iznogood wrote:

ergoil
Επικοινωνία:

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 22 Μάιος 2012, 10:22

kissand έγραψε:Είναι και δικιά μας χώρα, γι'αυτό πήραμε την πρωτοβουλία της ίδρυσης του κόμματος (αν και δεν είμαι
ιδρυτικό μέλος). Δεν είναι μόνο δικιά σου, συγκατοικούμε.

Επίσης όλοι οι πολίτες που αποδέχονται το καταστατικό είναι ευπρόσδεκτοι στο κόμμα

είσαστε λίγοι, πολλοί λιγοι για την χώρα μου, εσείς οι αφελείς ή πονηροί που αποδέχεστε άκριτα και αψήφιστα αυτό ή οποιοδήποτε άλλο καταστατικό.
Και επειδή, όπως όλα τα κόμματα, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε την κλίκα σας που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντά της καί όχι τα συμφέροντα της χώρας μου, γιαυτό και θα με βρείτε απέναντι.

Όπως απέναντι είμαι και σε κάθε κόμμα, και σε όλα τα κόμματα που, μέσω του καταστατικού τους που έχει έρθει ουρανοκατέβατο από κάποιο ιερατείο, αποτελούν κλίκες και εξελίσσονται σε κέντρα παραγωγής κομματόσκυλων, και όχι ελευθέρων πολιτών.

Δήλωση υποταγής σε αψήφιστο ουρανοκατέβατο καταστατικό δεν θα πάρετε, ούτε από εμένα, αλλά ούτε και από τους 700 (σε σύνολο 800) ελεύθερους συμπολίτες μου που αρχικά έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον για σας. :twisted:

Και να ξέρετε ότι η ζημιά έχει ήδη γίνει, το ιερατείο, μέσω του αψήφιστου καταστατικού, σας έχει ήδη καταστρέψει. Αυτοί οι 700 δεν έχουν την δικιά μου παράξενη επιμονή, σας έχουν εγκαταλήψει και δεν πρόκειται να ξαναέρθουν σε σας. Αλλάξτε όσο είναι καιρός, γιατί αν ο καιρός περάσει, θα μπείτε και εσείς στο χρονοντούλαπο των αποτυχημένων κομμάτων....εγώ εδώ θα είμαι , με την μια ή την άλλη μορφή, να σας υπενθυμίζω την κατρακύλα στην οποία σας έχει παρασύρει το ιερατείο.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 22 Μάιος 2012, 13:05

ergoil έγραψε:είσαστε λίγοι, πολλοί λιγοι για την χώρα μου, εσείς οι αφελείς ή πονηροί που αποδέχεστε άκριτα και αψήφιστα αυτό ή οποιοδήποτε άλλο καταστατικό.
Και επειδή, όπως όλα τα κόμματα, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε την κλίκα σας που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντά της καί όχι τα συμφέροντα της χώρας μου, γιαυτό και θα με βρείτε απέναντι.

Όπως απέναντι είμαι και σε κάθε κόμμα, και σε όλα τα κόμματα που, μέσω του καταστατικού τους που έχει έρθει ουρανοκατέβατο από κάποιο ιερατείο, αποτελούν κλίκες και εξελίσσονται σε κέντρα παραγωγής κομματόσκυλων, και όχι ελευθέρων πολιτών.

Δήλωση υποταγής σε αψήφιστο ουρανοκατέβατο καταστατικό δεν θα πάρετε, ούτε από εμένα, αλλά ούτε και από τους 700 (σε σύνολο 800) ελεύθερους συμπολίτες μου που αρχικά έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον για σας. :twisted:

Και να ξέρετε ότι η ζημιά έχει ήδη γίνει, το ιερατείο, μέσω του αψήφιστου καταστατικού, σας έχει ήδη καταστρέψει. Αυτοί οι 700 δεν έχουν την δικιά μου παράξενη επιμονή, σας έχουν εγκαταλήψει και δεν πρόκειται να ξαναέρθουν σε σας. Αλλάξτε όσο είναι καιρός, γιατί αν ο καιρός περάσει, θα μπείτε και εσείς στο χρονοντούλαπο των αποτυχημένων κομμάτων....εγώ εδώ θα είμαι , με την μια ή την άλλη μορφή, να σας υπενθυμίζω την κατρακύλα στην οποία σας έχει παρασύρει το ιερατείο.

Τελικά καταλαβαίνω οτι είσαι πανίβλαξ... :lol: :lol: :lol:

kissand
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό kissand » 22 Μάιος 2012, 13:38

ergoil έγραψε:
Δήλωση υποταγής σε αψήφιστο ουρανοκατέβατο καταστατικό δεν θα πάρετε, ούτε από εμένα, αλλά ούτε και από τους 700 (σε σύνολο 800) ελεύθερους συμπολίτες μου που αρχικά έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον για σας.

Δεν είναι δήλωση υποταγής. Είναι αν συμφωνείς με το καταστατικό του κόμματος, το οποίο σχεδόν ίδιο
καταστατικό έχουν όλα τα πειρατικά κόμματα ανά τον κόσμο

Αλλά σε κάθε περίπτωση NN
Γιώργης Κισσανδράκης
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 22 Μάιος 2012, 14:42

kissand έγραψε:
ergoil έγραψε:
Δήλωση υποταγής σε αψήφιστο ουρανοκατέβατο καταστατικό δεν θα πάρετε, ούτε από εμένα, αλλά ούτε και από τους 700 (σε σύνολο 800) ελεύθερους συμπολίτες μου που αρχικά έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον για σας.

Δεν είναι δήλωση υποταγής. Είναι αν συμφωνείς με το καταστατικό του κόμματος, το οποίο σχεδόν ίδιο
καταστατικό έχουν όλα τα πειρατικά κόμματα ανά τον κόσμο

Αλλά σε κάθε περίπτωση NN

έχω πραγματικά κουραστεί να το επαναλαμβάνω.

Άλλο οι πειρατικές αρχές (όπως αυτές εκφράζονται στο άρθρο 2 του καταστατικού) και άλλο το υπόλοιπο καταστατικό που μας δένει χειροπόδαρα με τα περίεργα άρθρα του (το οποίο φυσικά και δεν είναι ίδιο σε όλα τα πειρατικά κόμματα).
Αλλά ακόμα και οι πειρατικές αρχές, και αυτές πρέπει να είναι ψηφισμένες και όχι ουρανοκατέβατες, και να στέκονται λόγω της μεγάλης αποδοχής τους.

ergoil
Επικοινωνία:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ

Δημοσίευσηαπό ergoil » 22 Μάιος 2012, 23:40

34000!
μεγάλο ποσό.
πόσα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν με αυτό, από το να ξοδευτεί σε ψηφοδέλτια και εκλογές.

Να έρθουν οι 120 ενωμένοι πειρατές που ψήφισαν "ναι στις εκλογές" να δώσουν κανά φράγκο.
Αν ήμουν ΔΕ, θα έπιανα έναν-έναν, και αν δεν έδινε κάποιος φράγκο, θα τον διέγραφα από το κόμμα.
Α, θα διέγραφα και την ίδια την ΔΕ, γιατί δεν έβαλε επιλογή στην ψηφοφορία "ναι, αλλά δεν έχω μια" ή ακόμα "ναι και δίνω Χ ευρώ", όπου Χ βάζει ο κάθε ψηφοφόρος το ποσό της αρεσκείας του.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 22 φορά/ες συνολικά

kissand
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ

Δημοσίευσηαπό kissand » 22 Μάιος 2012, 23:48

και μετά λες εμάς φασίστες...
έτσι διαγράφεις άτομα από το κόμμα;
Ξέρεις την οικονομική κατάσταση του καθενός;

Εσύ εκτός από παράσιτο είσαι και φασίστας
Γιώργης Κισσανδράκης
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 22 Μάιος 2012, 23:50

kissand έγραψε:και μετά λες εμάς φασίστες...
έτσι διαγράφεις άτομα από το κόμμα;
Ξέρεις την οικονομική κατάσταση του καθενός;

Εσύ εκτός από παράσιτο είσαι και φασίστας

πρώτα πρώτα δεν διαγράφω κανένα. δεν είμαι ΔΕ για να διαγράψω.
δεύτερον την οικονομική κατάσταση του καθενός δεν την ξέρω.
το ναι όμως χωρίς προυποθέσεις, που αβασάνιστα κάποιοι ψήφισαν, πρέπει να το πληρώσουν κάπως.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 23 Μάιος 2012, 00:10

ergoil έγραψε:το ναι όμως χωρίς προυποθέσεις, που αβασάνιστα κάποιοι ψήφισαν, πρέπει να το πληρώσουν κάπως.

...κρεμασμα :lol: :lol: :lol:

ergoil
Επικοινωνία:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ

Δημοσίευσηαπό ergoil » 23 Μάιος 2012, 00:21

-mesitiko- έγραψε:
Dimitris Zappas έγραψε:
-mesitiko- έγραψε:δηλαδη για να καταλαβω κατι,εχουμε τους απαιτουμενους υποψηφιους και υποψηφιες ακομα και για εναν-μια στο επικρατειας και μας λειπουν τα χρηματα ?
κανεις αλλος υποψηφιος δεν τα βαζει απο την τσεπη του μονο εγω ισως και 2-3 ή 5-6 αλλοι ?

Όχι Σπύρο δεν είναι έτσι, δεν έχουμε τις υποψήφιες

εχω δυο γυναικες και περιμενω ενημερωση απο kdev
ΚΥΡΙΕ ergoil
34000!
μεγάλο ποσό.
πόσα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν με αυτό, από το να ξοδευτεί σε ψηφοδέλτια και εκλογές.

Να έρθουν οι 120 ενωμένοι πειρατές που ψήφισαν "ναι στις εκλογές" να δώσουν κανά φράγκο.
Αν ήμουν ΔΕ, θα έπιανα έναν-έναν, και αν δεν έδινε κάποιος φράγκο, θα τον διέγραφα από το κόμμα.
Α, θα διέγραφα και την ίδια την ΔΕ, γιατί δεν έβαλε επιλογή στην ψηφοφορία "ναι, αλλά δεν έχω μια" ή ακόμα "ναι και δίνω Χ ευρώ", όπου Χ βάζει ο κάθε ψηφοφόρος το ποσό της αρεσκείας του.
εγω ψηφισα ΝΑΙ και προσπαθωνα καλυψω και 2 γυναικες οικονομικα οποτε δεν μπορεις να προσαπτεις τιποτα σε κανενα

καλά λες.
Και μια ακόμα επιλογή έπρεπε να βάλει η ΔΕ στην ψηφοφορία.
"ναι, αλλά είμαι γυναίκα και θέλω να μου κάνουν τα έξοδα"

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 23 Μάιος 2012, 00:23

ergoil έγραψε:καλά λες.
Και μια ακόμα επιλογή έπρεπε να βάλει η ΔΕ στην ψηφοφορία.
"ναι, αλλά είμαι γυναίκα και θέλω να μου κάνουν τα έξοδα"

βρε! βλακέντιε! ποιος ρωτησε την γνώμη σου?

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες