Χαίρεται... είμαι μια νέα πειρατής και όχι επειδή έτυχε να μου γίνει πρόταση να κατέβω ως Δημοτικός σύμβουλος Δράμας. Ήθελα να στηρίξω τους πειρατές από την στιγμή που άκουσα ότι υπάρχει ένα κόμμα που με στηρίζει σαν καλλιτέχνη και πάνω απ' όλα σαν πολίτη. Στης εκλογές της 6ης Μαϊου έψαχνα μάταια τα ψηφοδέλτια για να βρω έναν φίλο πειρατή να ψηφίσω... και δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου και την έκπληξή μου όταν μου ήρθε η πρόταση... Δυστυχώς έπρεπε να αρνηθώ λόγο προσωπικών μελλοντικών σχεδίων. Παρόλα αυτά σε αυτές της εκλογές έχουμε πλέον αντιπρόσωπο στην Δράμα και σκοπεύω να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Αυτήν την στιγμή προσπαθώ να πείσω την οικογένειά μου να στηρίξει τις αρχές και τα πιστεύω σας που τα βρίσκω απόλυτα σωστά... Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν με καταλαβαίνουν και κολλάνε πολύ στο γεγονός ότι δεν ξέρουν πολλά από υπολογιστές και internet. Εντωμεταξύ πιστεύω ότι οι γονείς μου είναι από τους πολύ λίγους "τυχερούς" γονείς που, τα παιδιά τους, τους έχουν διδάξει πως να χρησιμοποιούν (έστω και αδέξια) αυτά τα υπέροχα και παντοδύναμα εργαλεία. Πρόσφατα βρήκα αρκετές συνεντεύξεις σας και έδειξα κάποιες από αυτές σε μέλη της οικογένειάς μου... Τους έχουμε σχεδόν πείσει μα κολλάνε σε θέματα όπως "ναι ωραία τα λένε... αλλά αυτά είναι ουτοπίες" και στο ότι το κόμμα έχει πολύ μικρά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Μπορεί κάποιος να απαντήσει σε αυτά τα ίσως χαζά επιχειρήματα;
Ευχαριστώ.
Υ.Γ.
Ψάχνοντας και διαβάζοντας το Forum για ιδέες βρήκα και το υπέροχο video από τον φίλο πειρατή Dimitris Zappas θα τους το δείξω και αυτό γιατί παρ' όλη την καταθλιπτική του μουσική και παρόλο που είναι κουραστικό πιστεύω ότι λέει πολύ όμορφα πράγματα τα οποία πρέπει να ακουστούν...
Παρακαλώ βοηθήστε με να σας βοηθήσω...
Παρακαλώ βοηθήστε με να σας βοηθήσω...
Yo ho ho and a bottle of rum . . . 

-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Παρακαλώ βοηθήστε με να σας βοηθήσω...
Καλώς ήρθες.
Το βασικό για μένα, είναι να τους πεις, ότι όσο ψηφίζουν με εκβιασμούς και όχι με την συνείδηση τους, τα ωραία θα μείνουν ουτοπίες. Δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα, αν συνεχίζουν να στηρίζουν το κατεστημένο.
Επίσης πες τους για το Πειρατικό Κόμμα της Γερμανίας που έχει φτάσει στο 13%.
Το βασικό για μένα, είναι να τους πεις, ότι όσο ψηφίζουν με εκβιασμούς και όχι με την συνείδηση τους, τα ωραία θα μείνουν ουτοπίες. Δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα, αν συνεχίζουν να στηρίζουν το κατεστημένο.
Επίσης πες τους για το Πειρατικό Κόμμα της Γερμανίας που έχει φτάσει στο 13%.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Ευχαριστώ πολύ για την τόσο γρήγορη, σύντομη μα τόσο περιεκτική απάντηση... θα την προωθήσω... 

-
- Επικοινωνία:
Το βίντεο που αναφέρεσαι έχει διαμορφωθεί σε πιό μικρή έκδοση των 2,5 λεπτών στο κανάλι του κόμματος,
http://www.youtube.com/watch?v=hVm58XGY ... e=g-user-u
http://www.youtube.com/watch?v=hVm58XGY ... e=g-user-u
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
-
- Επικοινωνία:
Βασικά καλώς ήρθες... Αν θέλεις διάβασε/συμπλήρωσε και αυτό http://piratepad.eu/BM2pn3DfFM είναι μια προσπάθεια να καταγράψουμε τέτοιου είδους ερωτήσεις όπως και αυτές που έθεσες και συνάμα να δώσουμε και κάποιες απαντήσεις... 

здравствуйте
Πολύ καλύτερη η μικρότερη έκδοση... ευχαριστώ και πάλι τους φίλους πειρατές... 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες