουμε λίγο απο τα τσιτάτα σου?

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες