kailor έγραψε:ergoil έγραψε:djlk έγραψε:Φίλε ergoil, αν περιμέναμε μέχρι την εκτύπωση των ψηφοδελτίων όπως λες φοβάμαι ότι δεν θα είχαμε ονόματα υποψηφίων για να τυπώσουμε.
Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες καθόλου.
Γιατί να μην έχετε υποψήφιους;
Υπάρχει μια ψηφοφορία, ενεργή. Αρχίζουμε να μαζεύουμε υποψήφιους, να έχουμε οργάνωση, και η ψηφοφορία συνεχίζει να είναι ενεργή.
Με το που μαζεύονται και όλα τα λεφτά, και με το που δίνονται στον τυπογράφο, τότε ο κύβος ερρίφθει, και τότε λήγει η ψηφοφορία.
Αλήθεια??? ε??? τι ακούω και δεν πέφτουν τα μαλιά μου.
Υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες (5 εάν θυμάμαι καλά), που δηλώνεις σε άρειο πάγο ή πρωτοδικείο (δεν το θυμάμαι πιο από τα 2), ότι κατεβαίνεις σε εκλογές και σε ποιές περιφέρειες. Και έχεις και συγκεκριμένες ελάχιστες μέρες να δηλωθούν σε πρωτοδικείο ποιοί θα κατέβουν και να πληρώσουν παράβολο.
Αλλά άμα θες μπορείς να εκτυπώσεις και την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές. και μπορεί να έχεις κάνει συμφωνία για τα πρώτα λεφτά πρίν τις εκλογές.
Οπότε άμα το κάνουμε έτσι όπως το λές θα είχαμε βρει υποψηφίους αλλά θα είχαν λήξει οι ημερομηνίες δήλωσης οπότε δεν θα μπορούσαμε να κατέβουμε...
Σοβαρά μιλάς ρε φίλε;
Το να δηλώσεις στο άρειο πάγο, και να ξεδηλώσεις, ε δεν τρέχει και τίποτα!
Η ψηφοφορία πρέπει να λήγει όταν πέφτει το παραδάκι (θες παράβολα, θες ψηφοδέλτια δεν με νοιάζει), και μόνο τότε.
και πότε είναι αυτές οι μέρες που λήγουν οι προθεσμίες;
εγώ ένα ξέρω, ότι ενώ ακόμα ψάχνετε υποψηφίους, και άρα δεν έχει δηλωθεί κάτι οριστικά στον άρειο πάγο, η ψηφοφορία έχει λήξει!
Άρα υπήρχε χρόνος να κρατήσει παραπάνω η διάρκεια απόφασης της ψηφοφορίας, αλλά κάποιοι βιάστηκαν να δημιουργήσουν τετελεσμένα.