crisal έγραψε:
Αν δεν το καταλαβαίνεις θα στο πω απλά. Είναι σαν να έρχομαι εγω στο σπίτι σου (επειδη με κάλεσες για φαγητό) και να σου λέω (και να επιμένω ότι εγω είμαι σωστός και εσυ λάθος) ποιους άλλους να καλεσεις, πως να βαψεις τους τοιχους, τι επιπλα να βάλεις, πως να ξοδεύεις τα χρήματα σου,με ποια γυναίκα να κάνεις σχέση και τελικά να θέλω να διώξω εσένα απο το σπίτι σου για να μεινω εγω.. Μαλόν θα με διαολοστειλεις αν το κανω αυτο ε? και μάλον θα με πετάξεις έξω απο το σπίτι σου ε? και μάλον δεν θα με ξανακαλέσεις ε?
.
crisal, δεν έχεις καταλάβει ότι η χώρα μου είναι το σπίτι μου, και στην χώρα μου φιλοξενώ το κόμμα σας.
Tα κόμματα είναι οι καλεσμένοι, το κόμμα σας έρχεται και μου λέει πως να βάψω το σπίτι μου και τι έπιπλα θα βάλω.
Εμείς, ο λαός, φιλόξενούμε τα κολο-κόμματά σας, και όχι το αντίστροφο.
Γιαυτό και πρέπει τα κόμματα να είναι ανοιχτά στο λαό, και όχι να δημιουργούν κλίκες μέσα στην ελλάδα, να γίνονται κράτος εν κράτη.
Αν ήταν στο χέρι μου, θα ψήφιζα την απαγόρευση των κομμάτων που έχουν face-control.
Η άμεση δημοκρατία χρειάζεται ελεύθερους πολίτες και όχι συντεταγμένα κομματόσκυλα.
Γιαυτό και το κόμμα των πειρατών δεν πρέπει να έχει face-control και όλοι οι πολίτες να είναι ευπρόσδεκτοι.