Δεν ξέρω ακριβώς, εκτιμώ όμως ότι με το άρθρο 2 συμφωνούν.
Δεν είμαι μάντης, όμως κάποιος σοβαρός λόγος θα υπάρχει που το 85% των νέων εγραφών μας άφησε χρόνους.
Εσείς γιατί λέτε ότι οι 700 έφυγαν;
ποιός είναι ο λόγος;
iznogood wrote:
Re: iznogood wrote:
Σε άλλο post αναφέρεις 700 από 1000
viewtopic.php?t=505&p=21335#p21304
Πως τώρα οι 700 από τους 1000 έγιναν 85%. 70% είναι
εκτός αν με την θεωρία σου για άμεση δημοκρατία εισάγεις και καινούργια μαθηματικά
εκτός αν με την θεωρία σου για άμεση δημοκρατία εισάγεις και καινούργια μαθηματικά
Γιώργης Κισσανδράκης
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/
kissand έγραψε:Σε άλλο post αναφέρεις 700 από 1000
85% των νέων εγραφών .
Εφόσον υπάρχουν 200 ιδρυτικά μέλη, οι νέες εγγραφές είναι 800.
Οι 700 φύγανε, άρα 700/800 = 87%
ergoil έγραψε:kissand έγραψε:Σε άλλο post αναφέρεις 700 από 1000
85% των νέων εγραφών .
εσύ τις θες να φύγουν και οι υπολοιποι 300?
Rainmaker έγραψε:ergoil έγραψε:kissand έγραψε:Σε άλλο post αναφέρεις 700 από 1000
85% των νέων εγραφών .
εσύ τις θες να φύγουν και οι υπολοιποι 300?
όχι θέλω να γίνουν 10000, για να διώξουν τον σκληρό πυρήνα, και να επιβάλουν την πραγματική άμεση δημοκρατία στο κόμμα.
Άλλά 10000 με facecontrol δεν γίνεται.
ergoil έγραψε:
όχι θέλω να γίνουν 10000, για να διώξουν τον σκληρό πυρήνα, και να επιβάλουν την πραγματική άμεση δημοκρατία στο κόμμα.
μεχρι στιγμής σύμφωνα με τα λεγόμενα σου βλέπω να μειώνονται και να εχουν μεινει 300 και άμα συνεχίσεις να προσπαθείς οσο τώρα σύμφωνα με τα στοιχεία σου δεν θα μείνει ούτε το φορουμ για να παιζεις τον ζορο άντε να αλλάξεις συνήθειες από το να σε διώχνουν συνέχεια από τα φορουμ θα καταφέρεις για πρωτη φορά να κλείσεις φόρουμ μπραβο ρε ζορό και μετά πάρε την άμεσοδημοκρατία σου και βάλτην ... ξέρεις που!
Rainmaker έγραψε:ergoil έγραψε:
μεχρι στιγμής σύμφωνα με τα λεγόμενα σου βλέπω να μειώνονται και να εχουν μεινει 300 και άμα συνεχίσεις να προσπαθείς οσο τώρα σύμφωνα με τα στοιχεία σου δεν θα μείνει ούτε το φορουμ για να παιζεις τον ζορο άντε να αλλάξεις συνήθειες από το να σε διώχνουν συνέχεια από τα φορουμ θα καταφέρεις για πρωτη φορά να κλείσεις φόρουμ μπραβο ρε ζορό και μετά πάρε την άμεσοδημοκρατία σου και βάλτην ... ξέρεις που!
Δεν το κλείνω εγώ το φόρουμ ή το κόμμα ούτε φταίω εγώ για τις απώλειες. Οι τιμονιέρηδες φταίνε, που πηδάει ο κόσμος σαν τα ποντίκια από το καράβι.
Εσείς το κλείνετε, με την λογοκρισία σας και την άρνηση σας να βάλετε ΟΛΑ τα θέματα για ψηφοφορία, όπως θα έπρεπε σε ένα αμεσοδημοκρατικό κόμμα.
Επιτέλους, αν συμφωνείς, ξύπνα και τράβα πες στην ΔΕ ότι ΟΛΑ τα θέματα, τα οποία θέτει οποιοδήποτε μέλος, πρέπει να μπουν σε ψηφοφορία.
Και να ληφθούν υπόψη ως αποφάσεις (θετικές ή αρνητικές) μόνο όσα έχουν ένα έλαχιστο ποσοτό συμμετοχής ψηφοφόρων (το οποίο πρέπει να οριστεί).
Απλά αμεσοδημοκρατικά πράγματα. Οτιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού σκληρού πυρήνα.
Το απόλυτο όπλο της άμεσης δημοκρατίας
Στην αρχαία αθήνα υπήρχε δικαστήριο 300-500 κληρωτών.
Οι κάθε δικαστής, είχε δύο χάλκινους μικρούς δίσκους, έναν με συμπαγή (αθωωτικός) και έναν με διάτρητο άξονα (καταδικαστικός).
Πέταγαν τους δίσκους σε ένα κουβά, και με μυστική ψηφοφορία αποφασιζόταν ο ένοχος.
Οι κάθε δικαστής, είχε δύο χάλκινους μικρούς δίσκους, έναν με συμπαγή (αθωωτικός) και έναν με διάτρητο άξονα (καταδικαστικός).
Πέταγαν τους δίσκους σε ένα κουβά, και με μυστική ψηφοφορία αποφασιζόταν ο ένοχος.
ergoil έγραψε:Rainmaker έγραψε:ergoil έγραψε:
Δεν το κλείνω εγώ το φόρουμ ή το κόμμα ούτε φταίω εγώ για τις απώλειες. Οι τιμονιέρηδες φταίνε, που πηδάει ο κόσμος σαν τα ποντίκια από το καράβι.
Εσείς το κλείνετε, με την λογοκρισία σας και την άρνηση σας να βάλετε ΟΛΑ τα θέματα για ψηφοφορία, όπως θα έπρεπε σε ένα αμεσοδημοκρατικό κόμμα.
Επιτέλους, αν συμφωνείς, ξύπνα και τράβα πες στην ΔΕ ότι ΟΛΑ τα θέματα, τα οποία θέτει οποιοδήποτε μέλος, πρέπει να μπουν σε ψηφοφορία.
Και να ληφθούν υπόψη ως αποφάσεις (θετικές ή αρνητικές) μόνο όσα έχουν ένα έλαχιστο ποσοτό συμμετοχής ψηφοφόρων (το οποίο πρέπει να οριστεί).
Απλά αμεσοδημοκρατικά πράγματα. Οτιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού σκληρού πυρήνα.
αμα εχεις α... πάνε και πέστα μονο σου στη ΔΕ (φορα στολή μιας και υποστηρίζεις την ανωνυμία) και μην μας ζαλίζεις για τα ταχατης αμεσοδημοκρατικά σου φρονήματα! γιαλαντζί ζορό! που παρακαλάς να την πούμε στη ΔΕ σαν ενα κακομαθημενο παιδάκι (μπαμπα ο γιώργος μου είπε ότι είμαι βλάκας πανε να του πεις οτι δεν είμαι)
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Το απόλυτο όπλο της άμεσης δημοκρατίας
και επιαναν μετα τον καθε δικαστη, εβλεπαν ποιος δισκος του ειχε μεινει, και αναλογως τον πεταγαν στις αρκουδες
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες