Τι κανει ο κόσμος ειναι ενα θέμα. Τι κανει ο εκπαιδευτικός είναι αλλο. Με το "κόσμος" εννοούσα όσους ασχολούνται με την εκπαιδευτική διαδικασία που θέλω να πιστεύω οτι κάνουν επιλογές με βαση το καλό των μαθητών/φοιτητών τους.
Σε πιο τεχνικά απαντάω εδω με δυο λογια για να μην κουράζω τους υπόλοιπους, αν θες το συνεχίζουμε μέσω ΠΜ για την περίπτωση να κάνω λάθος
Δεν ειναι ACID αν δεν επιλέξεις ΙnnoDB και παλι εκει χανει τα CHECK clauses, λειπει ενας σκασμός απο indexes, δεν εχει materialized views και δεν εχει τομές συνόλων.
Βάση του περσινού προγράμματος 3 από τα 7 εργαστήρια δεν μπορούσαν (σε μεγάλο ή έστω σημαντικο βαθμο) να γίνουν hands on.
Φυσικά μπορεί κάποιος να πει οτι τα παραπανω δεν χρειάζονται αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, εκεί αναγνωρίζω* την αυθεντία αυτού που έκανε το πρόγραμμα σπουδών.
* εγω την αναγνώρισα, SQL μαθαίνεις και με ένα βιβλίο, σε θέματα σαν τα παραπάνω ξεχωρίζει αυτός που ξέρει απο βάσεις με τον χομπιστα.
Ιδέα για χρήση ανοιχτού λογισμικού
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Ιδέα για χρήση ανοιχτού λογισμικού
headofthebored έγραψε:Δεν ειναι ACID αν δεν επιλέξεις ΙnnoDB και παλι εκει χανει τα CHECK clauses, λειπει ενας σκασμός απο indexes, δεν εχει materialized views και δεν εχει τομές συνόλων.
Βάση του περσινού προγράμματος 3 από τα 7 εργαστήρια δεν μπορούσαν (σε μεγάλο ή έστω σημαντικο βαθμο) να γίνουν hands on.
Φυσικά μπορεί κάποιος να πει οτι τα παραπανω δεν χρειάζονται αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, εκεί αναγνωρίζω* την αυθεντία αυτού που έκανε το πρόγραμμα σπουδών.
* εγω την αναγνώρισα, SQL μαθαίνεις και με ένα βιβλίο, σε θέματα σαν τα παραπάνω ξεχωρίζει αυτός που ξέρει απο βάσεις με τον χομπιστα.
Δεν έχεις άδικο, αλλά εξαρτάται και από το επίπεδο του προγράμματος εκπαίδευσης. Οπότε κάπου μπορεί να γίνει και με MySQL. Άλλη συζήτηση, ας την αφήσουμε.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες