http://www.youtube.com/watch?v=GiJHRtpAPIQ
Μεταξύ αυτών που συμμετέχουν στο πανελ, και υποψήφιοι του πασοκ και της νδ.
Σε κάποιο σημείο λέει ότι εκπρόσωποι των απόψεων αυτών, στην καλύτερη περίπτωση, ψηφίστηκαν από το 1/3 των μουσουλμάνων της Θράκης.
Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης. Κάποιες ακραίες φωνές;
Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης. Κάποιες ακραίες φωνές;
Τελευταία επεξεργασία από 2 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 16 φορά/ες συνολικά
Re: Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης. Κάποιες ακραίες φωνές.
Ρε φίλε, ειλικρινά μια απάντηση: Έχεις ζήσει ποτέ στη Θράκη;
Re: Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης. Κάποιες ακραίες φωνές.
krogias έγραψε:Ρε φίλε, ειλικρινά μια απάντηση: Έχεις ζήσει ποτέ στη Θράκη;
δεν έχω ιδέα από θράκη.
εσύ θα μας πεις την γνώμη σου για αυτό το βίντεο, εμείς που να ξέρουμε;
είναι όλοι οι μουσουλμάνοι στην θράκη σε αυτή την απόχρωση; κατακόκκινοι;
Re: Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης. Κάποιες ακραίες φωνές;
Σαφώς και όχι.
Από εκεί και πέρα ότι υπάρχουν πολλοί που αυτοπροσδιορίζονται ως τούρκοι ή τουρκικής καταγωγής, ναι.
Από εκεί και πέρα ότι υπάρχουν πολλοί που αυτοπροσδιορίζονται ως τούρκοι ή τουρκικής καταγωγής, ναι.
krogias έγραψε:Σαφώς και όχι.
δεν είναι μόνο ότι αυτοπροσδιορίζονται ως τούρκοι, ενώ θα μπορούσαν να αυτοπροσδιορίζονται ως έλληνες μουσουλμάνοι.
(Από τα πρόσωπά τους πάντως, για μογγολικής καταγωγής δεν τους κόβω. Γιατί να μην είναι απόγονοι αρχαίων ελλήνων εξισλαμισμένοι;)
Είναι και τα άλλα που λένε στο βιντεο, παρουσία των υποψηφίων πασοκ-νδ.
Με αποκορύφωμα βέβαια αυτά που λενε ο μουφτής και ο δημοσιογράφος.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Από τα πρόσωπά τους πάντως, για μογγολικής καταγωγής δεν τους κόβω. Γιατί να μην είναι απόγονοι αρχαίων ελλήνων εξισλαμισμένοι;)
Γεια σου βρε "φυσιογνωμιστή" εργκόιλ!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
laskaris_vasilis έγραψε:Από τα πρόσωπά τους πάντως, για μογγολικής καταγωγής δεν τους κόβω. Γιατί να μην είναι απόγονοι αρχαίων ελλήνων εξισλαμισμένοι;)
Γεια σου βρε "φυσιογνωμιστή" εργκόιλ!!!!!
Δεν είμαι φυσιογνωμιστής το θεωρώ πολύ υποκειμενικό κριτήριο, αντίθετα όμως υποστηρίζω το τεστ dna, όχι για να χωρίσει, αλλά για να ενώσει κάποιους και να αμβλύνει τις έχθρες τους.
Για την απόδειξη της κοινής καταγωγής, αρκεί να ελεγχθεί το γονίδιο Υ του άντρα. Όπως ελέγχθηκε και βρέθηκε ότι 16.000.000 είναι απευθείας απόγονοι του τζεγκις χαν. Το γονίδιο Υ είναι αδιάψευστο κριτήριο που ορίζει την καταγωγή, παραμένει σχεδόν αμετάλλακτο ανά τους αιώνες, και φέρει την αλήθεια της καταγωγής του κάθε άντρα.
Το θέμα είναι, έχουμε την δύναμη και την ευθύτητα να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια κατάματα; Έχουμε το κουράγιο να παραδεχτούμε ότι αρκετοί μεμέτηδες έχουν ακριβώς το ίδιο Υ με εμάς; Αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι είμαστε αδέλφια, ή εμείς είμαστε τούρκοι ή αυτοί έλληνες, πάντως βιολογικά αδέλφια σίγουρα.Και το ίδιο μπορεί να ισχύει και για άλλους γείτονες λαούς.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ ή για την ευρώπη εδώ .
π.χ. αν σορτάρουμε κατά E1b1b βρίσκουμε:
Αλβανοί Κοσοβάροι 47%
Πελλοπονήσιοι Έλληνες 47%
Έλληνες Νότου 45%
Ισπανοί Κανταβριας 43%
Σικελοί 29%
Κύπριοι 27%
ενώ αν σορτάρουμε κατά J βρίσκουμε:
Βλάχοι Αλβανίας 48%
Εβραίοι Ασκενάζι 43%
Κρητικοί Έλληνες 39%
Βλάχοι Ρουμανίας 33%
Ιταλοί Απουλίας 31%
Τούρκοι Κωνσταντινούπολης 25%
Σικελία-Καλαβρία 24%
Έλληνες 20%
με κάθε επιφύλαξη για την εγκυρότητα των μετρήσεων, τα αποτελέσματα είναι ενδιαφέροντα όσον αφορά τις βιολογικές (και όχι τις πολιτισμικές) συγγένειες.
Παιδιά λίγο σεβασμό με τα ήθη και τα έθιμα των Ελληνικών μειονοτήτων.
Δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να λειτουργούν δημοκρατικά σαν μια κοινότητα.
Αν είναι αυτές οι συντηρητικές παρατάξεις της μειονότητας στη Θράκη Δεν είναι τίποτα μπροστά στη συντηρητική
παράταξη που μπαίνει στη βουλή.
Πιστεύω ότι οι Ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού έχουν καλύτερη αντιμετώπιση και αυτό πρέπει να παίρνουμε
σαν παράδειγμα.
Σε ένα λαό με παιδεία αυτό είναι πολιτισμός με θετικά αποτελέσματα στον τουρισμό στο εμπόριο κλπ.
Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να οδηγήσει σε απομόνωση, φτώχεια, δυσλειτουργία του συνόλου.
Δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να λειτουργούν δημοκρατικά σαν μια κοινότητα.
Αν είναι αυτές οι συντηρητικές παρατάξεις της μειονότητας στη Θράκη Δεν είναι τίποτα μπροστά στη συντηρητική
Πιστεύω ότι οι Ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού έχουν καλύτερη αντιμετώπιση και αυτό πρέπει να παίρνουμε
σαν παράδειγμα.
Σε ένα λαό με παιδεία αυτό είναι πολιτισμός με θετικά αποτελέσματα στον τουρισμό στο εμπόριο κλπ.
Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να οδηγήσει σε απομόνωση, φτώχεια, δυσλειτουργία του συνόλου.
divak έγραψε:Αν είναι αυτές οι συντηρητικές παρατάξεις της μειονότητας στη Θράκη Δεν είναι τίποτα μπροστά στη συντηρητική
αυτο δεν σημαίνει ότι οι δηλώσεις των μουσουλμάνων δεν είναι απαράδεκτες.
Και μιας και είπαμε για το Y dna, να δυό χάρτες που δείχνουν την εξάπλωση δύο σημαντικών για τους έλληνες παραλλαγών του Υ, με μεγάλη συγκέντρωση στον καύκασο (αλλά και από μικρασία έως την δυτική κρήτη) (J2) και ένα άλλο με μεγαλύτερη συγκέντρωση στην βόρεια ήπειρο-αλβανία (E1b1b1a2).
Είναι αξιοσημείωτο επίσης ότι το 90% των ανδρών κατάγονται από το Υ χρωμοσωμα F και τις μεταλλάξεις αυτού, (όπως είναι και το J2).
Τελευταία επεξεργασία από 2 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 17 φορά/ες συνολικά
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Μα είναι δυνατόν;
Βάζει αυτός ο εργκόιλ ένα βίντεο που προμοτάρουν οι Χρυσαυγίτες και εμείς καθόμαστε και το κουβεντιάζουμε;
Και στο τέλος να μας κάνει και σεμινάρια ανθρωπολογίας;
Δεν με ενδιαφέρει όποιο χρωμόσωμα/γονίδιο και να έχω, χέστηκα!!!! Θέλω να συμβιώσω στον τόπο μου με τους υπόλοιπους συντοπίτες μου ειρηνικά.
Δεν θα μπω στην διαδικασία (αντίστοιχη κάνουν και κάποιοι "γειτόνοι" μας) της διάσπασης.
Ο τόπος μας είναι ήδη πολύ μικρός και με αρκετά προβλήματα. Ούτε θα διαχωρίσω τους πολίτες του, ούτε θα προσθέσω "νταλγκάδες".
Άνθρωποι της οικογένειάς μου ευεργετήθηκαν/βοηθήθηκαν από τους Τούρκους συντοπίτες τους και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας "καλικάντζαρος"
όποιες "μπακαλοθεωρίες" και αν επικαλεστεί.
Έχω πάνω από όλα τον Πολίτη, όποιας εθνικότητας, ιθαγένειας, καταγωγής είναι και δεν ανέχομαι χρυσαυγίτικα βίντεο (μπήκε κανείς στην διαδικασία να διαβάσει τα σχόλια που υπάρχουν
στο βίντεο αυτό; Γι` αυτό και η οργή μου)
Βάζει αυτός ο εργκόιλ ένα βίντεο που προμοτάρουν οι Χρυσαυγίτες και εμείς καθόμαστε και το κουβεντιάζουμε;
Και στο τέλος να μας κάνει και σεμινάρια ανθρωπολογίας;
Δεν με ενδιαφέρει όποιο χρωμόσωμα/γονίδιο και να έχω, χέστηκα!!!! Θέλω να συμβιώσω στον τόπο μου με τους υπόλοιπους συντοπίτες μου ειρηνικά.
Δεν θα μπω στην διαδικασία (αντίστοιχη κάνουν και κάποιοι "γειτόνοι" μας) της διάσπασης.
Ο τόπος μας είναι ήδη πολύ μικρός και με αρκετά προβλήματα. Ούτε θα διαχωρίσω τους πολίτες του, ούτε θα προσθέσω "νταλγκάδες".
Άνθρωποι της οικογένειάς μου ευεργετήθηκαν/βοηθήθηκαν από τους Τούρκους συντοπίτες τους και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας "καλικάντζαρος"
όποιες "μπακαλοθεωρίες" και αν επικαλεστεί.
Έχω πάνω από όλα τον Πολίτη, όποιας εθνικότητας, ιθαγένειας, καταγωγής είναι και δεν ανέχομαι χρυσαυγίτικα βίντεο (μπήκε κανείς στην διαδικασία να διαβάσει τα σχόλια που υπάρχουν
στο βίντεο αυτό; Γι` αυτό και η οργή μου)
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 17 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες